Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mrb arkadaşlar nasılsınız yinemi hamiş haberi yok yaaaaa alla alla.. temmuzda tek kaldı hamişimiz

slm arkadaşlar nihayet hafta sonu geldi sinir oldum bu hafta yaaa 5.30 da çıkmam gereken işten 6.30da cıkıyorum sözde okullar tatil ama biz hala okulda cırpınıyoruz
zaten canım sıkkın hiç hamişimiz yok yine hayret bişi yaaa bari işte rahat verin insanaklava:klava:klava:

kızlar bugun asılamamın 8 gunu ve ben 5. gunu ıdrar testı yapmıstım,ve o harıka ıkı cızgıyı gordum...

arkadaşlar ..az önce geldim doktordan......

Bir tane solda buldu..biliyorsunuz klomen yutmuştum yine..........36 mm .olmuş

bu sefer iğne yapamayiz dedi...siz yine de ümitle ilişkiyi kesmeyin gibi laflar etti..

2 hafta içerisinde çatlarmiş.günü maalesef belli olamazmiş...............

Ben diyordum bir garibim.çok çok baş ağrisi yapti.çildiracaktim.gözlerim kötü oldu........ilaçi kestim dedi..........

Eğer yine adet olursam aşilama ya da tüp bebek kesinmiş................

5 ay gonaphene,3 ay klomen .artik yeter...........

kızlar bugun asılamamın 8 gunu ve ben 5. gunu ıdrar testı yapmıstım,ve o harıka ıkı cızgıyı gordum...

yani hamilesin dimi canım .tebrik ederim.darısı bizim başımıza.inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Allah.nezamandır istiyodun.ilaç filan kullandınmı.normal yolla nekadar denediniz.bizi bilgilendirirmisin canım.kendine ve bebişine çok iyi bak.

canım nasıl bir okul bu...ne iş yapıyorsun? merak etim

2.5 yıllık evlıyım canım.ve esımde sorun vardı.spremde gucsuzluk ve sıyısı azdı.ıst bahcelı evlerde bı doktora gıttık.benım doktorumun esıde urolojı doktoruydu.oda esımı muayene ettı.esıme bırtakım ılaclar verdı.ve esımın sperm durumu nerdeyse ıkı kat arttı.bıkac ay toktor yumurtalıklarımı uyarıcı hap verdı yumurtlama takıbıne basladık.ama ılaclar bende pek ıse yaramadı,oyuzden doktorum 34 ay denemeden sonra fazla zaman kaybına gerek olmadıgını ve asılama yapmamız gerektıgını soledı.bu ayın 10 asılama yaptık.ve ben ayın 15 de ıdrar testı yaptım sonuc pozıtıf.durumu doktoruma soledım.ve oda olumlu konustu.sımdı kan testı yapmamız gerektıgı soledı.yanı sonucu garantılemmız ıcın

tebrikler canım hayırlı olsun :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:

Lemis cim, çooookkk tebrik ederim, inşallah kan testini de alınca için rahat eder:lepi: Temmuz un bacağını kırdık galiba, bugün 3. hamilelik haberi okuduğum. Maşallaaaaaahhh, Allah ım sen cümlesine sağlıkla bebişlerine kavuşmak nasip et Ya Rabbiiimmmm!! Bize de bu mutluluğu bağışla şu mübarek günlerin hatırına Allah ım:teytey:

tamam canım.tekrar çok tebrik ediyorum sni Alah analı,babalı,sağlıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin.gerçekten çok sevindim.inşallah bu günden sonra bol bol hamiş haberi alırız. kan testi sonucunu ve yaşadıklarını bizimle paylaşırsın tamam mı canım,biz de bilgileniriz.kendine iyi bak,dinlen,ilk zamanlar önemli yorma kendini,yat yatağına geç tv karşısına kocişin hizmet etsin sana.byeeee:dance::dance::sm_cool::sm_cool::dance::dance:a.s.

arkadalar bugün dayanamadım doktora gittim. kan testi yaptırdım sonuç yarın belli olacak. doktor alttan muayene ettiherşey normal dedi smear testide aldılar hadi hayırlısıcoksekeriremsu

lemis81 hayırlısı olsun canım çok çok tebrik ederim.ben size demedim mi kızlar ayın sonuna doğru hamiş haberleri akacak diye.çok sevindim sanki kendi haberimi aldığımdaki gibi harika bi haber bu.allah tamamına erdirsin canım.sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip etsin.bu arada herkese merhaba.

CANIM TEBRİK EDERİM :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KIRDIK ŞU TEMMUZUN BACAĞINI UĞURSUZLUKM GİTSİN ARTIK

ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
DARISI BİZZ BEKLEYENLERE

sweetbaby cim nasılsın canım özledim seni.nasıl gidiyor.

iyiyim canım göremedim seni bugün.sen nasılsın.biraz karnım ağrıyo bugün,adet günüm yaklaştığı için psikolojik olarakmı ,biraz d üşütmüşüm tuvalet mevzuları.yoksa bu ihtimali düşünmek istemediğimden en son söylüyorum yoksa adet mi olucam.ya olmıyım .ben de hamile haberimi versem negüzel olur.fisfisfis

bugün düşükten sonra tekrar ne zaman hamile kaldınız diye bi başlık açtım.başka bi başlık daha vardı düşük olduktan hemen sonraki ay hamile kaln var mı diye.birçok kişi hemen hamile kalmış umut belirdi içimde.inşallah olur ya canım.ama işin kötüsü ben bu aydan umutlu değilim,çalışmaları çok iyi gerçekleştiremedim ya.

bugün pek giremedim canım çünkü raporla uğraştım iş yerime uğradım.ev baktık eşimle derken yoruldum biraz uyudum şimdi girdim işte.inşallah olursun canım daha kırmızıları göremedik umut hala var bakacaz artık.dairedeki arkadaşımında 23 temmuz bakalım onuda bekliyoruz inşallah oda hamiş olur.ayın sonunu güzel kapatırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…