E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.921
enelcim merhaba nasılsın canım?
iyiyim canım neolsun.gece film izledi yine çok geç yattım sabaha karşı.tabi geç kalktım.evdeyim hava sıcak.yarın adet olmam gerek aslında bakalım olcakmıyım ama 28 günlük periyoda göre.30 günlük olursa 23 bakıcaz.umarım olmam.bugün göğüslerin ağrısı yok .bilmiyorum merka ediyorum umarım ben de güzel bir haber veririm.
merhaba kızlar
beni listeden silermisiniz lütfen
artık hiçbir şeye inanmıyorum ben bunca belirtilerin arkasından regl olmam sanırım kendimi iyi hissetmememe neden oldu
umarım hepiniz hamiş kalır allah hepinizin kucağını doldursun dileğiyle aranızdan ayrılıyorum
kendinize iyi bakın:1hug:
merhaba kızlar
beni listeden silermisiniz lütfen
artık hiçbir şeye inanmıyorum ben bunca belirtilerin arkasından regl olmam sanırım kendimi iyi hissetmememe neden oldu
umarım hepiniz hamiş kalır allah hepinizin kucağını doldursun dileğiyle aranızdan ayrılıyorum
kendinize iyi bakın:1hug:
enel cim.sen iyimisin?
şimdilik herşey yolunda değil mi?aileden oldun artık..........sende.
keyfin yerinde olsun önemli olan o.......
canım,aranızdan ayrılıyorum yorumunun şu anki iç sıkıntı ve üzüntünden olduğunu hepimiz biliyoruz......neden bu kadar üzüldün?hepimiz aynı durumda değilmiyiz?
elimizden keşke birşeyler gelse...
sen yine bizleri oku,hiç olmazsa birilerimize akıl verirsin,darlanmışsak yazışarak aklımızdan sorunlarımızı çıkartırız...
şimdilik seni anlıyorum.yeni adet olduğun içinde biraz sinirli gergin olman çok doğal.........şimdilik o zaman hoşçakal[/QU
apexnasip bugün adet olduğun için şuan karamsarsın.ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve ben bu ay bu siteye üye oldum ve çok rahatladığımı hissediyorum,birçok şey öğreniyoruz.insan bazen sadece kendisinin bebeği olmasının bukadar uzuzn sürdüğününü zannediyo ama ben böyle olmadığını anladım.ancak aynı sıkıntıları yaşayanlar birbirlrini iyi anlıyolar.sen duramazsın bakmadan,bizim haberlerimizi almadan ya da kendini haberdar etmeden bence.:1no2:
bence de rahat ol biraz.düşünmemeya çalış.benimdeyarın adet olmam lazım.nasılolsa olcam diye düşünüp rahat olmaya çalışıyorum.tabiki olmazsam çok mutlu olucam ama hamile olmazsam da zamanında olayım isterim bidahaki ayımı etkilemesin diye.düşünme canım başka şeylerle meşgul olmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?