E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.221
kaç haftalıksın canımmmmmmmmm......
EYLÜLCÜM canım hayırlı haberlerini bekliyorum güzel düşün.....OLURMU
kızlar bir öneride bulunmak istiyorum. bizim listede hani temmuz hamişleri haziran hamişleri die belirtiyoruz ya o hamilelerin yanına parantez içinde denemelerinin kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazsak mı? istatistik amaçlı??? ne dersiniz..
Kızlar bilen bilir bu bu ay kan testi yaptırmıştım sonuç 0,1 di..Bugün adet günüm ama hala bişi yok..Dayanamayıp idrar yapacam valla..Hiç var mıdır kanda negatif çıkıp da hamile kalan...
amin canım amin inan ben çok kötü günler yaşadım suni sancıyı bilirmisin onun acısıyla 4.5 aylık kızımı doğurdum fakat kucağım boştu nasıl geceler yaşadım bilemezsin yanlız hep dua ettim ŞİMDİ HAMİLEYİM elim karnımda sürekli sanki her an bişey olacakmış gibi onu tutuyor ona beni üzmemesini bırakmamasını söylüyorum BENCE DUYUYOR BENİM BEBİŞİM BU SEFER BENİ ÜZMEYECEK. İNAN BANA MEVLAM KİSEYİ MAĞRUM BIRAKMAZ...HEP GÜZEL DÜŞÜNÜN hayırlısını dileyin bu ay olmazsa gelecek gelecek olmazsa diğer ay sonuçta olmama gb rahatsızlığınız yok dimiRABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN.
amin canım amin inan ben çok kötü günler yaşadım suni sancıyı bilirmisin onun acısıyla 4.5 aylık kızımı doğurdum fakat kucağım boştu nasıl geceler yaşadım bilemezsin yanlız hep dua ettim ŞİMDİ HAMİLEYİM elim karnımda sürekli sanki her an bişey olacakmış gibi onu tutuyor ona beni üzmemesini bırakmamasını söylüyorum BENCE DUYUYOR BENİM BEBİŞİM BU SEFER BENİ ÜZMEYECEK. İNAN BANA MEVLAM KİSEYİ MAĞRUM BIRAKMAZ...HEP GÜZEL DÜŞÜNÜN hayırlısını dileyin bu ay olmazsa gelecek gelecek olmazsa diğer ay sonuçta olmama gb rahatsızlığınız yok dimiRABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN.
Adetine kaç gün kala yaptirmiştin kan testini canim
arkadaşlar değerim 95 :)
arkadaşlar değerim 95 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?