E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.241
arkadaşlar değerim 95 :)
JASMİNİA...........canım...sadece kist yüzünden hayata küsemezsin...........daha beterin beteri hastalıklarla uğraşanlar var.........hayır canım.bu konu sadece zamanla tedavi gerektiren bir durum............lütfen hislerini bir kenara bırak.mantıklı düşün..demek ki buda benim yolummuş,hayatımmış,yaradan şimdilik böyle uygun görmüş.......bir iki aya kadar bak bize durumundaki değişiklikleri nasılda yazıcaksın.............bu dünyada çözümsüz hiçbir şey yaratmamış mevla..........ona göre...........
çok üzgünüm arkadaşlar çoookkk senağlama şimdi geldim drdan kistim büyümüş adetliyken yine gel dedi tüm umutlarım bitii artık senağlama ben küçülmesini beklerken o sürekli büyüyor ve o büyüdükçe benim çocuk sahibi olma ihtimalim küçülüyor
sanırım benim hiç bibebişim olamayacak senağlama
kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum senağlama
canım arkadaşlarım benim hepinize teşekkür ederim bana moral veriyorsunuz yarına kadar toparlarım inş. kendimi şimdi biraz uymaya calışayım belki rahatlarım sizi çok seviyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elveda bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:
Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elveda bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:
arkadaşlar değerim 95 :)
vardiyalı işte düzenın olmuyor ben 2yıldır calışıyodum daha zordu eşim geliyo ben gidiyorum hafta ttaillerimz uymuyo.benım cumartesi pazr eşin cuma.ama gitmedi bıraktım işi ebnde evdeym şimdi canım sıkılmıyo çok sukur benimde eşiminde aileis ykaın bıze 5dakk aramız.kaç yaşındaydı senın kız. öğlen uyuyormu belki uyuyosa yetiyodur uykusu
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım bende 9 12 arası gelişme hormanı salgılanıyo idye biliyordum ama.ya bana sankı bebğim olunca hiç sıkayet etmiycekmişm giib geliyo yanlış anlama sna aşilkayet ettin demedim sakın canım emi.buugn bı arkadşal görüşütk 2bucukyıllık evli 4aylık bbeişi var.aklın varsa doğurma dıyo saçma geliyo bana ya mesleğim cocuklarlka ugraşmak oyuzden içim giiti bugun o bebge. Utanmasam aglıycaktım orda burnumun direği sizladı derlerey aynen oyle olduyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?