Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

1.5 aylıkken şubatta düşük yaptım 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır istiyoruz sonra bana yapılan testler sonucunda bende kan pıhtılaşması olduğu ve bu nedenle bebeğin beslenemeyip kalbinin durduğu ortaya çıktı 3 aydır ilaç içiyorum şükür artık korunmayı bıraktık 3 günüm var bakalım hayırlısı tşk ilgin için çok saol canım yaaaaaaa:içelim:

Ayzancım folik asiti mutlaka alman lazım gebelik öncesi ve ilk üç ay ben folbiol kullanıyorum istersen onu kullan daha ii olduğunu duymuştum üstelik 1 ytl bana dok verdi bu arada

canım sen 17 yaşındamısın yoksa.

hayır canım 25 yaşındayım.enel_17 benim 17 yaşımda aldığım nick ismim.17 yaşındayken bilgisayar kursuna gidip windows 95 le tanışmıştım aynı zamanda da netle ordan kalma canım.sevdiğim ve nete girmemiz gerekirken düşünüp bulduğum isim.:1rolleyes:

önemli dğil canım hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ve birbirimizin detlerini paylaşıyoruz.Umarım biz de hamile kalıcaz ve bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz.çalışmalara devammmmmyerimseniben

ayzan bencede folic plus kullanman lazım o vitamin bildiğim kadarıyla ama sana neden dokundu anlamadım bence sen yinede doktoruna bir sor. inş. ilaçları kullanmadan hamile kalırsın canım

sorma canım yaa arkadaşlar çok fena.... onların çocuklarını okadar çok seviyorumkiii hemen sende yap seninde olsunn onu dahada çok seversin diyola..r. biz zaten evleneli 1 yıl oldu.... sağlık sorunları yüzünden çocuk düşünemedik bile.. bu 3. ayımız ama biran önce olsun istiyorum... bide kasıla kasıla **** ayy yok vallaaaa ilk aydan olduuuu allahıma bin şükürr**** demiyolarmı sinir oluorum... yani bizmi beceremiyoz ne gerekiyosa yapıcaz.. rabbim ne zaman yazdıysa ozaman olacak... çok korkuyorum biraz daha uzarsa resmen işe yaramayan bi kadın muamelesi görecem... bu arada bu arkadaşlarımız üniversite mezunu çok kültürlü insanlar sözüm onaa

ecemcim canım merhaba gebe kalma günlerini gebelik.org sitesinde solda alt tarafta hesaplayıcılar var ordan bulabilirsin. ateş ölçmeyi ben bile bilmiyorum canım

muzurpericim sen moralini hiç bozma yüce rabbim herşeyin en iyisini bilir de geç canım soranlara.allahım senin ve hepimizin yanında sen hhiç merak etme canım.sıkıntı yapma kendine.

canım bildiğim kadarıyla adetinin 1.gününden itibaren saymaya başla özellikle 12,14,16 ve 18.günler hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu zamanlar.tabi düzenli adet görüyorsan.senin adet tarihine göre tarihlerin 15i 17si 19u ve 21i bence.

canım ateş ölçme YÖNTEMİNİ HENÜZ BEN KULLANMADIM AMA BU AY DA HAMİLE KALAMAZSAM KULLANICAM BİR DİGİTAL TERMOMETREYİ HER GÜN SABAH UYANINCA HİÇBİRŞEY YİYİP İÇMEDEN HEP AYNI SAATTE AĞIZDAN ÖLÇÜM YAPIP NOT EDİCEKSİN. ÇÜNKÜ ATEŞ YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ÖNCE ÇOK AZ BİR DÜŞÜŞ GÖSTERİP SONRA BELİRGİN BİR YÜKSEKLİK GÖSTERİYO.BÖYLELİKLE YUMURTLAMA TARHİNİ BELİRLEMİŞ OLUYOSUN VE ISI HAMİLE OLURSAN BÖYLE YÜKSEK KALIYO.EĞER DÜŞÜŞ OLURSA ADET OLACAĞININ HABERCİSİ. AMA TABİKİ KESİN DEĞİL HİÇBİRŞEY.KANDA GEBELİK TESTİ KESİN SONUCU VERİR CANIM.UMARIM YARAR SAĞLARa.s.

Enel 17 sen ailem yaşimin küçük olduğunu düşünüyor deyince ben de gerçekten kçük zannettim.ben de 25 yaşindayim ve tam zamani umarim nisan gelip ben 26 yaşinda olmadan daha bebeğim kucağimda olur.

Enel 17 sen ailem yaşimin küçük olduğunu düşünüyor deyince ben de gerçekten kçük zannettim.ben de 25 yaşindayim ve tam zamani umarim nisan gelip ben 26 yaşinda olmadan daha bebeğim kucağimda olur.

canım annem bugün bile telefon etti acele atmeseydin bünyen zayıf 30 unu geçseydin diyor.beni çok üzüyor ona göre hala küçüğüm başaramayacağımı düşünüyor annem bünyemde zayıf diye.ben 6 senedir 45 kiloydum 2 ay önce 52 oldum ondan diyorlar.

saolun arkadaşlar ama netteki sitelerden benim yanlış çıkıo yani doktor farklı söledi burda farklı ben de anlayamamıştım.sweetbaby saol.doktor adetinin başlangıcından 17gün falan gibi bişey söledi bu hafta smear sonucu göstercem ozaman tekrar sorarım.saolun kıslara.s.

canım kilonun boyla orantısı önemli olan.asıl kilolu olmak sakıncalı.kilo alıp napcaksın.
gebelik orgda kitle vücut indeksi var ordan bakabilirsin diye. benim annemde kilo alma diyor.evlenirken 53 kiloydum şimdi 65 kiloyum ama 1.74 boyundayım kilolu durmuyorum ama biraz göbüşüm var. spor yapıcam mekik çekmem gerek ama farkında olmadan bebek olur ve zararı olur diye yapamıyorum.ama biraz daha kilo alırsam şişko olucam ve bunu istemiyorum ve evlenince herkes kilo alıyor. sen de daha alırsın. nedense korunmayı bıraktıktan sonra daha çok kilo aldım.

bu arada doğuda çalışırken bir din kültürü öğretmeni arkadaş vardı 45-47 kilo arasında üflesen uçucak tı nerdeyse biraz boyuda vardı ir kızı vardı ve o kadar kolay doğum yaptım ki dedi. hem de normal doğum.bünyeden bünyye değişiyo önemli olan çatı.

Ayzancım folik asiti mutlaka alman lazım gebelik öncesi ve ilk üç ay ben folbiol kullanıyorum istersen onu kullan daha ii olduğunu duymuştum üstelik 1 ytl bana dok verdi bu arada

ya bende ülser vardı ilaç filan kullandım şimdi daha iyi miğdem ama,tekrar folic plus kullanınca ağrır diye korkuyorum..bu benim dr da mübarek tlf la ulaşmak çok zor,pazartesi bi daha arıycam bakalım..teşekkerler canım ilgine..a.s.

anladım canım çok sağol.inşallah bende normal ve kolay doğum yaparım.anneminde doğumları normal ve 15 dk da olurmuş.annem işte beni hala çocuk görüyor.boyum 1.60 canım fazlada uzun değil.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…