Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Günaydın kızlar ya umutlanmak istemiyorum ama karnım falan bir garip ağzımın hiç tadı yok halsizim off inşallah hamilelik belirtisidir,veya hastalanıcam,,,normalde perşembe adet olmam lazım test yapmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum perşembeye kadar bekleyeceğim inşallah sabredebilirsem nolur benim içinde dua edinde hamilelik belirtileri olsun

MERHABA HERKEZE BÜGÜN ADET OLMAM LAZIM AMA BENDE TIK YOK .test yaptım negatif.beklıyorum hala..siz nasılsınız kızlar.

öncelikle herkese iyi haftalar geçirmenizi dilerim.
Cumartesi günü doktora gittim. Genel kontrol için ;
4 aydir deniyorum, gebelik olmadi diye
ultrasyonla yumurtaliklarima bakti; yumurtaliklarin gayet iyi dedi; 4 ay kisa bir süre hemen sabirsizlanma , stres yapma, rahat ol,
yumurta döllense bile stresten rahim içinde yerleşemez ve düşük olur bunuda anlamazsin dedi, ;

ben daha önce kimyasal düşük yaptim diye sordum. Bununla bir ilgisi olabilrmi diye , hayir cevabini aldim.
Hem bak düşük te olsa bir gebelik olmuş, bu yüzdende kafana takma
rahat birak kendini dedi .

Gene de bir horman testi istedi, ben de ordan sperm analizide yapalim internete devamli araştiryorum buda olmasi gerekmezmi diye sordum. Kadincağiz benle dalga geçti, internette 1 sene içerisinde gebe kalinmazsa araştirmaya başalanir,

dur bakalim dedi, niye bu kadar strese giriyosun.
Anlamiyoki bizin halimizden dimi arakadaşlar ,

BU ARADA TEST SONUÇLARINI SABAH ALDIM, DAHA DR. GÖSTEREMEDİM.
BİLGİSİ OLAN VARMI; :uhm:
NASILMIŞ BENİM HORMANLAR

BetaHcg 0-100

Estradiol (E2) 42.99 Folliküler faz: 18.9-246.7 pg/ml
Midsiklus pik: 35.5 -570.8
luteal faz : 22.4-256.0
Postmenapoz: 44.50

FSH 6.67 Folliküler faz: 2.5-10.2 mıU/ml
Midsiklus pik: 3.4-33.4
luteal faz : 1.5-9.1
Postmenapoz: 23-116.3

Prolaktin (PRL) 15.71 2.8-29.2 ng/ml

TSH 1.68 0.27-4.2 mıU/ml

BİRAZ KARIŞIK OLDU HERHALDE, KIRMIZI İLE BOYADIKLARIIM SONUÇLAR

Son düzenleme:
günaaaaaaaaaydıııııııııııııııııınnnnnnnnn arkadaşlaaaaaaaaaarrrrrrrrr hepinizi çok özledimmmmmmm yaaaaaaaaaaaajeyyarjeyyarjeyyarjeyyar hafta sonu dr. gidecektim bilenler bilir arkadaşlar beni temmuzdan silin biraz erken oldu ama gebelik kan testi yaptırdım bişey yok dr. dediki eşimin sperminde yavaşlık varmış % 35 eşimin değeri % 50 ve üzeri olması gerekiyomuş ve 20-25 lökosit iltihaplanma varmış cipro diye bi antibiyotik verdi ürolojiye gözükemedik dr. gitmiş... arkadaşlar ya bişey sorucam üroloji vitamin vericekmiş kadın dogum dr. dedi şimdi e vitamini ne alıcam arkadaşlar eşim içecek

herkese günaydın .............tatilin ardından şimdi evimde ve sizlerleyim.SİZE HABERİM VAR HAMİLEYİM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAA ARKADAŞLAR

Ben ilk bebişimi tam 4.5 aylikken kaybettim çok kötü günler yaşadim anlatilacak gb değl şimdi bu haberi paylaşirken bile duygulaniyorum rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağini boş birakmasin

ya gerçekten mi canım çoooooooooook sevindim oldu işte arkadaşımmmm RABBİM isteyen herkese versiiiiiiiiin darısı başımıza yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: senin adına o kadar sevindim ki nasıl oldu anlat bakalım arkadaşımmm belirtilerin neler oldu hiç bebiş düşünmüşmüydün:lepi::lepi::lepi:

herkese günaydın .............tatilin ardından şimdi evimde ve sizlerleyim.SİZE HABERİM VAR HAMİLEYİM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAA ARKADAŞLAR

günaydın kızlar.bu muhteşem bir hamilemiz daha oldu.seni tebrik ederim canım.hemen listeye ekleyeyim.
eylül01 inşallah normal hamileliktir.değer yükselecek eminim ben buna haberlerini bekliyorum.
mimmoza77 canım hemen moralini bozma.sakın pes etmek yok canım.yaşadığımız sürece asla pes etmemeliyiz hayat umutlarla dolu canım.
hepinize sevgiler.

Ben ilk bebişimi tam 4.5 aylikken kaybettim çok kötü günler yaşadim anlatilacak gb değl şimdi bu haberi paylaşirken bile duygulaniyorum rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağini boş birakmasin

Allah tamamına erdirsin umudum01, allah seni nazardan saklasın, bende 21 haftalık kaybettim bebeğimi 8 ay oldu ama hala meleğimi vermedi allahım, senin ne zaman olmuştu bu acı kaybın?

semra84 canım buraya kadar sabretmişsin bundan sonrasınada sabret sonuç inşallah mutlu olucak.sabrettiğine deyecek.öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…