- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.841
kızlar bugun asılamamın 8 gunu ve ben 5. gunu ıdrar testı yapmıstım,ve o harıka ıkı cızgıyı gordum...
slm arkadaşlar nihayet hafta sonu geldi sinir oldum bu hafta yaaa 5.30 da çıkmam gereken işten 6.30da cıkıyorum sözde okullar tatil ama biz hala okulda cırpınıyoruz
zaten canım sıkkın hiç hamişimiz yok yine hayret bişi yaaa bari işte rahat verin insanaklava: klava: klava:
yani hamilesin dimi canım .tebrik ederim.darısı bizim başımıza.inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Allah.nezamandır istiyodun.ilaç filan kullandınmı.normal yolla nekadar denediniz.bizi bilgilendirirmisin canım.kendine ve bebişine çok iyi bak.
2.5 yıllık evlıyım canım.ve esımde sorun vardı.spremde gucsuzluk ve sıyısı azdı.ıst bahcelı evlerde bı doktora gıttık.benım doktorumun esıde urolojı doktoruydu.oda esımı muayene ettı.esıme bırtakım ılaclar verdı.ve esımın sperm durumu nerdeyse ıkı kat arttı.bıkac ay toktor yumurtalıklarımı uyarıcı hap verdı yumurtlama takıbıne basladık.ama ılaclar bende pek ıse yaramadı,oyuzden doktorum 34 ay denemeden sonra fazla zaman kaybına gerek olmadıgını ve asılama yapmamız gerektıgını soledı.bu ayın 10 asılama yaptık.ve ben ayın 15 de ıdrar testı yaptım sonuc pozıtıf.durumu doktoruma soledım.ve oda olumlu konustu.sımdı kan testı yapmamız gerektıgı soledı.yanı sonucu garantılemmız ıcın
2.5 yıllık evlıyım canım.ve esımde sorun vardı.spremde gucsuzluk ve sıyısı azdı.ıst bahcelı evlerde bı doktora gıttık.benım doktorumun esıde urolojı doktoruydu.oda esımı muayene ettı.esıme bırtakım ılaclar verdı.ve esımın sperm durumu nerdeyse ıkı kat arttı.bıkac ay toktor yumurtalıklarımı uyarıcı hap verdı yumurtlama takıbıne basladık.ama ılaclar bende pek ıse yaramadı,oyuzden doktorum 34 ay denemeden sonra fazla zaman kaybına gerek olmadıgını ve asılama yapmamız gerektıgını soledı.bu ayın 10 asılama yaptık.ve ben ayın 15 de ıdrar testı yaptım sonuc pozıtıf.durumu doktoruma soledım.ve oda olumlu konustu.sımdı kan testı yapmamız gerektıgı soledı.yanı sonucu garantılemmız ıcın
CANIM TEBRİK EDERİM :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KIRDIK ŞU TEMMUZUN BACAĞINI UĞURSUZLUKM GİTSİN ARTIK
ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
DARISI BİZZ BEKLEYENLERE
sweetbaby cim nasılsın canım özledim seni.nasıl gidiyor.
iyiyim canım göremedim seni bugün.sen nasılsın.biraz karnım ağrıyo bugün,adet günüm yaklaştığı için psikolojik olarakmı ,biraz d üşütmüşüm tuvalet mevzuları.yoksa bu ihtimali düşünmek istemediğimden en son söylüyorum yoksa adet mi olucam.ya olmıyım .ben de hamile haberimi versem negüzel olur.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?