E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.861
bugün pek giremedim canım çünkü raporla uğraştım iş yerime uğradım.ev baktık eşimle derken yoruldum biraz uyudum şimdi girdim işte.inşallah olursun canım daha kırmızıları göremedik umut hala var bakacaz artık.dairedeki arkadaşımında 23 temmuz bakalım onuda bekliyoruz inşallah oda hamiş olur.ayın sonunu güzel kapatırız inşallah.
Kizlar lemisi hamile mi şimdi eklimi listeye yaa liseye ekeliyceklerime bakiyorum bugun adet olna varmi arkadaşlr 2gündür bakamiyorumya listeyi takip edebildiğim gibi yaziyorum değişklik olan yazsinda değiştireyim ozaman ok arkadaşalr
inşallah canım ya doğru söylüyosun.hamilelik olunca da adet gibi belirtileri oluyormuş dimi? doğru bakıcaz artık.umarım arkadaşın da hamiş olur tabi ben de.adet olmazsam pazartesi,salı test yaparım evde.
kizlar bende ayra dondurcakalrya buay doktora msj yazmiştim dondurma işlemi oldugu ay gebelik düşünülmez diye yazmiş moralimz bozuldu bibiraz yaaaaaaa
canim bnce akafaya tkiyosunda ondan bak ben 22sinde bekliyodum adetimi cünkü gecen ay 17siydi günüm 22sinde geldi deim ki gün kayacak herhalde 22si diye bekliyodum oytuzden aslinda benim gecen ay haric 3 4 aydir düzenli 17si dedimi geliyodu. Sanirm gecen aya catlaam gec oldu.22si d
y4 ebkliyomya stress yapmadim tabi 17sinde geldi aslind atamda günümde oldum yani ster yapma olumlu tafarlarini düşün emimn ki buay olamsada diğer ay olucaktir
öle canim ya uzulmmek gerek te napalim işte yapamiyoruz uzulmeden.bakalim saliya randevu alicam bende sanrim 15gün ilşki yasagi vereck dpktor ee ole oluncada catlam günü geciyo.
canım nasıl bir okul bu...ne iş yapıyorsun? merak etim
arkadaşlar size bir sorum olucak 4 gündür ısım aynı düzeyde adetime bu günü saymassak 8 gün var sizce bu ısı düzeyi ne anlama geliyor adetime yakın düşmesimi gerk?
canım eğer hamileysen ısın düşmeden devam ediyor, ama regl olacaksan düşüyor ve hemen regl oluyorsun. Allah gönlüne göre versin canıma.s.
canımcım biraz geç bi cvp olucak ama uyuya kalmışım ben bi ilköğretim okulunda memurum okulumuz buraya göre öğrenci ve öğretmen yönünden kalabalık ve ben tek memurum birazda işgüzarım sanırım her işe ben koşuyorum herşeyi bilmeyeceksin bilsende söylemeyeceksin derler ya benim hatam herşeyi bilmem (işle ilgili) bilmediklerimi hemn öğrenmem ve bunu diğerlerine göstermem 3 yıldır calışıyorum ama artık nefret ettim bu işten Çok üzgünüm çoook
teşekür ederrim canım inşallah düşmez ısım sagol canım ya günlerdir sadece senden cevap aldım nasıl oldugunu bilmiyordum ama her sabah hemen ölçüyorum seninde allah gönlüne göre versin güzel bebişlerle dolsun kolların
ya arkadaşlar anne karnından yaşama yolculuk videosu vardı ya ben cinsiyetini öğrendiği anda kalmıştım.bugün az önce devamını bitirdim,bebeğini doğurdu,o doğum anında bebek çıkar çıkmaz annenin onu hemen kucaklaması o yıkanmamış haliyle bile güzelliği bayıldım,anlatamam,gözyaşlarımı tutamadım.bu harika bişey.bian önce anne olmayı şimdi daha çok istiyorum.bu harika anı ben de yaşamayı çok istiyorum hem de en kısa zamanda.çok güzel bi andı.güzel az kalır harika harika.bu bi mucize inanamıyorum.Allahım bizleri duy lütfen bizlere de anne olmayı o anları sorunsuz yaşamayı ve bebişlerimizi koklamayı nasip et,bunu şuan okadar gönülden hissediyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?