Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

aaa hemen öle söleme.bakalım hala umut var.ama olmadığında üzülmekte yok sağlıklı ve hayırlısı ne zamansa o gün senin olacak bebişin.merak etme.

inşallah canım ya doğru söylüyosun.hamilelik olunca da adet gibi belirtileri oluyormuş dimi? doğru bakıcaz artık.umarım arkadaşın da hamiş olur tabi ben de.adet olmazsam pazartesi,salı test yaparım evde.

kadriyecim o daha kan testi yaptıraak heralde ama sen hamile diye yaz da temmuz ayımız da azıcık şenlensin.ama baya adet olan vardı 2 günde sanırım.sen de mi adet oldun canım.üzülmedin inşallah.ben de olucam heralde öyle geliyo.neyse üzülmeyelim ağustosta hem adaçayı hem de ateş ölçmeyi denicem.keçiboynuzunu da unutmıcam.

inşallah canım ya doğru söylüyosun.hamilelik olunca da adet gibi belirtileri oluyormuş dimi? doğru bakıcaz artık.umarım arkadaşın da hamiş olur tabi ben de.adet olmazsam pazartesi,salı test yaparım evde.

evet canım inşallah.hamileliğin ilk üç ayı dolana kadar bile adet olacakmış gibi belirtiler olurmuş ki bende var.her iki doktorumda söyledi canım.

kizlar bende ayra dondurcakalrya buay doktora msj yazmiştim dondurma işlemi oldugu ay gebelik düşünülmez diye yazmiş moralimz bozuldu bibiraz yaaaaaaa

ya üzülme canım.daha çabuk hamile kalabilmen ve sağlıkla devam etmesi için bu sorunu halletmen daha önemli bence.düşünme canım böyle.sen bi enngeli ortadan kaldırmış olcaksın.tabi üzülüyo insan ertelencek diye ama her şeyde bi hayır vardır canım ya.

kadriyeceğim hoşgeldin sweetbaby haklı.allah hayırlısını versin canım.er yada geç olacak inşallah.

Selam Kadriyecim, bencede üzülme bak 3-4 ay ara vermek zorunda kalanlar da oluyor. İnşallah tedavini olup bir sonraki ay bize güzel haberler verirsin, canısıııııı:)))

Bu arada bende de değişiklik yok, hala bekliyorum reglimi. aslında 19 u demiştim ama 17 siydi normalde. Testlerde negatif, sanırım dengemi bozdum!!

slm arkadaşlar yeni bi hamişimiz var sanırım :sm_cool:
çok sevindim tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. canım
bizde yaşarız inş aynı duyguları:1rolleyes:

arkadaşlar size bir sorum olucak 4 gündür ısım aynı düzeyde adetime bu günü saymassak 8 gün var sizce bu ısı düzeyi ne anlama geliyor adetime yakın düşmesimi gerk?

Kadreyecim haklida olabilirsin.Sen gene beni listeye eklemeyi unutma olur muyerimseniben

29 un da bekliyorum adetimi. canim hepimiz icin hayirlisi senin icinde uzuldum:teselli:.KAderin onune gecemiyoruz be canim offfffff

öle canim ya uzulmmek gerek te napalim işte yapamiyoruz uzulmeden.bakalim saliya randevu alicam bende sanrim 15gün ilşki yasagi vereck dpktor ee ole oluncada catlam günü geciyo.

Bence bundan sonra ilişkileriniz de daha rahat olur, kanama korkusu olmadan. İnşallah Rabbim en kısa zamanda kavuşturur bebişinizeeeee:icecream:

canım nasıl bir okul bu...ne iş yapıyorsun? merak etim

canımcım biraz geç bi cvp olucak ama uyuya kalmışım ben bi ilköğretim okulunda memurum okulumuz buraya göre öğrenci ve öğretmen yönünden kalabalık ve ben tek memurum birazda işgüzarım sanırım her işe ben koşuyorum herşeyi bilmeyeceksin bilsende söylemeyeceksin derler ya benim hatam herşeyi bilmem (işle ilgili) bilmediklerimi hemn öğrenmem ve bunu diğerlerine göstermem 3 yıldır calışıyorum ama artık nefret ettim bu işten Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar size bir sorum olucak 4 gündür ısım aynı düzeyde adetime bu günü saymassak 8 gün var sizce bu ısı düzeyi ne anlama geliyor adetime yakın düşmesimi gerk?

canım eğer hamileysen ısın düşmeden devam ediyor, ama regl olacaksan düşüyor ve hemen regl oluyorsun. Allah gönlüne göre versin canıma.s.

canım eğer hamileysen ısın düşmeden devam ediyor, ama regl olacaksan düşüyor ve hemen regl oluyorsun. Allah gönlüne göre versin canıma.s.

teşekür ederrim canım inşallah düşmez ısım sagol canım ya günlerdir sadece senden cevap aldım nasıl oldugunu bilmiyordum ama her sabah hemen ölçüyorum seninde allah gönlüne göre versin güzel bebişlerle dolsun kolların

canım bende senin gibiyim.belediyede numarataj servisinde işi yapan tek kişiyim.herşeyi bilmek çok kötü yada hemen öğrenebilmek sakin bunu yapmayın kızlar.bugün iş yerine rapor vermeye gittin çıkamadım binadan ben olmayınca işler çok aksamış.binamız 8 katlı tüm katlatla bağlantılı çalışıyoruz.her gören beni işi soruyor.dikkatli ol canım.çok yorulursun.ben hamilelik boyunca raporlu olucam iş yogun diye sanırım.

ateş ölçme yöntemi diye bir başlık var aslında orada daha detaylı bilgi alabilirsin. Ben iki ay bu yöntemle denedim, tutturamadık gerçi ama çok mantıklı geliyordu taa ki bu ay dengem şaşana kadar! tatlicadiarzuBu ay ısım hep düşük, belki klimadan olabilir diyorum :uhm:gece açık yatıyoruz da. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşalaaahhh!! a.s.a.s.

lemis81 tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim allah a emanet ol
inşallah tez vakitte bebek sahibi olmak isteyenlerinde göbişleri bebişlerle dolsun

ya arkadaşlar anne karnından yaşama yolculuk videosu vardı ya ben cinsiyetini öğrendiği anda kalmıştım.bugün az önce devamını bitirdim,bebeğini doğurdu,o doğum anında bebek çıkar çıkmaz annenin onu hemen kucaklaması o yıkanmamış haliyle bile güzelliği bayıldım,anlatamam,gözyaşlarımı tutamadım.bu harika bişey.bian önce anne olmayı şimdi daha çok istiyorum.bu harika anı ben de yaşamayı çok istiyorum hem de en kısa zamanda.çok güzel bi andı.güzel az kalır harika harika.bu bi mucize inanamıyorum.Allahım bizleri duy lütfen bizlere de anne olmayı o anları sorunsuz yaşamayı ve bebişlerimizi koklamayı nasip et,bunu şuan okadar gönülden hissediyorumki.

bu video yu bende izlemiştim müthiş bişey herkesin izlemesi gereken bir video inşalla iateyen herkezin böyle güzel bebeşleeri olur

Ben izlemedim nerden izliyoruz bu video yu..banada söleyin ben de izleyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…