- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.881
Ben izlemedim nerden izliyoruz bu video yu..banada söleyin ben de izleyim....
Allahım sen bize meleklerimizi kucağımıza almayı nasib et.Amin
bugün düşükten sonra tekrar ne zaman hamile kaldınız diye bi başlık açtım.başka bi başlık daha vardı düşük olduktan hemen sonraki ay hamile kaln var mı diye.birçok kişi hemen hamile kalmış umut belirdi içimde.inşallah olur ya canım.ama işin kötüsü ben bu aydan umutlu değilim,çalışmaları çok iyi gerçekleştiremedim ya.
şirvancim sende dünmü adet oldun bende dün oldum canim 22siydi ebnidme bekldeiğim tarih ama aslinda ben gecen ay17sinde bekliyodum gecen ay gecikti benim buay 17sinde geldi napalim bakalim hayirlsi artikkk
kadriyecim o daha kan testi yaptıraak heralde ama sen hamile diye yaz da temmuz ayımız da azıcık şenlensin.ama baya adet olan vardı 2 günde sanırım.sen de mi adet oldun canım.üzülmedin inşallah.ben de olucam heralde öyle geliyo.neyse üzülmeyelim ağustosta hem adaçayı hem de ateş ölçmeyi denicem.keçiboynuzunu da unutmıcam.
bhcg 30 çıktı arkadaşlar yorumalrınızı bekliyorum
Ben siteye dün üye oldu. Benim 7 yaşında bir kızım var. İkinciye hamile kalamıyorum. Benimde adetimin üçüncü günü bugün. Yani bu ayda bişey yok. Dün bu sitede dolaşırken çörekotu, bal, tarçın karışımını okudum. Akşam ona başladım. Bir umut işte naparsın. Benide listeniz varsa eklerseniz sevinirim. Bir sonraki adetim 13 Ağustos. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlarlar versin inşallah. Umutla bekliyoruz.
bhcg 30 çıktı arkadaşlar yorumalrınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?