- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.901
enelcim heh sana rastladım cicim ya benim yarın adet günüm ama sadece belim ağıyo normalde migrenim tutmalı alt tarafta kopcak gibi ağrımalıydı.yok.göğüs uçlarım da ilk defa acıyo ben normalde hiç hissetmem memişlerimi.sen adet zamanın geldiğinde bel ağrısı çekmişmiydin??? akıntımda böle yapışkan sanki yumurta çatlamış gibi ne dersin cicim olabilirmi????
canımcım biraz geç bi cvp olucak ama uyuya kalmışım ben bi ilköğretim okulunda memurum okulumuz buraya göre öğrenci ve öğretmen yönünden kalabalık ve ben tek memurum birazda işgüzarım sanırım her işe ben koşuyorum herşeyi bilmeyeceksin bilsende söylemeyeceksin derler ya benim hatam herşeyi bilmem (işle ilgili) bilmediklerimi hemn öğrenmem ve bunu diğerlerine göstermem 3 yıldır calışıyorum ama artık nefret ettim bu işten Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar ben daha sevinemeiyorum dünde bugünde kan testinde bhcg 30 çıktı yani hala çok düşük doktorda çok umut verici konuşmadı bekleyeceğiz dedi. hayırlısı neyse o olasun ama bu iki gün nasıl geçecek bilmiyorum. daha önce böyle 45.gün 30 bhcg ile normal gebelik yaşayan arkadaşlar varmıydı?
arkadaşlar düşük bhcg çıkınca dış gebelik riski artmış mı oluyor?
canım özel bi okulmu? tatile girmedinizmi? bu kadar kendini yorma...okul senin değil nasıl olsa :lepi:
birde şu var canım siz gün aşırı kan testini tekrarlamışsınız.benim doktorum tam 48 saat sonunda net cevap alabiliriz çünkü bir gün içerisinde bile defalarca bhcg oranı düşebiliyor dedi.neden bir gün ara ile tekrarladınız.anlamadım.tam 48 saatte net sonuç işe yarıyormuş.
enel senin ilk bhcg değerin kaçtı?
bhcg 30 çıktı arkadaşlar yorumalrınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?