Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok üzgünüm arkadaşlar çoookkk senağlama şimdi geldim drdan kistim büyümüş adetliyken yine gel dedi tüm umutlarım bitii artık senağlama ben küçülmesini beklerken o sürekli büyüyor ve o büyüdükçe benim çocuk sahibi olma ihtimalim küçülüyor
sanırım benim hiç bibebişim olamayacak senağlama
kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum senağlama

JASMİNİA...........canım...sadece kist yüzünden hayata küsemezsin...........daha beterin beteri hastalıklarla uğraşanlar var.........hayır canım.bu konu sadece zamanla tedavi gerektiren bir durum............lütfen hislerini bir kenara bırak.mantıklı düşün..demek ki buda benim yolummuş,hayatımmış,yaradan şimdilik böyle uygun görmüş.......bir iki aya kadar bak bize durumundaki değişiklikleri nasılda yazıcaksın.............bu dünyada çözümsüz hiçbir şey yaratmamış mevla..........ona göre...........

jasmina canım üzülme bak böyle üzülüp sitres yaparsan daha kötü olursun şimdi topparlanman lazım dimi canımyaradanım dermansız dert vermez.hepsi geçeçek zaman herşeyin ilacı unutma ÖPTÜM CANIM BAK Bİ TEDAVİYE BAŞLA BİDE SİTRES YAPMA NASIL GÜZEL OLACAK HERŞEY MUTLU KAL CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

evet haklısın ama ben çok umutlu gitmiştim oraya biraz daha küçülmüş diyecekti bana ama tam tersini söyledi senağlama
benimkisi çikolata kisti yapışkan bi yapıya sahip olduğundan büyüdükçe kanalları tıkıyormuş ben aylarca bunun için ilaç kullandım patladı küçüldü dr hemen bebk çalışmalarına başlayın dedi ama ilacı bırakır bırakmaz 2 cm büyümüş 5 cm olmuş
ben hayatımın sonuna kadar ilçmı kullanıcam senağlama
kullandığım ilaç dk hapı senağlama

canım bundada vardır bir hayır.sakın böyle isyankar konuşma.herşeyin bir çaresi var.buda iyileşecek ve mutlu olacaksın bebeşinle beraber.ama stres yaparsan hiçbiri olmaz iyileşemezsinde.moral ve zaman herşeyin ilacı canım.öptüm seni.

canım arkadaşlarım benim hepinize teşekkür ederim bana moral veriyorsunuz yarına kadar toparlarım inş. kendimi şimdi biraz uymaya calışayım belki rahatlarım sizi çok seviyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canım arkadaşlarım benim hepinize teşekkür ederim bana moral veriyorsunuz yarına kadar toparlarım inş. kendimi şimdi biraz uymaya calışayım belki rahatlarım sizi çok seviyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bizde seni çok seviyoruz.hadi dinlen biraz kendine gel biz burdayız.

Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elveda bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:

canım dıptısım.canını sıkma arkadaşım diyicem ama boşuna olcak.ne desm bilmiyorum.tek dileğim inşallah o güzel yüzünün bebiş haberiyle güldüğünü görebilmek.canım arkadaşım seni çok seviyorum.:1hug:

canım sonuca inanamadım.kist idrarda gebelik gibi belirtimi veriyormuş.ilk defa duyuyorum ve şaşırdım.kanda değer ne çıktı?hayırlısı olsun arkadaşım ne diyelim allahtan ümit kesilmez inan çok şaşırdım.kendine dikkat et.öpüyorum.

hoş bulduk canım kimsecikler yok yine valla ben giriyorum kimsecikler olmuyor sohbett edecek kimseyi bulamıyorum ancak geç saatlered gelebiliyorum benim kız geç yatıyor bi türlü alıştıramadım uykuyla rası yok

dıpsım canım üzülme kız .. diğer aylarda inşallah nur topu gibi bi bebişine hamiş kalırsın ..a.s.

vardiyalı çalışmakta zor hem eşin için zordur hemde senin için yanlız evde korkmuyormusun allah yardımcın olsun bende gündüzleri giriyorum ama ara ara kız izin vermiyoki bilgisarla yğraşma benle ilgilen diyo oyunlar istiyo bende o yüzden kk ya girmek için gece olmasını bekliyorum

canim benim kiz 28 aylik öğlenleri uyuduğu zaman gece 12 ye kadar uyumuyor ama öğlen uyumadiği zaman akşam 9,5 10 gibi uyuyor bende o yüzden bazen öğlenleri uyutmuyorum ne yapalim yoksa gece uyumuyor eeee çocuklarin gelişme ve büyüme hormonlarida saat 22 ile gece 2,5 arasinda salgilaniyormuş oyüzden 10 olmadan uyutmaya çalişiyorum ama çok zor uykuyu hiç sevmiyo biraz babsina çekseydi keşke

canim benim allah sanada ve iateyen bütün arkadaşlara versin inşallah ben şikayetci değilim sadece onun gelişimi için rahatsiz oluyorum düzgün saatlerde uyusun düzgün saatlerde kalmasini istiyorumki yeteince büyüme hormonundan yaralansin diye anne olmak o kadar güzel bir duyguki gönülden istiyorum bütün arkadaşlarimiz tatsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…