- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.301
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaptınmı testi kızzzzzzzzzzzzzzzz hadiiiii
kızz ananki gözlerim doldu canım ya neden dir bilmiyom ama çok sevindim yaa içim bi hoşşş oldu yaa hayırlısı olsun inş bitanemm allah bziede nasip etsin inşşşşşşş
Yok kızlar demin okudum bi yerde sabah idrarı ile yapmak daha iyiymiş diyorlar. Siz ne diyorsunuz? Fark edermi ?
Birebira sabh 9a kadr yaprmiisn testi yaz tammi buraya 9a kadr evdeyim ben ok
Iyi geceler herkese öpüldünüz
evt canim beklemdeyiz 8günüm falan var sanirim aslinda sanirm buay dayanamiycam 22sine kadr içim bi hoş böle sankiş buay olmuş gibi geliyor bana ama hayirlsi bu ay olmasada diğer ay inş bi sorunolmasinda bkleriz alalh mutlulugumuz bozmasin eşimdn ayirmasin olur inş en hayirli zmani o (rabbim bilyo
belirti olark akinti var bide 4 5gün oncesnde gögüslerimde sizi oluyodu ama geçti şimdi yok.hep idrarim varmiş gibi geliyo bugunde.ama benim ilk hamileiğimde belirtim olmadiki ben test yapmasam bilmezdim yani hamiliğimi.cünkü ilk aylar adet belirtiis oluyor insn da adet günlerinde yani oyuzdne bişi demk için ebnimacimdan erken yani canim
Yok kızlar demin okudum bi yerde sabah idrarı ile yapmak daha iyiymiş diyorlar. Siz ne diyorsunuz? Fark edermi ?
merhaba canım sen ne kadar var tarihine benim 2 gün kaldı da yapsam çıkarmı sence
bence çikar acikcasi buay ben pek sabirisizm 22sine kadr bekleyemiycem 20sind efalan yapayim diyorum zati aslind benim haziran da15inde belirit gibi gteldi sonra damla damla 22sine kadr oyalandi ole sizce adet günüm 15 imi 22simi ben kafaya takmak düşünmke istemiyorum ama bikaimada düşünmeden de edemiyoruummmmmmmmmm
Merhaba, benim 3 gün kalmıştı onu yazdığım da ama artık 12 yi geçtiğine göre 2 gün kalmış sayılır dimi sırnaşık şey Vallahi bazısının 4-5 gün kala çıkıyor, bazısının 4-5 gün geçince ancak çıkıyor. O senin yumurtlama gününle alakalı açıkçası. Sen biliyormusun ne zaman yumurtladığını? Tahminen de biliyorsan 12-13 gün sonra idrar da çıkabiliyormuş canım. Allah gönlüne göre versin.
benim yumurtlama tarihim 26 sıyla 3ü arasıydı yani 12+3 = 15 o zaman bugün çıkması lazım normalde değil mi
Evet mantıken çıkması gerekir, evde testin var mı? Ben sabah yapıcam sende yaparsan buradan haberleşelim mi?? İkimizin günleri aynı imiş:) Ayyyy inşallaah yaa..
ama 22sinden sonrada 3 4günde bitti ebnim öel pek 3 4günde bitmezki.bakalim neyse kafami karştirmim demi kafam karişmasinki buradki arakadaşalra sağlikli yorumalr yaaplim dimimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?