Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enelcim heh sana rastladım cicim ya benim yarın adet günüm ama sadece belim ağıyo normalde migrenim tutmalı alt tarafta kopcak gibi ağrımalıydı.yok.göğüs uçlarım da ilk defa acıyo ben normalde hiç hissetmem memişlerimi.sen adet zamanın geldiğinde bel ağrısı çekmişmiydin??? akıntımda böle yapışkan sanki yumurta çatlamış gibi ne dersin cicim olabilirmi????

evet benimde öyle olmalı migren bendede var.benim kanamam başladığında bile ağrım yoktu.ama hiç biri olmadı sanki adet olmayacaktım hiçbir ağrım yoktu canım.şimdi ağrılarım var adet olacakmış gibi.tabii bu herkeste aynı olmayabilir.umarım sen hamişsindir.belki olabilir canım dileklerim o yönde.

B--------------------------------------------------------------------------------

[temmuzzzzzzzzz ayinin güzel hamişleriiiiiiiiiiiiiiiii

*duygun..._________________hamiiişiiimiizzzzzzzzzz zzz
lemis81:.::::::::::::::::::::::::::::::: Hamiiişiiimiizzzzzzzzzz zzz
eylül01.::::::::::::::::::::::::::::::: Hamiiişiiimiizzzzzzzzzz zzz
ohhhbeeee temmuzun cici hamişleri keyfim geldi valla böyle güzel hamişleri görünce moralim dahada güzel oluyo hepinizi tbrk ederim cici hamişler kendinize ve bebeklere iyi bakın :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::dance::dance::dance:

bütün hamile arkadaşları tebrik ederim.temmuz sonu hareketlendi hadi diğer arkadaşlarıda bekliyoruz.

herkesin hamilleliği hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda darısı bizlerin başına.

canım özel bi okulmu? tatile girmedinizmi? bu kadar kendini yorma...okul senin değil nasıl olsa :lepi:

arkadaşlar ben daha sevinemeiyorum dünde bugünde kan testinde bhcg 30 çıktı yani hala çok düşük doktorda çok umut verici konuşmadı bekleyeceğiz dedi. hayırlısı neyse o olasun ama bu iki gün nasıl geçecek bilmiyorum. daha önce böyle 45.gün 30 bhcg ile normal gebelik yaşayan arkadaşlar varmıydı?

hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz..:teytey:

arkadaşlar düşük bhcg çıkınca dış gebelik riski artmış mı oluyor?

bendede o sorun çıkmışstı canım.2 gün sonra tekrarlanan bhcg 2 katına çıkması gerek normal hamilelikte artması lazım.ama 1 katına bile ulaşmazsa dış gebelik oluyormuş.bende senin gibi 2 günü zor bekledim.ama allaha şükür 4 katına çıktı.seninkide inşallah yükselecek canım 30 da iyi bir değer.düşük değer çıkması dış gebelik anlamına gelmiyor.2 gün sonra artmazsa dış gebelik olasılığı artıyor canım.

birde şu var canım siz gün aşırı kan testini tekrarlamışsınız.benim doktorum tam 48 saat sonunda net cevap alabiliriz çünkü bir gün içerisinde bile defalarca bhcg oranı düşebiliyor dedi.neden bir gün ara ile tekrarladınız.anlamadım.tam 48 saatte net sonuç işe yarıyormuş.

canım özel bi okulmu? tatile girmedinizmi? bu kadar kendini yorma...okul senin değil nasıl olsa :lepi:

devlet okulu ama buranın iki büyük okulu var biri benim çalıştığım okul
okul tatile girdi ama sadece öğretmenler ve öğrenciler için yöneticiler hizmetliler ve ben devam edyoruz sırayla tatile çıkıyoruz ben ağustosta cıkıcam
henüz kadrolu değilim sözleşmeliyim belki o yüzden beni bu kadar yoruyorlar bilmiyorum :sm_confused:

enel senin ilk bhcg değerin kaçtı?

enel senin ilk bhcg değerin kaçtı?

benimki 448 çıktı 2 gün sonra 1.556 oldu canım.kanamamda olduğu için doktor dış gebelikten şüphelendi.çünkü ilk değerde şaşırtıcı bi şekilde yüksekti.sonrakide müthiş yükseldi doktorda şaşırdı.sonra bebeğin kesesini gördük ve 4.haftanın içinde olduğu tespit etti doktor ve rahatladık.

ben haziranın 2 sindeki adetim biter bitmez hamile kalmışım canım.diğer kanamam geldiğinde ben fakettim hamile olduğumu.

ben haziranın 19 unda doktorumun muaynehanesine gittim alttan ultrasonla baktı rahmin çok sağlıklı ölçüleri iyi dedi.24 ünde hasteneye gittim orda kan ve idrar testi yaptık bişey çıkmadı.ve temmuzun 2 sinde bu şekilde yüksek bir değer hepimizi şaşırttı ve ben çok korkttum.meğerse bebeğim içerideymiş görememişiz çok küçük olduğu için.allah hepinize nasip etsin.sen gönlünü ferah tut canım inşallah bebişin seninle olucak.strese girme.

bhcg 30 çıktı arkadaşlar yorumalrınızı bekliyorum

eylülcüm çok tebrik ediyorum seni.ohhhh ya temmuz hamişleri de gelmeye başladı.değerlere göre hamilesin canım ama senin de dediğin gibi 2 günde bir 2ye katlanması gerekiyor canım.daha yeni döllenmiş olabilir oyüzden küçüktür belki annesi.inşallah canım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.temmuzun kötü şansıı kırdık hadi bakalım darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…