Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım eğer kendini hamile kalmış gibi hissediyorsan bir test yap.Fortel Ultra Hassas Gebelik testi bu cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyormuşsun. Biraz pahalı ama çok merak ediyorsan uygulaya bilirsin. Umarım beklediğin sonuç çıkar.

Ayrıca belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Birde şuna inandım ki adet gecikmesi olmadan belirtiler tutmuyor. Bence psikolojik olarak etkileniyoruz. Bahsedilen her gebelik belirtilerini kendimize yakıştırıyoruz. Sonrada adet olunca şok oluyoruz. Bence fazla kafaya takma. Sanki adet olacakmışsın gibi düşün. bu ay ben öyle yapmaya karar verdim. Bakalım hayırlısı ne olacak. Bu ay zaten hiç ümitli de değilim. Yaz mesiminden midir nedir. Adet düzensizliği yaşadım bu ay.

Kadriş beni listeden çıkar. Az önce ayrılmaya karar verdik. Eşyalarımı topladım yarın Adanaya gidiyorum annemlere. 3 hafta kadar yokum. Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın...

bende üzülmüştüm beni neden yazmadılar diye:1hug:
gerçi belki onda da hayır vardır hamiş olma olasılığım yüksek diye unutmuş olabilirmisin:dance:
17 Temmuz

Evt canim sen benden önce yadin bendsanamsj yaziyodum seni hamiler listesine yazcazz diyeee

inşallah canım allah isteyen herkese versin
gerçi pek umudum yok ama bugün mide bulantım başladı 2 3 gündürde kasık ağrım var
göğüslerde hiç belirti yok azıcık uçları ağrıyor
ama berbat uykuya meğilim var
2 gün öncede çok az kahverengi akıntım geldi ve geçti
SENCE BİRAZCIK OLSUN UMUDLANMAM GEREKİR Mİ?

aslında düşünüyorum ama korkumdan yapmıyorumhadi dedim o gün gelsin öyle yapayım diyorum bilmiyorum kararsızım şimdi yapsam çıkarmı onuda bilmiyorum gerçi varsa çıkması gerekir diyorum ama

canım bazı kişiler hiç beirti yaşamıyolar.bazı kişilerde ise aynı adetbelirtileri ouyor.ama hamilelikte uykuya eğilim,sık tuvalete çıkma olabiliyo,yine kasık ağrılrı olabiliyor.belki de gerçekten bebiştir.17 temmuz yazmışsın adetini,merak ediyossan bi idrar testi yap,ama negatif çıkarsa da üzülme,çünkü adet günü geçince daha net lur.

bu arada kaç yıllık evlisin,nezamandır istiyosun canım?fisfisfis:sm_cool:yerimseniben

ya kızlar bazen diğer topiklere bakıyorum.hani "hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim" ya da "bebiş geliyooooooooo" diye sevinç çığlıkları var ya.bir gün ben de öyle yazı yazıp mutluluğumu paylaşabilsem diyorum.nekadar güzel ya.tabi hepimiz bir gün bu başlığı atıcaz.ama inşallah bu ay olur.ama yine diyorum.pek umudum yok bu ay ama olsun.

ben 17 yıllık evliyim bir oğlum var 14 yaşında buda 2. bebişim olacak bundan 18 ay önce 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim arkasından kimyasal gebelik yaşadım nerdeyse 1 yıldır uğraşıyoruz

ne güzel canım sen anneliği tatmışsın.maşallah çok küçük görünüyosun fotoğrafında ben yeni evli zannetim.tabi daha sonra üzüntüler yaşamışsın ama sen bizim gibi çok kfaya takmazsın.daha ilk isterken bukadar beklemek hayalkırıklığı olabiliyo,benim de bir düşük olmuştu.ama inşallah ilk bebeğini dört gözle bekleyenler en yakın zamanda güzel haberler alıcaklar.umarım sen de yakında güzel haberi alırsın ve 2.kez anne olursun.

arkadaşlar ben bu listeyi anlamadim yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…