K
kırmızıbeyaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.961
jasminia.......adetine var olduğuna göre,ilaç kullanmış isen bu tür ağrıların varlığı kasıklarda,,,,hormon ve yumurtalarla ilintili olduğundan,çok korkmana gerek yok.....sadece sürekli ve kanamalı durumda dr.öneririm...
ya yumurtlama işlemin oldu..çatladı. ya da ayaklarını üşüttün mü?ilaç aldı isen bu ay,o da hepimizde aynı belirti ve ağrıları ara ara yaşatıyor............
evet..........ilaç yok.ayaklari kesinlikle koruduğundan ve üşütmediğinden eminsin ve bayağidir bu aci ve batmalar devam ediyor..........enfeksiyon ve yara bu ağriyi vermez.........geriye kalan yumurtalarin ile ilgili .ya yumurtalarin büyüyor ve döllenmeye hazirlaniyor.biraz fazla büyüme ve çoğalma olduğunda da yaşatir bunu...........allah yardimcin olsun.merak ettim şimdi.
BİREBİRA CIM.............vallahi ismin çok hoş.hep bira bira diyorum.bira ne bira ne.neden böyle aldın ismini?hııııııı.....demek izin ha..git bakalım canım...hangi yola çıkıyorsan herşeyden önce allah hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin......tamam sen 15 gün yoksun........gelince azcık yaızver,gördüğün yerleri.ben biryer pek göremiyorum..............gidemiyorum daha doğrusu..
NEHİR cim..............yumurta döllenemesinin nedenini yazmadın...eşinin sperm kalitesi mi senin yumurta dan mı kaynaklı.ne dendi sana canım....hııı buna sakın üzülme...sen daha hayatta ve çok sağlıklı bir kadınsın...nefes alıyorsun değil mi?işte bu yeter....herşeyin çaresi var....tabi ki maddi manevi kaybını kimse telafi edemez......seni de senden başka hiç kimse bilemez.......rabbimden dilerim...bu emeklerini ziyan etmesin...
teşekkür ederim canım yaa içimi rahatlattın biraz hafiflese rahatlıycam ama aynı şekilde devam ediyor yarın nasipse dra gidicem bide kist problemimiz var oda sancı yapıyordu fakat sadece olduğu taraftaydı bakalım hayırlısı olsun a.s
merhaba arkadaşlar.ayın 21 ya da 22sinde adet olmam gerekiyodu.ama bugün az kahverengimsi akıntım oldu.sanırım adet olucam.bacağım ağrıyor bir de garip bir şekilde.üzüldüm adet oluyorum diye,gözyaşlarıma engel olamadım.ama eşimin telkinleri ile biraz daha iyiyim şimdi.tam olarak adet olmuş değilim ama olucam kesin.moralim bozuldu.
kızlar merhaba
sözde gelmeyecektim artık ama sanırım sizlere alıştım:1hug:
kızlar benim dün hani reglim geldi diye umutsuzluğa kapılmıştım ya ama benim regl çok tuhaf
yani dün pede baktığımda kahverengi silerkende pembemsiydi gece çoğalır diye beklerken
sabah baktığımda sadece 3 damlacık vardı bugünse mide bulşantım ve sol kasığımda hala ağrı var 17sinde olmam gerekiyordu19unda oldum ama 19unda yaptığım test tek çizgiydi
sizce yerleşme lekesi olabilirmi şuan devam ediyor ama damla damla ha kesildi ha kesilecek durumda
ne olur benle bilgilerinizi paylaşın :1hug:
CAnim kendini uzmemeye calis.Biliyorum soylemesi cok kolay banada diyorlar ama insanin elinde degil.Seni cok iyi anliyorum.
ins obur ay hepimiz birden hamis kaliriz hepimiz icin her gun dua ediyorum Allah`ima
canım için rahatlasın tekrar bi test yap evde.adetin gelmezse 2 günde bir tekrarla.ilaç filan kullanmışsan zor oluyor olabilir adet döngüsünü mutlaka her ilaç etkiliyo.
kızlar merhaba
sözde gelmeyecektim artık ama sanırım sizlere alıştım:1hug:
kızlar benim dün hani reglim geldi diye umutsuzluğa kapılmıştım ya ama benim regl çok tuhaf
yani dün pede baktığımda kahverengi silerkende pembemsiydi gece çoğalır diye beklerken
sabah baktığımda sadece 3 damlacık vardı bugünse mide bulşantım ve sol kasığımda hala ağrı var 17sinde olmam gerekiyordu19unda oldum ama 19unda yaptığım test tek çizgiydi
sizce yerleşme lekesi olabilirmi şuan devam ediyor ama damla damla ha kesildi ha kesilecek durumda
ne olur benle bilgilerinizi paylaşın :1hug:
merhaba arkadaşlar.ayın 21 ya da 22sinde adet olmam gerekiyodu.ama bugün az kahverengimsi akıntım oldu.sanırım adet olucam.bacağım ağrıyor bir de garip bir şekilde.üzüldüm adet oluyorum diye,gözyaşlarıma engel olamadım.ama eşimin telkinleri ile biraz daha iyiyim şimdi.tam olarak adet olmuş değilim ama olucam kesin.moralim bozuldu.
kızlar selam.sweetbabycim genelde erken kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra yine yatıyorum.bu arada lekelenmelerin olmuş hemen moral bozma bekle bakalım biraz daha hem ucunda ölüm mü var kendini strese sokup düzeninide bozma. seni güçlü görmek isterim.
bugün teyzemin bağına gittik.manisaya o yüzden aranızda yoktum şimdi geldik daha duş almadan yazdıklarınızı okudum.pek fazla kişi yok artık.sanırım herkes tatil havasında.
kırmızıbeyaz teşekkür ederim canım.ağrım iyi durumda bazen böyle batmalar oluyor genelde solda ve bacağıma kadar vuruyor.doktorum ağrı için normal dedi.artmaması benim tesellim oluyor.
hepinize teşekkür ederim.ve hep birlikte güçlü olmalıyız hayat hiçbir koşulda kolay değil.sevgiler.
Canım regl olunca şükretmek lazım, bak Allah a şükür düzene girmiş. :1hug:Sıkma canını lütfen güzelim, bende öyle karambolde bekliyorum. kafamçokkarıştı Kadın olmak ne zor işmiş evlendikten sonra insan daha ii anlıyortatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?