- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.461
nekadarlıkken düşük oldu ve kaç aydır bebiş istiyosun canım yani bu kaçıncı denemen.düşük olalı ne kadar zaman geçti.benim mayıs 12 de düşük oldu ama erken bir düşüktü ve hiç beklemedim.doktor gerek yok devam dedi.
canım sen 17 yaşındamısın yoksa.
1.5 aylıkken şubatta düşük yaptım 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır istiyoruz sonra bana yapılan testler sonucunda bende kan pıhtılaşması olduğu ve bu nedenle bebeğin beslenemeyip kalbinin durduğu ortaya çıktı 3 aydır ilaç içiyorum şükür artık korunmayı bıraktık 3 günüm var bakalım hayırlısı tşk ilgin için çok saol canım yaaaaaaa:içelim:
evet arayanlar ya da aynı zamanda evlenip bebek bekleyen arkadaşlar siz de yokmu diyolar. ben de öğretmenim özellikle okulumuzun yaş ortalaması genelde 35 ve üzeri.hepsi çoluk çocuk sahibi.az bi kilo alıyosun hemen hamilemisin yoksa ,süt içiyosun bişey var dimi deyip üstüne geliyolar.tamam ben de istiyorum. ve olunca vakit kaybetmeden söylerim.niye böyle mucizevi şekilde güzel bişeyi saklıyayımki.değilmi?ben de çok istiyorum eski görev yaptığım yerdeki arkadaşlarıma,okuldakiler, özellikle eşimin ailesine bu haberi vermeyi.karnımın kocaman olmasını ve güzel güzel elbiseler giyip eşimin de elinden tutup gezmeyi ve bir güzel bebeğimi kucağıma almayı okadar çok istiyorumki.Allahım o gnleri bu ay hepimize göster lütfennnnnnnnnnnnn:a015:
kıslar bana kimse cvp vermicekmisenağlamasenağlama
kıslar slm ben geçen günde yazdım ama sitede bulamadım.ben dün adet oldum ikinci adetimde bu ayın 31inde olucam 28 günde bir oluyorum.hamilelik için hangi günler daha çok kalma ihtimalim var hesaplamayı beceremdim.daha doğrusu ayrı ayrı .çıktı bir kaç tane tarih.nasıl hesaplıycam yardımcı olurmusun bide ateş ölçme yöntemini de bulamadım sitede bu konudada yardım eder misiniz.
Enel 17 sen ailem yaşimin küçük olduğunu düşünüyor deyince ben de gerçekten kçük zannettim.ben de 25 yaşindayim ve tam zamani umarim nisan gelip ben 26 yaşinda olmadan daha bebeğim kucağimda olur.
canım annem bugün bile telefon etti acele atmeseydin bünyen zayıf 30 unu geçseydin diyor.beni çok üzüyor ona göre hala küçüğüm başaramayacağımı düşünüyor annem bünyemde zayıf diye.ben 6 senedir 45 kiloydum 2 ay önce 52 oldum ondan diyorlar.
Ayzancım folik asiti mutlaka alman lazım gebelik öncesi ve ilk üç ay ben folbiol kullanıyorum istersen onu kullan daha ii olduğunu duymuştum üstelik 1 ytl bana dok verdi bu arada
bendeee sabırsızlıkla bekliorum çift çizgiyiiiiiiiii!!!!!!!!! benide eklermisiniz listeyeeeeeeeee :enbuyukkk:
canım kilonun boyla orantısı önemli olan.asıl kilolu olmak sakıncalı.kilo alıp napcaksın.
gebelik orgda kitle vücut indeksi var ordan bakabilirsin diye. benim annemde kilo alma diyor.evlenirken 53 kiloydum şimdi 65 kiloyum ama 1.74 boyundayım kilolu durmuyorum ama biraz göbüşüm var. spor yapıcam mekik çekmem gerek ama farkında olmadan bebek olur ve zararı olur diye yapamıyorum.ama biraz daha kilo alırsam şişko olucam ve bunu istemiyorum ve evlenince herkes kilo alıyor. sen de daha alırsın. nedense korunmayı bıraktıktan sonra daha çok kilo aldım.
bu arada doğuda çalışırken bir din kültürü öğretmeni arkadaş vardı 45-47 kilo arasında üflesen uçucak tı nerdeyse biraz boyuda vardı ir kızı vardı ve o kadar kolay doğum yaptım ki dedi. hem de normal doğum.bünyeden bünyye değişiyo önemli olan çatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?