Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Muhabbete yarin devam ederiz...uykum geldi..herkese iyi geceler ...inşallah yarin bol bol hamiş haberi aliriz....

kızz ananki gözlerim doldu canım ya neden dir bilmiyom ama çok sevindim yaa içim bi hoşşş oldu yaa hayırlısı olsun inş bitanemm allah bziede nasip etsin inşşşşşşş

yok yok güzelim ben daha test yapmadım ki, canım. Valla ağzından bal damlıyo keşke olsam ahhh ahhh.. Daha sabah yapıcam inş.

Olurmu öğretim görevlisi başka :) eğitimci olabilirdi :) neyse canim ..sadece dikkatimi çekti yoksa neden takilayim...kreş olduğunuda ilk yazdiğinda anlamiştim..

Böyle düşünmen çok güzel canım, amin Allah mutluluğunuzu bozmasın. İlerde çocuklarımız gider yine edi büdü kalırız:)

Sende belirti var mı peki kadriyecim, benim az az kasık ağrım oluyo ama başka bişey yok.

Benimde her ay yok göğsüm ağrıdı, yok midem bulandı diye bir sürü şey oluyordu bu ay yok. O yüzden biraz ümitlendim, ne yaparsın ümit fakirin ekmeği demişler:lepi:

merhaba canım sen ne kadar var tarihine benim 2 gün kaldı da yapsam çıkarmı sence

Merhaba, benim 3 gün kalmıştı onu yazdığım da ama artık 12 yi geçtiğine göre 2 gün kalmış sayılır dimi sırnaşık şey Vallahi bazısının 4-5 gün kala çıkıyor, bazısının 4-5 gün geçince ancak çıkıyor. O senin yumurtlama gününle alakalı açıkçası. Sen biliyormusun ne zaman yumurtladığını? Tahminen de biliyorsan 12-13 gün sonra idrar da çıkabiliyormuş canım. Allah gönlüne göre versin.

benim düşüncem 22sini baz alman lazım çünkü belirti diyorsun 15inde gelen asıl kanaman ne zaman başladıysa o günündür

benim yumurtlama tarihim 26 sıyla 3ü arasıydı yani 12+3 = 15 o zaman bugün çıkması lazım normalde değil mi

benim yumurtlama tarihim 26 sıyla 3ü arasıydı yani 12+3 = 15 o zaman bugün çıkması lazım normalde değil mi

Evet mantıken çıkması gerekir, evde testin var mı? Ben sabah yapıcam sende yaparsan buradan haberleşelim mi?? İkimizin günleri aynı imiş:) Ayyyy inşallaah yaa..

Evet mantıken çıkması gerekir, evde testin var mı? Ben sabah yapıcam sende yaparsan buradan haberleşelim mi?? İkimizin günleri aynı imiş:) Ayyyy inşallaah yaa..

benim evde testim yok sabah almam gerekir sende hiç belirti varmı karşılaştıralım
hadi inşallah ikimiz birden müjdeyi veririz:sm_cool::sm_cool:

ama 22sinden sonrada 3 4günde bitti ebnim öel pek 3 4günde bitmezki.bakalim neyse kafami karştirmim demi kafam karişmasinki buradki arakadaşalra sağlikli yorumalr yaaplim dimimii

Yok yok karışmasın kafan, sen bize lazımsın a.s. Bence 22 si gibi düşün. Bende burası sayesinde bu kadar sabrettim, kızlar maşallah çok sabırla beklediler bende onlarla bekledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…