Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

umudum01 acı kaybına üzüldüm canım.ama bak rabbim hayırlısını şimdi verdi belki.herşeyde vardır bir hayır.üzülüyoruz ama sonu yine mutlu oluyor.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bebeşin hep seninle olsun inşallah.

CNM benim çok soğol yaaa umarım senin haberinide en kısa zamanda alırız.planlıydı hamileliğim belirtim çok kötüyd hep halsizlik tansiyonum düşüyordu kan testi yaptırdım 300 çıktı 2günde 900 çikti hamile olduğumu öğrendim şimdi ise yine kötü gdiyoooo baş dönmesi bulantı halsizlik

mimoza canım benim seni çok iyi anlarım tam 6 ay önce oldu kız dı benim bebişimde.peki senin neden nasıl oldu paylaşmak istermisin

mimoza canım benim seni çok iyi anlarım tam 6 ay önce oldu kız dı benim bebişimde.peki senin neden nasıl oldu paylaşmak istermisin

ahh umudum ahh, içim nasıl yanıyor bir bilsen hala gözyaşlarım dinmedi, hep minik kızım aklımda benim de, çok üzüldüm çooook, hala da toparlayamadım kendimi, yapılan araştırmalar neticesinde kanda pıhtılaşma sorunum varmış benim, eğer tekrar hamile kalırsam iğne olmam gerekecek kan sulandırıcı, 9 ay boyunca ama güzel allahım bana o günleri birdaha gösterecekmi hiç bilmiyorum canım, çok karamsarım kızlar bugün ben....

merhaba arkadaslarıım
kadrıyecım sen naaptın hayatım senın gunun dolmus olması lazım gecen hafta yanlıs hatırlamıyosam 1 haftam var dıyodun

umudum01 mimozaya destek olmana çok sevindim.inşallah onunda seninki gibi bebişi tekrar ona döner.sizleri çok seviyorum.

mımozacım bende de kan pıhtılasması sorunu var 2 kez dusuk yaptım bebıs ıcın hazırlanıyoruz tekrar sımdı
bızım durumumuzda olan cok ınsan var canım hıc umudunu yıtırme
ıgnelerle saglıklı bebısler dunyaya gelıyor Allah ın ıznıyle
bak kan ğıhtılasması nedeıyle dusuk yasayanlar dıye baslık var ordanda takıp edebılırsın moralın duzelır hem
Allah sıfalar versın

ipekcim ben seni orda görmüştüm herkesi takip ediyorum aslında başlarda oraya da yazmıştım bende, evet zaten görüyorum oradaki insanların hamilelikleri maşallah sorunsuz ilerliyor allah hepsini nazardan saklasın, ama ben şuan hamile kalamıyorum nedense daha evvelki ilk ay olmuştu ama bu sefer birtürlü olmuyor bende ümitsizliğe kapılıyorum her geçen gün, bu arada benim 4 ay önce bir kimyasal gebelik olayım daha oldu, şu geçen 8 ay boyunca yüzüm gülmedi çok çaresiz hissediyorum kendimi ve içimde müthiş bir yanlızlık hissi var, regl olduğumda hep böyle oluyorum zaten...

a.s
aylincim hadi ama cevap bekliyorum senden ??
bak strese girerim sonra :))))

canım strese girme yumurtalık durumunu gosteren hormon bunlar FSH .LH. ESTRADİOL.PROLAKTİN LH hormonu cok önemli FSH İLE LH orantılarına bakılıyor bu cok onemli pcos hastalarda LH FSH den yuksek diyer şekilde cıkarsa sorun yok demekki.bır bak bakayım belki yazmayı unuttun? mutlaka doktor istemiştir senden.:sm_confused:

canım kendını yıpratıp durma lutfen
bende aynen senın gıbıyım ıkı gbelıgımde ılk denemede oldu ama bu sefer olmadı bakalım hayırlısını dılıyoruz hep degılmı goremedıgımız bır hayır vardır bundada
sabredelım canım hıc yalnız degılsın ne olur boyle dusunme Rabbim daha beterlerınden korusun gececek elbet bunlarda

2 senelik evliyim, ama 4 ay dan beri gebelik istiyorum. kimyasal gebeliğim, gebelik istemeden olmuştu, şimdi istiyoruz , olmuyor.

bence de şuan yapacak bişey bulamıyorız, buna takıldık. ben bide çalışıyorum.(yazın işler durgun bizde; aksine kışın da çok yoğun) bide çalışmasam evde olsam tam kafayı yerdim herhalde;

yok güzelim Lh değeri ; TsH değeri var, sen,n yazıklarının dışında bu olmasın sakın
test sonucunda yazanlar aşağıdakiler, bunlar dışında bişey yazmıyor:uhm:

BetaHcg 0-100

Estradiol (E2) 42.99 Folliküler faz: 18.9-246.7 pg/ml
Midsiklus pik: 35.5 -570.8
luteal faz : 22.4-256.0
Postmenapoz: 44.50

FSH 6.67 Folliküler faz: 2.5-10.2 mıU/ml
Midsiklus pik: 3.4-33.4
luteal faz : 1.5-9.1
Postmenapoz: 23-116.3

Prolaktin (PRL) 15.71 2.8-29.2 ng/ml

TSH 1.68 0.27-4.2 mıU/ml

canım bencede hiç stres yapma Bak doktorda söylemiş Problem yok diye İstersen biraz olayı akışına bırak mesela ben bu ay pek takılmıyorumm sadece gün aşırı ilişki o kadar belirtiler olduğu zamanda başka şeylere yoruyorum. Hamilemiyim diye beklemiyorum.Sonra hayal kırıklığı yaşamak daha kötüü şimdi adet günümü bekliyorumm
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…