Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ben izlemedim nerden izliyoruz bu video yu..banada söleyin ben de izleyim....

hamişlerden haberler başlığına gir orda mutlaka izleyin çok güzel bi video gibi ya da ona benzer bi konu var ona gir içinde o konuyu başlatan arkadaş direk net adresini vermiş tıklıyosun ve izliyosun canım.

evet süpersin ya canım hüzün yılı.kopyalayıp yapiştırdım olmadı sağol.arkadaşlar sormuştu iyi oldu.

iyigeceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yarın bol hamiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.yine geç kalkarım heralde oyunbozan diye bi film izledim güzeldi.güzel bi kız çocuğu ve babası arasındaki ilşkiyi anlatıyo.bu saatte ayaktayım .yine geç kalkarım.görüşmek üzere.byeeeeeeeeeeeee

kizlar beni beklemede olan arkadaşlar listesinden silin..................
Adet oldummmmmmmmmmmmmm
yeni adet tarihim 18 ağustos.....
Hayirlisi olur inşallah bu ay klomene başliyacağim...........
Heycansizim neden seeeee

bende hemen kaldım bikere adet gördüm öbür ayda hamile kaldım ama o bebegimide aldırmak zorunda kaldık şimdide hamişligi bekliyoz allah isteyen herkese versin sende takma kafana üzülme canım

şirvancim sende dünmü adet oldun bende dün oldum canim 22siydi ebnidme bekldeiğim tarih ama aslinda ben gecen ay17sinde bekliyodum gecen ay gecikti benim buay 17sinde geldi napalim bakalim hayirlsi artikkk

canım bende dün hastalandım,; geçen ay 19 da olmuştm .ovulasyon tarihine baktığımda 22 temmuz çıkmıştı; şimdi yeniden bakıyorum. 18 ağustos çıktı.

beni 18 ağustosa yazarmısın.

bu arada tarihlerimiz aynı; bakarsın önümüzdeki ay beraber hamiş oluruz
ben bugün doktra gideceğim.
4 aydır deniyorum. olmadı. 8-9 ay önce kimyasal düşüğüm olmuştu.
onla bir alakası olabilirmi acaba diye merak ediyorum. gerçi ozaman koç kötü hastaydım. rötgen - kas gevşetici falan içmiştim. tabii bilmiyordum hamiş olduğumu

hatta geçen gün eşim ; istemediğimiz halde oldu; şimdi istiyoruz düzenli birlikte oluyoruz olmuyor. Allahın Takdiri işte

bakalım ne diyecek bugün doktor hnım ;

canım adaçayıda mı faydalı ,keçiboynuzunu duymuştumda onu bilmiyordum.

Ben siteye dün üye oldu. Benim 7 yaşında bir kızım var. İkinciye hamile kalamıyorum. Benimde adetimin üçüncü günü bugün. Yani bu ayda bişey yok. Dün bu sitede dolaşırken çörekotu, bal, tarçın karışımını okudum. Akşam ona başladım. Bir umut işte naparsın. Benide listeniz varsa eklerseniz sevinirim. Bir sonraki adetim 13 Ağustos. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlarlar versin inşallah. Umutla bekliyoruz.

eylül canım tebrikler yaşasın temmuzda ayak mayak kalmadı kırdık hepsini oh olsun temmuza eylül allah kucanada almayı nasip etsin saglıklı hamişlik gecirirsin inşallah :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:

canım ikinciye hamile kalamıyon diyede üzülme benim yengeminde aynı olmuştu birinciye hemin kaldı ikinciye kalamamıştı yumurtalıkları tembelmiş sonra doktora gitti yumurta çatlatma ignesi vuruldu bikere kullandı o igneyi normalde 4 ay kullanılıyo o bikere kullandıktan sonra hamile kaldı şimdi de cocugu 4 yaşında şimdi herşeyin cagresi ve zamanı var üzülme a.sa.sa.sa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…