Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayir canim anlamz kanda gebelik iste eger ümiidn varsa zaten doktor olabileceğini düşünse altan muayene etmez panik yapma

Ya ne bilimm kendimi hamile gibi hissediyorum ama hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum..Halsizlik var karnım midem acaip şiş göğüslerde pek bi değişiklik ok gibi
bide ara ara mide yanması var:1no2:

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler, MTS canım sende içini ferah tut, doktoruna söylersin korunmadığınızı oda ona göre muayene eder seni canım. İnşallah kesin tedavi ederlerde bi daha mantar olmazsın. Bol bebişli rüyalar herkese! Hepinizi öptüüüüümmm!

merhaba kadriye beni bu ay listeden silin dünde burdan yazmıştım yumoşum bölünmeyi ve haketlemyi durdurdu ve sonuç yarın dr.görüşmem var bakalım ne diyecek size burdan yeni gelişmeleri yazarım şuan morelim çok bozuk görüşmek dileğiyle allaha emanet ol...

canım benim bulantı olmuyo ya..Bu arada adetime 1 hafta var demek istemiştimnaniknanik

günaydın beni listeden silebilirsiniz dün adet oldum.. yeni tarihte veremicem malesef önümüzdeki aylar için bebek isteğimizi askıya aldık

gunaydın herkese arkadaslar sabırla sonucları bekleyenler inşallah sabrın mukafatını alırlar bende eger adet olmazsam salı falan test yapıcam inşallah hamileyimdir allahım sen sesimizi duy yarabbim AMİNNN.......

günaydıııııııııııınnnnnnn arkadaşlarıııııııııımmmmmmmmmm nasılsınız bugün??? dünden beri hepiniziiiiiiiiiiii çoooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmm ben yaaaaaaaaaaa inşallah bu ayın sonuna kadar hep hamiş haberi alırız birebira ne oldu aldın mı sonuçlarını hemen haber ver canım????

arkadaşlar merhaba benim adetimden 10 gün geçti 15 gün önce kantesti yaptırddım negatif dünde idrar testi yaptım o da negatif yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba benim adetimden 10 gün geçti 15 gün önce kantesti yaptırddım negatif dünde idrar testi yaptım o da negatif yorumlarınızı bekliyorum

merhaba canım
idrar testi bana pek güven vermiyor ama bu durum psikolojikte olabilir bence birkaçgün daha bekle ve bi kan testi daha yaptır başka herhangi bir hamilelik belirtisi varmı

merhaba canım
idrar testi bana pek güven vermiyor ama bu durum psikolojikte olabilir bence birkaçgün daha bekle ve bi kan testi daha yaptır başka herhangi bir hamilelik belirtisi varmı

kasıklarımda ağrı var ama geçen gün yolculuk yaptık arabanınklimasından üşütüp ishal olmuştum ona bağlıyorum çünkü o zmana başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…