E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.201
ya gözümle görüyorum 3 tane test 3 üde birbirinden farklı markalar. hepsi silik böle saçmalıkmı olur. beceremedik diyemiolarda dış. lab. gönderelim diyorlar. idrarda gebelik bakar gibi kanıda ölemi baktılar anlamadım bu nasıl iş. illa gidip gözlerine sokucam o testleri.
canım benim günüm geçmedi direk kanama başladı bendede belirtiler vardı sol kasığımda batma ve göğüsler şişlik sertlik acı vardı.halsizlik çok fazlaydı.uykum vardı sürekli.ben rüyamda gördüm o şekilde farkettim.gerçi kanamam normalden fazlaydı ve kıpkırmızıydı rengi.rüyamda görmesem belki bebiş gidecekti.hemen doktora gittik iğnelere başladık düşük tehlikesi ve hala iğne kullanıyorum.
çok üzgünüm. senağlama adetim 10 gün geçti hala olmadım.hamıleyim hevesıne kapılmıştım iyice ne zaman doğum yapıcağımı bile hesapladım ama dün kan testimde hcg 10 çıktı yani yooookkkk. öncesinde idrar testi yaptım 3 keresinde silik çıkmıştı. o kadarda heveslenmiştim ama ne yazıkkı yok.:1no2: bence idrar testleri güvensiz.benneyaptımki allah isteyen herkese banada nasib etsin.. çok üzgüüüünüüümmmm......
çok üzgünüm. senağlama adetim 10 gün geçti hala olmadım.hamıleyim hevesıne kapılmıştım iyice ne zaman doğum yapıcağımı bile hesapladım ama dün kan testimde hcg 10 çıktı yani yooookkkk. öncesinde idrar testi yaptım 3 keresinde silik çıkmıştı. o kadarda heveslenmiştim ama ne yazıkkı yok.:1no2: bence idrar testleri güvensiz.benneyaptımki allah isteyen herkese banada nasib etsin.. çok üzgüüüünüüümmmm......
çok geçmiş olsun canım.allah kucağına almayı nasip eder işallah.belirtilerimiz aynı .beklemek ne zor şeymiş.daha önceki aylarda silik bile çıkmamıştı benim ilk kez böyle oldu.silik çıkıp hamile olmadığını öğrenen varmı acaba.
enelcim nasılsın güzel hamişim iimisin ağrın sızın sancın bulantın varmı cicim?merak ettim seni yormuyosun dimi kendiniiiiiiii????bebişimiz uslu duruyomu annesiiii
beni temmuz listesinden silin canlarım...dayanamadım bugün yarın adet olucak bekleyemeden kan testi verdim...yok...yok...yokkkk
kızlar herkese günaydın.
dıpdısdıptıs ve nalan82 kesinlikle hamilesiniz benimde silik çıkmıştı.hadi hayırlısı olsun.ay sonuna kadar hamişler artacak.tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah.
eylül01 canım hadi iyi haberlerini bekliyorum.değer inşallah arttmıştır.gerçi ağrın varmı dış gebelikle müthiş bi ağrı olurmuş.doktorlar emin olmak istiyor birde keseyi görmek lazım tabii bende senin gibi olmuştum.
kadriyeciğim elimden geldiği kadar liste ile ilgilenirim canım tabii maviboncukla beraber.
hadi bakalım güne güzel başladık ayıda güzel bitirelim.
jasmınia canım moralini bozma herşeyin hayırlısı bak burda sevinç üzüntü herrşeyi paylaşıyoruz canım yanındayız.öpüyorum.
olmadım arkadaşım. umarım senin için hayırlısı olsun...canım birşey sorucam peki bu 15 gün içinde regl oldunmu?yoksa gelmedi bekledinmi
testi yaptırıdm 15:30 gibi sonuç belli olacak hep dediğim gibi hayırlısı... ağrım yok dış gebelikten değilde kimyasal gebelikten daha çok korkuyorum.
bende müthi baş dönmesi oluyor. sendede varmı tansiyon düşüklüğü gibi
diğer hamiş beklentisi olan arkadaşlarımdan haber bekliyorum kesin ve net sonuç verebilen bi hasteneye gidiyosunuz dimi beni merakta bırakmayın.
enel merhaba canım aynı şikayet bendede var ayağa kalktğmda daha sk oluyo tansiyon çok düşük sen ne yapıyosun bişey uyguluyomusun doktora gittinmi
walla canım ben yarın sabahta ewde yapıcam yine silk çıkarsa hastaneye doktoruma gidicem.zaten bu ay yumurtan çok güzel demişti .çatlamasıda çok iyiydi maşallah.tam yumurtlama günümde ilişkiye giremedim demiştim olsun 24 saat canlı kalır yumurtan hamile kalabilirsin demişti bana.heyecanı bile güzelmiş yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?