Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Benim hep 23 .de oluyodum gecen ay 6 gün gecikti..28 haziranda oldum..şimdide heralde 28 temmuzdur

kadriyecim çok teşekkürler.....Rabbim hepimize ne zaman hayırlısı ise o zaman nasip etsin inşallah .senin ilk bebeğin mi olucak kısmetse...hepiniz Allah a emanet oluna.s.

üzüldüm canim hayirlisi olsun..beni listeye eklediğin için teşekkür...sen küçük duruyorsun kaç yaşindasin

evt canim menemendeyim ben hatay uzak bize ama cayimi icmeye beklerim inş buyur gel

ne güzel kadriyecim menemen güzel biryer daha akşam ordan geçtim dün çandarlı dilkili bergama kocişle gezdik gece döndük izmire laf aramızda kocişin işi çıktı tabi bizi evde bırakmaz hem iş hemde bergamada kayınvalideye ugradık ordan eve tabi yorucu oluyor ama leylegi havada gördük :dance:

Arkadaşlar birşey sorcam biraz alakasiz ama
profilim yanina nasil resim koycam albüme koydum ama pprofilin yanina gelmiyo ya

aşkolsun bnada ugarsaydınz ya bende olee gelceksinz diye yolunuzu gözledim :) benim kocişte üşütmüş herhalde yatıyo akşamdan beri naz yapıyor mayışık mayışık bakıyo ölee yattı şimdide

ah canım ugrayacaktımda geç olmuştu malum çalışmalar varken rahatsız etmeyelim dedim bizim bebişler olursa gezmeye gelirim canım zaten eşimin arkadaşları var orada :icecream:

bak şimdi canım kulanıcı rsmi avatr diyoya yanda.oaraya gir avara değştirvar sanırm oranın altında gözat var oraya tıkla ordan da bilğisayrından yukle foto

ya ben kullanici resmi olan yeri göremedim..normalde albüme resim ekledim ama buraya olmuyo...

kadriyecim şimdi beklemedemisin? benimde kritik günler bitti ama eşimide fazla sıkmak istemiyorum artık bakalım adetim 27 temmuz bekliycem inşallah kalırız hamiş bu arada seninle adaşız canım.

Kızlar bende duygu185 den aldığım gazla sabah test yapmaya karar verdim :asigim: Dün konuşmuştuk ikimizinde 4 günü vardı. O bugün test yapmış ve silik çıkmış. Gerçi benim hiç belirtim yok ama evde bu test bende de bu merak varken!! Ne demişler ateş ve barut yanyana durmaz:roflol:

EEEEE SONUÇ NE CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…