Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ay canim cok cok tebrikler.Allah anali babali saglikli buyutsun insallah.
Darisi hepimizin basina.

sweetbabycim burdamısın şu an?kendin için en doğrusunu yapacağına eminim.inşallah allahım gönlüne göre verir.sadece seni çok özleyeceğim.olsun ucunda minik bi bebiş varsa ben sizi yine çok özlerim.inşallah güzel haberlerinle özlemimi gideririm.bekliyorum seni canım konuşmak ve kısa süre içinde olsa vedalaşmak için.Şeniz

herkese çok teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebişimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin......NE YAPARSAK YAPALIM YARADANIM İSTEDİKTEN SONRA İSTEDİĞİ ZAMAN VERİR NE YAPSAK BOŞ TAKDİR O GÜZEL MEVLAMIN......

ooooooooo maşallah 3 hamişimiz daha var...temmuzun bitmesine daha 10 gün var inşallah 10 hamişimiz daha olur :)

seni çok tebrik ederim canım canım adet günün nezamandı ? kaç gün geçmişti?

Cnm biz çok istediğmiz için adet günüme 5 gün kala kan testi yaptirdim ilk gün 300 çikti 2 gün 900 e yükselmişti yani hamileydim

malatya dan ŞEREMİM.canım..endişe etmeni gerektirecek bir durum yok....dr.um bile bana bu hafif takıntılar konusunda kzdı ve aYDINLATTI.....kendimizi aaaaa acaba şunu yaptım zara mı gördüm,ah atladım zıpladım uzandım birşeye de ağırda kaldırdım gibi şeylerin ne kadar yanlış olduğunu bir bir çocuğa anlatır gibi anlattı...........mesela bir şeylere uzanıp durdunuz,ah bu tutmasına engelmi.yahu bu bebek cenin iplemi bağlı ki bir yere kopsun diyor...............çok doğru.onun için bu ay dr.la dertleşince ne kadar boş şeyleri kuruntu yaptığımızı anladım.çünkü hep mantıklıyımdır.aklıma yatmayınca doğru sözleri.................boşver güzelim.hayatın tadını çıkart,denize de gir.hiçbir şeyden geride kalma.HAYATTAN GERİ KALMAK İÇİNSE ÇOCUK SAHİBLİĞİ ALLAH BU DURUMDA BİZİ ZORA SOKMAZDI................

benide ağustosa alın yaaa bende ertık bebek istiyorum ama eşimde hepatit a çıktı bir aydır bekliyoruz değer düşsün diye acaba bebek olsa sorun olur mu

selam kizlarr...
yumurtlama gunumden bu yana kasik bel ve bacak agrilarim bitmek bilmedi.
adet gununden once hamileligi gosteren testten aldim,ama genede 3 4 gun beklemem gerek...Hyirlisi ins belki temmuz hamisler serisine bende eklenirimyerimseniben

hepinizi seviyorum burda kendimi cok rahat ve mutlu hissediyorum iyiki hepiniz varsiniz

kadriyecim biliyorsun cumartei benim kanama başlayınca regl oldum diye üzülüp umudumu yitirmiştim dün pede baktığımda kahverengi silerkende pembemsiydi gece çoğalır diye beklerken sabah baktığımda sadece 3 damlacık vardı bugünse mide bulşantım ve sol kasığımda hala ağrı var 17sinde olmam gerekiyordu19unda oldum ama 19unda yaptığım test tek çizgiydi sizce yerleşme lekesi olabilirmi şuan devam ediyor ama damla damla ha kesildi ha kesilecek durumda bugünde tamamen kesildi akıntı başladı

işte geçmişte buna benzer yazmıştım kadriyecim

umudum01 tebrik ederim hayatım seni allah kucağına almayı nasip etsin:teytey:

mesela 2 hafta önce hamile kaldıysam 28inde adet tarihim benim. adet olmayabilirmiyim.2 haftalıkta belli olurmu acaba

merhaba canım şimdi geldim.yarın sabah gidicem.temizlik yaptım biraz,eşime yemek hazırladım koydum dolaba.kusura bakma daha yeni okudum canım

enel 17 ve diğer bütün arkadaşlar,herkes kendine çok iyi baksın.umarım ağustosta güzel haberler alırım ve güzel haber de veririm.pek girmeyi düşünmüyorum,tek düşündüğüm bebek oldu şu sıraklar ,kendimi toprlamam klazım.sizin haberlerinizi de alıp dertleşemiceğim için de üzgünüm ama neyapayım,psikolojim bozuldu.hepiniiiziiiiiiii öpüyorm.enel 17cim seni de çok öpüyorummmmmmm,kendine ve bebişine çok ama çooooooook iyi bak.sakın kendini yorma.byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sweetbaby.ah canım.güle güle git canım..herşey gönlünce olsun.........eeeee bu arada nereye gidiyordun.yolculuk uzun mu?tamam canım...10 gün sonra gel ama emi?hemen yaz bize......ne yapalım kardeş gibiyizartık.habersiz kalınca olmuyor...........

Kadriyecim listeye sen bakiyosun heralde ben regl oldum.ağustos 21 yazabilirsin yeni tarihe inşallah ağustos böle geçmez ayol tüm listeler dondu kaldi

parolamız şu olmalı: stres yok,endişe yok .biliyoruz olucak.BU AY OLMAZSA DİĞER AY MUTLAKA OLUCAK RABBIM BiZİ DUYUYOR VE GÖRÜYOR HERSEYİN EN İYİİSNİ O BİLİYORRRR

evelallah canım tabiki takdir allahtan ben bu ay ne ilça ne dr hiç bişe kullanmıyom oluruna bıraktım uğraşmıcaz düşünmicez sadece ne gerekiyosa onu yapcaz.çocuk yapcaz diye robota döndük ayol.yok şu gün yok bugün olmaz yok şöle yap yok böle yapma analarımız nasıl hamiş kalmış bunları bilmeden bilmiyommmm:enbuyukkk:

Kadriyecim dende 7 ay önce yaktirdim 15 gün ilişki yasakladi dr. Eminim sanada yasaklayacak ama bu ay olmassa diğer ay olur inşallah bebeğin rabbim isteyene ellerini açip dua edene eminim verecek meleğini ama çok steres yapiyoruz kizlarr en büyük düşenimiz stres ee steresi yapan kim biziz yani kendi keendimize düşmanlik yapiyoruz biraaz oluruna birakin bebek düşüncesini kafanizdan silin ama çalişmayida ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…