Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bencede fotonuz çok hoş.funda72 çok üzüldüm canım.inşallah iyisindir.sen sağlıklı ol yeniden bebeğin seninle olacaktır.sevgiler.

aaaaaaaaa kızlar bugün de hiç konuşan yok. ya benim sol bacağıma kasığımdan bi ağrı vuruyo.yarın adet tarihim ondanmı dır.ama kasığım değil bacağım ağrıyo sanki organımın başladığı kısım.niye acaba

merhaba kırmızıbeyaz benim durumumu biliyordunuz tüp bebek tedavisi görüyordum herşey güzel giderken yumuşlarım laboratuar ortamında döllemedi eğer döllemiş olsaydı 28 temmuz test günümdü
bu arada kızların gözünden kaçtı herhalde temmuz listesinden silmemişler apexnasip gelince bu kadar
üzülmesin seninde dediğin gibi sıkıntıyla sölediği belli bizler burdan hep güzel haberler bekliyoruz
inşallah allahım isteyen herkese anneliği tattırır inşallah allaha emanet olun görüşürüz...

................................................................................................

Son düzenleme:
Aynen benimde 3 gün oldu hala olamadım. İçimden bir ses hamilesin diyor:uhm:, öteki ise saçmalama testtinde negatif daha ne bekliyorsun diyor:uhm:. Karnım ağrıyor, hah diyorum çok şükür regl oluyorum ama gelen giden yok.:1no2: Kuru kuru sancı çekiyorum. Göğüslerime bakıyorum bi acıyo bi acımıyokafamçokkarıştı

Neyse yarın yıllık izne çıkıyorum:teytey: ve bir müddet olmayacağım, internetimde olmayacak. Hepinizi çok çok öpüyorum, geldiğimde temmuz bitmiş olacak, inşallah listemiz dolar ve hamişlerimiz çoğalır. Bende geri döndüğümde moralim düzelmiş olarak başlarım yeni sezona:icecream:

Sevgileeerrra.s.a.s.

günaydınnnnnnnnnn arkadaşlar.ya bugün erken kalkım ilk defa.diceksiniz 11:30 erkenmi diye.ama bana göre erken .her 2de,3de kalkıyodum.ya geç uyanıyorum ya gece dolandım hep evde, uyuyamadım,mahvoldum,uyumak istiyorum olmuyo.şuan çok uykum var ama gece rahat uyuyım diye kalktım. bu arada birebiracım sana iyitatiller canım.lütfen bunları takma kafana.enerji depola bidahaki ay için dicem ama daha adet olmadın.belki bi süpriz olur.her şey olacağna varır,elimizden bişey gelmiyo napalım canım. enelcim günaydınnnnnnnnnnnn tatlım.sen hep böyle erkencimisin???

BİREBİRA CIM.............vallahi ismin çok hoş.hep bira bira diyorum.bira ne bira ne.neden böyle aldın ismini?hııııııı.....demek izin ha..git bakalım canım...hangi yola çıkıyorsan herşeyden önce allah hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin......tamam sen 15 gün yoksun........gelince azcık yaızver,gördüğün yerleri.ben biryer pek göremiyorum..............gidemiyorum daha doğrusu..

NEHİR cim..............yumurta döllenemesinin nedenini yazmadın...eşinin sperm kalitesi mi senin yumurta dan mı kaynaklı.ne dendi sana canım....hııı buna sakın üzülme...sen daha hayatta ve çok sağlıklı bir kadınsın...nefes alıyorsun değil mi?işte bu yeter....herşeyin çaresi var....tabi ki maddi manevi kaybını kimse telafi edemez......seni de senden başka hiç kimse bilemez.......rabbimden dilerim...bu emeklerini ziyan etmesin...

kızlar merhaba bana acil yardım lütfen
az önce kasıklarıma o bölgedeki kemiklerime şiddetli bir ağrı girdi dik oturamıyorum bir yere uzanamıyorum ve sebebini bilmiyorum

yaaa kimse yokmuuuu
hiç böyle bi ağrım olmadı daha önce lütfeeen
sanki sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok sanki bişey çekiyor o bölgeyi daha adetimede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…