Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

jasminia.......adetine var olduğuna göre,ilaç kullanmış isen bu tür ağrıların varlığı kasıklarda,,,,hormon ve yumurtalarla ilintili olduğundan,çok korkmana gerek yok.....sadece sürekli ve kanamalı durumda dr.öneririm...
ya yumurtlama işlemin oldu..çatladı. ya da ayaklarını üşüttün mü?ilaç aldı isen bu ay,o da hepimizde aynı belirti ve ağrıları ara ara yaşatıyor............

hiç ilac almadım bu ay ayaklarımı üşüttüğümden olacağını zannetmiyorum çünkü böyle bir ağrıyı ilk defa yaşıyorum o bölgedeki kemiklerim hiç ağrımadı acısa vajinaya kadar vuruyor yerimden zor kalkıyorum ama sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum ilk defa böyle bişey olduğu içinde sebebini bilemiyorum biranda oldu ve yaklaşık 45 dkdır böyle hiçbir hafifleme olmadı bugünde pazar drlar yok

evet..........ilaç yok.ayaklari kesinlikle koruduğundan ve üşütmediğinden eminsin ve bayağidir bu aci ve batmalar devam ediyor..........enfeksiyon ve yara bu ağriyi vermez.........geriye kalan yumurtalarin ile ilgili .ya yumurtalarin büyüyor ve döllenmeye hazirlaniyor.biraz fazla büyüme ve çoğalma olduğunda da yaşatir bunu...........allah yardimcin olsun.merak ettim şimdi.

teşekkür ederim canım yaa içimi rahatlattın biraz hafiflese rahatlıycam ama aynı şekilde devam ediyor yarın nasipse dra gidicem bide kist problemimiz var oda sancı yapıyordu fakat sadece olduğu taraftaydı bakalım hayırlısı olsun a.s

1 E 1 A olunca anlamlı oldu mu coksekeriremsu tamam canım yazarım inş saolasın:lepi:

canım geçmiş olsuna.s., inş mühim bişey değildir!

merhaba kırmızı beyaz sorun bende cnm yumurtalıklarımın yavaş çalışması ve laboratuar ortamında gelişimi durdu dendi 3 günde bilemiyorum sağlıklı denmişti ama çok şükür eşimdeki sorun düzeldi
eşimde çift taraflı varikosel vardı 2006 amaliyattan sonra bir sorun kalmadı şimdi sorun bende cnm allah yardımcımız olsun bu benim 3 denememdi bakalım 4 ay sonra tekrar deneyeceğim allah yardımcım olsun allahım tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah öpüyorum allaha
emanet ol görüşmek üzere.......

jasmin cim.....eee daha ne düşünüyorsun canım.daha öteye gitme...sen kist den muzdaripsin.bunu bilmiyordum......umarım yarın bu yüzden kötü haber almazsın....ilaç kullanman gerekecek anlaşıldı

bu arada inanılmaz metanetliymişsin NEHİR cim....3 kere tüpbebek(ya da aşılama) denemesi ve tecrübesi yaşamak her baba yiğidin harcı değildir.ve sen feryat figan etmeden soğukkanlılıkla karşılıyorsun sonuçlarını...........açıkcası ALKIŞLIYORUM SENİ...............temennim hep böyle ümitli kal.....kimden.allah tan..............

merhaba arkadaşlar.ayın 21 ya da 22sinde adet olmam gerekiyodu.ama bugün az kahverengimsi akıntım oldu.sanırım adet olucam.bacağım ağrıyor bir de garip bir şekilde.üzüldüm adet oluyorum diye,gözyaşlarıma engel olamadım.ama eşimin telkinleri ile biraz daha iyiyim şimdi.tam olarak adet olmuş değilim ama olucam kesin.moralim bozuldu.

CAnim kendini uzmemeye calis.Biliyorum soylemesi cok kolay banada diyorlar ama insanin elinde degil.Seni cok iyi anliyorum.
ins obur ay hepimiz birden hamis kaliriz hepimiz icin her gun dua ediyorum Allah`ima

kızlar merhaba

sözde gelmeyecektim artık ama sanırım sizlere alıştım:1hug:
kızlar benim dün hani reglim geldi diye umutsuzluğa kapılmıştım ya ama benim regl çok tuhaf
yani dün pede baktığımda kahverengi silerkende pembemsiydi gece çoğalır diye beklerken
sabah baktığımda sadece 3 damlacık vardı bugünse mide bulşantım ve sol kasığımda hala ağrı var 17sinde olmam gerekiyordu19unda oldum ama 19unda yaptığım test tek çizgiydi
sizce yerleşme lekesi olabilirmi şuan devam ediyor ama damla damla ha kesildi ha kesilecek durumda
ne olur benle bilgilerinizi paylaşın :1hug:

canım için rahatlasın tekrar bi test yap evde.adetin gelmezse 2 günde bir tekrarla.ilaç filan kullanmışsan zor oluyor olabilir adet döngüsünü mutlaka her ilaç etkiliyo.

CAnim kendini uzmemeye calis.Biliyorum soylemesi cok kolay banada diyorlar ama insanin elinde degil.Seni cok iyi anliyorum.
ins obur ay hepimiz birden hamis kaliriz hepimiz icin her gun dua ediyorum Allah`ima

doğru söylüyosun canım eşimde öyle diyor bir de ben mayısda düşük yapmıştım mayıs ayında adetim çok garipti,bi oldu bi olmadı haziranda geç de olsa tam oldum.şimdi gerçi adetim düzene girdiğini görüyorum.ama üzülmemek elden gelmiyo,artık anne olmak istiyorum,tam anlamıyla bir aile olmak için günleri sayıyorum desem yeridir.

canım için rahatlasın tekrar bi test yap evde.adetin gelmezse 2 günde bir tekrarla.ilaç filan kullanmışsan zor oluyor olabilir adet döngüsünü mutlaka her ilaç etkiliyo.

ben ilaça karşıyım yani mecbur kalmadığım sürece içmem korunmuyoruz diyede uzun zamandır migrenime rağmen ağrı kesici bile almadım

kızlar selam.sweetbabycim genelde erken kalkıyorum ama kahvaltıdan sonra yine yatıyorum.bu arada lekelenmelerin olmuş hemen moral bozma bekle bakalım biraz daha hem ucunda ölüm mü var kendini strese sokup düzeninide bozma. seni güçlü görmek isterim.
bugün teyzemin bağına gittik.manisaya o yüzden aranızda yoktum şimdi geldik daha duş almadan yazdıklarınızı okudum.pek fazla kişi yok artık.sanırım herkes tatil havasında.
kırmızıbeyaz teşekkür ederim canım.ağrım iyi durumda bazen böyle batmalar oluyor genelde solda ve bacağıma kadar vuruyor.doktorum ağrı için normal dedi.artmaması benim tesellim oluyor.
hepinize teşekkür ederim.ve hep birlikte güçlü olmalıyız hayat hiçbir koşulda kolay değil.sevgiler.

İkimizin aynı gündü dimi reglimiz, ve senin bi tuhaf oldu bende ise kuru sancı gelip gidiyor halen olmadım. tatlicadiarzu Sen ne diyordun regl olana kadar hiçbişey belli değildir:lepi:

Canım regl olunca şükretmek lazım, bak Allah a şükür düzene girmiş. :1hug:Sıkma canını lütfen güzelim, bende öyle karambolde bekliyorum. kafamçokkarıştı Kadın olmak ne zor işmiş evlendikten sonra insan daha ii anlıyortatlicadiarzu

evet canım adet oldum moralim öğlen biraz bozuldu,ağladım .ama eşim de dedi moralini bozma nasip değilmiş dedi.gerçi biliyosun mayısta düşüğüm olmuştu.o ay bi oldu bi olmadı berbattı.haziranda ilk defa tam olmuştu,bu ayda iyi oldu düzene girmiş oldu.gerçi 21 ya da 22sinde bekliyodum ama 20si oldu.büyük ihtimal annemlerin yanına gitcem manisaya.4-5 gün olmayabilirim.temmuz şans getirmedi birçoğumuza.umarım ağustosta mutlu oluruz.ateşimi ölçcem.ateşim hep 36.5---36.4tü.bugün 36.2 oldu anladım adet olucam dedim.demekki ateş ölçme ben de işe yarayabilir.ağustosta da olmazsa doktora gidicem umarım grek olmaz,uğraşmak istemiyorum.bana dua et canım.canım sıkkın.ama sresten de olmuyor biliyorum ben çok hırpalıyorum kendimi de eşimi de.böyle yapmıcam artık,biraz değişiklik olur benim için de,spora da başlıcam,bakalım hakkımızda en hayırlısını Allah biliyo.napalım elimizden geleni yaptık,nasip değil.

doğru söylüyosun canım ya.ne bileyim artık beklemek zor geliyo.eşim de bazen olsa artık ya baya bekledik falan diyo.beni de üzmek istemiyo,takma kafanı canım olacak merak etme diyor.ama ben bian önce bebeğimizi onun kucağına vermek,onunla evde oynamak istiyorum,biliyorum eşim çok iyi bir baba olacak.umarım bidaha ki ay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…