- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.041
canım kendını yıpratıp durma lutfen
bende aynen senın gıbıyım ıkı gbelıgımde ılk denemede oldu ama bu sefer olmadı bakalım hayırlısını dılıyoruz hep degılmı goremedıgımız bır hayır vardır bundada
sabredelım canım hıc yalnız degılsın ne olur boyle dusunme Rabbim daha beterlerınden korusun gececek elbet bunlarda
herkese günaydın .............tatilin ardından şimdi evimde ve sizlerleyim.SİZE HABERİM VAR HAMİLEYİM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAA ARKADAŞLAR
[[B…………………… HADİ ARKADAŞLAR GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUN…………..
YENİ GÜNÜMÜZ HEPİMİZE UGUR GETİRSİN.
YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (21,07,2008)
canım ben listede ; SUDENAZZZ göremedim.
kendisi yok zaten , listeden demi adını sildirdi ???
arkaşadlar benim günüm var bugun güne gidiyorum şimcik ben kendinzie iyi bakin akşam acmay calişiirm acamazsam gece görüşüürz herkesi örüyorum ve sakin hzurlu günler diliyorummmm.dua ve muhabbet ile..
canım merhaba;
sen medicalpark da muayene olmuşmuydun .
geçen lerde bu hastaneye giden varmı diye sorduğumda esma-memo arkadaşımız ; ipek gitmişti diye söyledi. (umarım yanlış hatırlamıyorum dur)
hangi doktora gitmiştin.
Ben Mine Kaymakçı ya gittim , horman testi yaptırdım .
canım kusura bakma gec gordum yazını
ben mehtap hanıma gıttım cokda memnun kaldım odası mıne hanımın odasının yanında hemen.hatta mehtap hanmın dogun gırınce mıne hanıma muayene olacaktım beklemeyım dıye aa sonra bekledım mehtap hanıma muayene oldum
ya kızlaaaaaaaaaaarrr ben bugün çoooook kötüyüm ve kimse beni teselli etmiyo yaaaaa:a015::a015::a015: eşimde sperm yavaşlığı var ve %35 eşimin bunun %50 ve üzeri olması gerekiyomuş ve 20-25 lökosit var ne yapacağımızı bilmiyoruz böyle olup hamiş kalan var mı dr. antibiyotik verdi e vitamini ona belli etmiyorum ama çooook üzülüyorum çooook yardıııııııııııımmmmmmmmmm???????????????????senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kızlaaaaaaaaaaarrr ben bugün çoooook kötüyüm ve kimse beni teselli etmiyo yaaaaa:a015::a015::a015: eşimde sperm yavaşlığı var ve %35 eşimin bunun %50 ve üzeri olması gerekiyomuş ve 20-25 lökosit var ne yapacağımızı bilmiyoruz böyle olup hamiş kalan var mı dr. antibiyotik verdi e vitamini ona belli etmiyorum ama çooook üzülüyorum çooook yardıııııııııııımmmmmmmmmm???????????????????senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
beni bu ayın listesinde silin lütfen ümitler 21 ağustosa
moralim çok bozuk o kadar ümitlenmiştim ki bu ay ama yine olmadı:a015::a015:
olacak arkadaşlar inanın ki olacak üzülmeyin bende üzülmüştüm ama bu günleri o haberi aldıktan sonra unutuvereceksiniz inşallah:teselli:
herkese günaydın .............tatilin ardından şimdi evimde ve sizlerleyim.SİZE HABERİM VAR HAMİLEYİM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAA ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?