E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.021
mimoza canım benim seni çok iyi anlarım tam 6 ay önce oldu kız dı benim bebişimde.peki senin neden nasıl oldu paylaşmak istermisin
mımozacım bende de kan pıhtılasması sorunu var 2 kez dusuk yaptım bebıs ıcın hazırlanıyoruz tekrar sımdı
bızım durumumuzda olan cok ınsan var canım hıc umudunu yıtırme
ıgnelerle saglıklı bebısler dunyaya gelıyor Allah ın ıznıyle
bak kan ğıhtılasması nedeıyle dusuk yasayanlar dıye baslık var ordanda takıp edebılırsın moralın duzelır hem
Allah sıfalar versın
aylincim hadi ama cevap bekliyorum senden ??
bak strese girerim sonra :))))
selam kızlarrr nasılsınız? sanırım hamiş haberi yok henüzz....
canım bneim doktorlar anlamıyo ok de bizde ok abartıyoruz ayaa bence ugraşacak bişi bulamıyoruz bununla ugrasıyoruzz kaç yıllık evliyidn sne unuttum kusura bakmna da canım bak alınMA YAZDIKLARIMA AMA YAPACK BİŞİ YOKKİ ELDEN NE GELİR YAPABİLECEĞİMZ TEK SEY DUA ETNKK VE SAKIN OLMAK CANIMM
canım yeni hamişimiz var.umudum01.
a.s
canım strese girme yumurtalık durumunu gosteren hormon bunlar FSH .LH. ESTRADİOL.PROLAKTİN LH hormonu cok önemli FSH İLE LH orantılarına bakılıyor bu cok onemli pcos hastalarda LH FSH den yuksek diyer şekilde cıkarsa sorun yok demekki.bır bak bakayım belki yazmayı unuttun? mutlaka doktor istemiştir senden.:sm_confused:
2 senelik evliyim, ama 4 ay dan beri gebelik istiyorum. kimyasal gebeliğim, gebelik istemeden olmuştu, şimdi istiyoruz , olmuyor.
bence de şuan yapacak bişey bulamıyorız, buna takıldık. ben bide çalışıyorum.(yazın işler durgun bizde; aksine kışın da çok yoğun) bide çalışmasam evde olsam tam kafayı yerdim herhalde;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?