Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar beni bekleme listesinden silebilir misiniz?16 temmuzda hastalandım, gerçi o gün yazdım ama gözden kaçtı sanırım.neyse ağustos hepimize şans getirir inşallah :) 9 ağustosa ekleyebilirsiniz beni . bugün dr'a gittim yine gonaphene verdi , haftaya cumartesi de kontrole gidicem. hamiş haberlerini okudum ve çook sevindim , umarım daha da çok haberler alırız bu ay bitmeden... sevgiler...

iyiyim canım neolsun.gece film izledi yine çok geç yattım sabaha karşı.tabi geç kalktım.evdeyim hava sıcak.yarın adet olmam gerek aslında bakalım olcakmıyım ama 28 günlük periyoda göre.30 günlük olursa 23 bakıcaz.umarım olmam.bugün göğüslerin ağrısı yok .bilmiyorum merka ediyorum umarım ben de güzel bir haber veririm.

sen filmi izlemeyi çok seviyorsun sanırım.kendini fazla yorma.inşallah canım çok isterim bu haberi senden duymayı.bakalım az kaldı bende en az sizler kadar heyecanlıyım.eşime diyorum ki 2 tane daha hamiş oldu.oda ne diyor bilmiyorya sizleri.bende anlatıyorum ona.hamile olduğumu anlamadan bir kaç gün önce aranıza katıldım.hala sizlerlerim bırakmayıda düşünmüyorum.

evet film izlemeyi çok seviyorum.merak ediyorum.4-5 gün geçsin tet yaparım tabi adet olmazsam.bu arada ben de okadar çok seviniyorum ki hamile haberlerini okuyunca.ben de o haberi vermek için sabırsızlanıyorum.

inşallah canım tamam adetin gelmez inşallah ve sen test yapınca pozitif çıkar.ve çok mutlu olursun.hadi hayırlısı bakalım.

merhaba kızlar
beni listeden silermisiniz lütfen
artık hiçbir şeye inanmıyorum ben bunca belirtilerin arkasından regl olmam sanırım kendimi iyi hissetmememe neden oldu
umarım hepiniz hamiş kalır allah hepinizin kucağını doldursun dileğiyle aranızdan ayrılıyorum
kendinize iyi bakın:1hug:

canım,aranızdan ayrılıyorum yorumunun şu anki iç sıkıntı ve üzüntünden olduğunu hepimiz biliyoruz......neden bu kadar üzüldün?hepimiz aynı durumda değilmiyiz?
elimizden keşke birşeyler gelse...
sen yine bizleri oku,hiç olmazsa birilerimize akıl verirsin,darlanmışsak yazışarak aklımızdan sorunlarımızı çıkartırız...
şimdilik seni anlıyorum.yeni adet olduğun içinde biraz sinirli gergin olman çok doğal.........şimdilik o zaman hoşçakal

canım neden bu kadar çabuk yelkenleri suya indirdin.herşeyin bi zamanı varmış demekki.bak burda hamiş olan bazı arkadaşlar var onlarda sana dua edecekler sende bi gün hamiş olacaksın.neyse şimdi sen biraz dinlen kafanı topla biz yine burda ve yanında olacagız canım.şimdilik hoşçakal.

enel cim.sen iyimisin?
şimdilik herşey yolunda değil mi?aileden oldun artık..........sende.
keyfin yerinde olsun önemli olan o.......

apexnasip canım bencede o bi anlık öfke kendi adıma söyleyeyim adet olunca dahada çok girmeye başladım böyle hamile haberlerini alınca kendimi inanınki iyi hissediyorum BU SİTE VARYA KIZLAR BİZİM GİBİ MORALE İHTİYACI OLANLARIN İLACI evde otururken karamsar karamsar düşüncemize hamile haberlerini aldımız arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz sorunlarımızı paylaşıyoruz sen genede bu siteye gir ve moralini bozma :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Arkadaşlar, iki gün geçti ben hala regl olmadım. Ama göğüslerimin ucu acıyor demiştim ya o geçti ve sabah akşamları sanki regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum ama olamıyorum. Sanırım stresten düzenim bozulduuuu....

bence de rahat ol biraz.düşünmemeya çalış.benimdeyarın adet olmam lazım.nasılolsa olcam diye düşünüp rahat olmaya çalışıyorum.tabiki olmazsam çok mutlu olucam ama hamile olmazsam da zamanında olayım isterim bidahaki ayımı etkilemesin diye.düşünme canım başka şeylerle meşgul olmaya çalış.

Saol canıma.s., zaten akşama kadar iş güç aklıma bile gelmiyorda, akşam eve gelipte bu siteye girince kafama feci takılıyor, bazen acaba girmesemmi bile diyorumkafamçokkarıştı Birde ümitlenmeyeyim diye test yaptırdım yani negatif olduğunu da bile bile neden olmuyorum yaa, karnım çok şiştiiiklava:

hamiş olan arkadaşlar tebrikler çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
darısı biz bekleyenlere:bbo::bbo:
regli olanlar da moralinizi bozmayın çalışmalara aynen devam bende günüm geldikçe umudumu kaybeditorum heralde ama hayırlısı yılmak yıkılmak yok :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

canlarım,kuzular,güzel hatunlar....
dün 2 hamile haberi vardı..........maaaşallah dedik ve şeytanın bacağını kırdık.yoksa temmuz u bir kişiyle kapatacaktık........sudenaz cım fazla özletme kendini.bi ara yazıver be güzelim......
başak kızıyla en son parkta görüldü..
sema sınav sitresinden kurtuldu kocişi ona terasda mangal yapıyor....
kadriye en son adet oldum galiba dedi bir daha haber alamadım.kadriş nerdesin canım...
odesia ..tatile gitmedin değil mi?öyle habersiz bizde gidilmez.....önce bi söyle bakalım gönderiyormuyuz.....
leylim cim,,naber
enel den haber aldım.iyi şu an.hamilelliğin tadını çıkartıyor.........
şimdilik bu kadar canlarım........hadi yazın bakim..yemeğiniz yiyinde.
hıııı bu arada funda 72 biliyorsunuz bebeğini düşürmüştü yeni..üzüntüsü devam ediyor..........mesajlarınızla destek olun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…