- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.061
canim sen ne için gitmiştin doktora ;
CNM benim çok soğol yaaa umarım senin haberinide en kısa zamanda alırız.planlıydı hamileliğim belirtim çok kötüyd hep halsizlik tansiyonum düşüyordu kan testi yaptırdım 300 çıktı 2günde 900 çikti hamile olduğumu öğrendim şimdi ise yine kötü gdiyoooo baş dönmesi bulantı halsizlik
merhaba arkadaşlar.ben yarın annemlere gidiyorum.bi süre giremiyeceğim .inşallah geldiğimde birsürü hamiş haberi alırım.bu arada şunu farkettim ben bu ay okadar kafaya takmışım ki geceleri bile saçmasapan fikirler dolaşıyo kafamda.uyuyamıyorum.biraz değişiklik iyi gelicek.eşimde çok bilgisayarda olmanı istemiyorum çok kafaya takıyosun,baktıkça düşünüyosun diyor.sanırım geldiğim zamanda çok girmicem.bu ayda böyle deniyim.
zaten haberlerde gördüm.kadına tüp bebek operasyonu yapıyolar ama moral,endişe düzeyinin azlığı,stres okadar önemliymiş ki %80 etkiliyomuş.başında da bi tane psikolog ona kafayı bebek olayına takmaması için terapi yapıyodu.biz hep kendimiz yapıyoruz.endişe düzeyimiz çok yüksek.bu ay hiç kafaya takmıcam.spora da başlıyorum.ben düşük yaptığım o ay da kafaya takmamıştım olmuştu.ilgimi başka şeyler evericem.bilgisayarda baktıkça hep düşünüyorum.o yüzden uzak kalıcam biraz umarım size iyi haberler veriririm ağustosta.hem annemler egitmişken yaptırdığımız testleri de götürücem üniversite hastanesine gidip bi kontrol olucam.bakalım artık.işte durum böyle.psikolojim bozuluyor bunu anladım ve böyle olunca hiç bebişimm olmaz.o yüzden yokum bi süre.herkese sevgiler.son kez akşam giricem. enel 17 akşam görüşelim canım .hepinizi öpptümmmmmmm.
parolamız şu olmalı: stres yok,endişe yok .biliyoruz olucak.
herkese çok teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebişimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin......NE YAPARSAK YAPALIM YARADANIM İSTEDİKTEN SONRA İSTEDİĞİ ZAMAN VERİR NE YAPSAK BOŞ TAKDİR O GÜZEL MEVLAMIN......
Adetim ise 6 hazirandi yani şuan ben 6 haftaliğim
sweetbabycim burdamısın şu an?kendin için en doğrusunu yapacağına eminim.inşallah allahım gönlüne göre verir.sadece seni çok özleyeceğim.olsun ucunda minik bi bebiş varsa ben sizi yine çok özlerim.inşallah güzel haberlerinle özlemimi gideririm.bekliyorum seni canım konuşmak ve kısa süre içinde olsa vedalaşmak için.Şeniz
parolamız şu olmalı: stres yok,endişe yok .biliyoruz olucak.BU AY OLMAZSA DİĞER AY MUTLAKA OLUCAK RABBIM BiZİ DUYUYOR VE GÖRÜYOR HERSEYİN EN İYİİSNİ O BİLİYORRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?