Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım merhaba;
sen medicalpark da muayene olmuşmuydun .
geçen lerde bu hastaneye giden varmı diye sorduğumda esma-memo arkadaşımız ; ipek gitmişti diye söyledi. (umarım yanlış hatırlamıyorum dur)

hangi doktora gitmiştin.
Ben Mine Kaymakçı ya gittim , horman testi yaptırdım .

herkese günaydın .............tatilin ardından şimdi evimde ve sizlerleyim.SİZE HABERİM VAR HAMİLEYİM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAA ARKADAŞLAR

süper yaaa çok sevindim :sm_cool::sm_cool::dance::teytey:
tebrik ederim arkadaşım :lepi: sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin darısı başımıza

arkaşadlar benim günüm var bugun güne gidiyorum şimcik ben kendinzie iyi bakin akşam acmay calişiirm acamazsam gece görüşüürz herkesi örüyorum ve sakin hzurlu günler diliyorummmm.dua ve muhabbet ile..

ohhh ne güzel , sen şimdi pasta , börekte yersin . afiyet olsun .
hem geç kalmışsın saat 2 olmuş, bu saate güne mi gidilir,
ev sahibi sinir olmuştur. neden gelmedi diye bunlar ,

ben olsam uyuz olurum.geleceksen erken gel kardeşim .

canım kusura bakma gec gordum yazını

ben mehtap hanıma gıttım cokda memnun kaldım odası mıne hanımın odasının yanında hemen.hatta mehtap hanmın dogun gırınce mıne hanıma muayene olacaktım beklemeyım dıye aa sonra bekledım mehtap hanıma muayene oldum

ya kızlar benim midem çok kötü daha adetime 4 gün var test yapmak istemiyorum ama yapsamda şimdiden belli olurmu acaba?

merhaba arkadaşlar,,,yine hergünki gibi eşim yeni gitti,ilk işim yazılarınıza bakmak oluyor..

1....ŞİRVAN cım..........güzel kardeşim.değerlerin çok çokk normal.evet LH değeri önemli unsur.keşke onada bakılsaydı yaptırmışken..........yine baktırabilirsin sonra..

2.............UMUDUM01 ............oh canım,senden mutlusu var mı.tatile giderken evden 2 kişi çık,eve 3 kişi dön...........çok çok mutlu ettin bizi haberinle.tebrik ederim...........hayırlı güzel haberlerini hep yaz,takibindeyiz........

3............SEMRA 84 .ne olur sabret arkadaşım....4 gün geçsin.yapma test falan.ümitle beklemekte ayrı bir güzel.........kendiliğinden ortaya çıkar herşey...çok stres yapıyorsunuz kendinize...çıkart aklından.erken yıkım yaşama eğer olumsuzsa.birazda akışına bırakmayı öğrenmeliyiz.........hadi canım benim....dayan......

canim sen ne için gitmiştin doktora ;

ya kızlaaaaaaaaaaarrr ben bugün çoooook kötüyüm ve kimse beni teselli etmiyo yaaaaa:a015::a015::a015: eşimde sperm yavaşlığı var ve %35 eşimin bunun %50 ve üzeri olması gerekiyomuş ve 20-25 lökosit var ne yapacağımızı bilmiyoruz böyle olup hamiş kalan var mı dr. antibiyotik verdi e vitamini ona belli etmiyorum ama çooook üzülüyorum çooook yardıııııııııııımmmmmmmmmm???????????????????senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öncelikle geçmiş olsun canım.bence sağlığınız herşeyden önemli.sağlıksız bi şekilde hamile kalmak hem bebeğe hem sana zarar.o yüzden bu kounda duygusal düşünmemelisin ve önce tedavinizi olmalısınız.inşallah sağlıklı bir şekilde de bebişine kavuşacaksın.sabırlı ol...

canım sakın üzülme.herşeyin başı sağlık.siz sağlıklı olmadan bebişinize nasıl kavuşacaksınız.allahım bundada bir hayır vermiştir.sizin için sağlıklısını ve hayırlısını diliyorum.sakın üzülme eşine sen destek ol ki oda kendinde bi eksiklik hissetmesin.sağlıklı olmanın temelide moralde saklı canım birbirinize destek ve moral verin.öptüm seni.
kızlar ben iğne vurdurmaya gidiyorum akşam görüşürüz.öptüm sizleri.

beni bu ayın listesinde silin lütfen ümitler 21 ağustosa
moralim çok bozuk o kadar ümitlenmiştim ki bu ay ama yine olmadı:a015::a015:

merhaba arkadaşlar hepinize merhaba....tatilden yeni döndüm.....hamiş arkadaşlar inşallah bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız...birde sorum var;bol bol denize girdim ama denize girdiğim tarihler hep yumurtlama dönemime denk geldi......en son girdiğimde sağ yumurtalığımda çok kötü ağrı hissettim...tamda 14 . gündü....sizce zararlı olmuşmudur denize girmem?

amiinn arkadaşım inş sana da tez zamanda hayırlı bir bebiş nasip olsun...
Bende ağustos için planlıyorum hamişliği inş...
2 düşükten sonra ilk denemem olacak inş. Bu adet sonrası hiç geçmeyecek gibi 1 ay ..şimdiden heyecanını taşıyorum .İnsanoğlu umutsuz yaşayamıyor...Yeni bir umut doğar inş bana da ve umduğuma kavuşurum ve benim gibi isteyen herkes kavuşur iinş...

üzülme canım ne olacağını hiç bilemeyiz.bu sitede çok az oranlarla hamile kalanları gördüm ben hep.bir de ilaçla düzeldiğini duymuştum.ben böyle bişey yaşamadım ama her şeyin çaresi vardır üzülme lütfen.

merhaba arkadaşlar.ben yarın annemlere gidiyorum.bi süre giremiyeceğim .inşallah geldiğimde birsürü hamiş haberi alırım.bu arada şunu farkettim ben bu ay okadar kafaya takmışım ki geceleri bile saçmasapan fikirler dolaşıyo kafamda.uyuyamıyorum.biraz değişiklik iyi gelicek.eşimde çok bilgisayarda olmanı istemiyorum çok kafaya takıyosun,baktıkça düşünüyosun diyor.sanırım geldiğim zamanda çok girmicem.bu ayda böyle deniyim.

zaten haberlerde gördüm.kadına tüp bebek operasyonu yapıyolar ama moral,endişe düzeyinin azlığı,stres okadar önemliymiş ki %80 etkiliyomuş.başında da bi tane psikolog ona kafayı bebek olayına takmaması için terapi yapıyodu.biz hep kendimiz yapıyoruz.endişe düzeyimiz çok yüksek.bu ay hiç kafaya takmıcam.spora da başlıyorum.ben düşük yaptığım o ay da kafaya takmamıştım olmuştu.ilgimi başka şeyler evericem.bilgisayarda baktıkça hep düşünüyorum.o yüzden uzak kalıcam biraz umarım size iyi haberler veriririm ağustosta.hem annemler egitmişken yaptırdığımız testleri de götürücem üniversite hastanesine gidip bi kontrol olucam.bakalım artık.işte durum böyle.psikolojim bozuluyor bunu anladım ve böyle olunca hiç bebişimm olmaz.o yüzden yokum bi süre.herkese sevgiler.son kez akşam giricem. enel 17 akşam görüşelim canım .hepinizi öpptümmmmmmm.

parolamız şu olmalı: stres yok,endişe yok .biliyoruz olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…