- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.661
bu bebişş ne güzelmiş oyle kızz.ben çok seevrim oyuncak bebkleriii
oyk canim ya kavga etmezdin eminm mukemmel bi kiz annesi olursunn
arkadaşlr seKEr haPi kullanan varmi doktor bana verdi başladim ben 2gün once.bu snei zayiflatcak dedi ama anlamadim ?
bu bebişş ne güzelmiş oyle kızz.ben çok seevrim oyuncak bebkleriii
günaydın arkadaşlar nasılsınız birkaç gündür yoktum özledim sizi
serdicim sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin
günaydın kızler nasılsınız alo ben iyi değilim hemoroid ameliyatı olucam beniniçin dua edin bu ay bebişi erteliycez mecburen gerçi bu güne kadar korunmadık ama inşallah birşey yoktur....
günaydin canlarim...
Akşam doktora gittim adetin 12.günü idi.
3 tane yumurtam oluşmuş
1-10.5 mm
2-16.6 mm
3-18.6 mm............ 16 lik ve 18 lik yumurtalarin çok iyi dedi ve hemen çatlatma iğnesi pregnil 5000 lik 2 adet verdi akşam saat 10 da iğnemi yaptirdim....
Allah nasip ettiyse olacak inşallah..
Nasip etmediyse umudum bir başka aya kalacak
kizlar bu arada oss ye irmişitm tercih yaptik dun eşimde dua edin emi puaninm guzeldi ama eşim yuzyuze egitme gönullu değl bende acikogretimleri yazdim artikk
kadriye merhaba;
beni listeden silebilirsin. kısmetse eylül-ekim ayında inşallah ..
canım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah iyisindir.verende alan da allah herşey ondan canım.inşallah sene sonunda çok tatlı bir hamiş olursun.bende aslında riskli bir durumdayım.bebek büyümüş olmasına rağmen kanama keseleri bir türlü geçmiyor.bebeği istemeyenler var ailemde eğer düşerse bebeğim çok üzülürüm ama kendimi hazırlıyorum şimdiden allahtan herşey hayırlısı diyorum canım.üzülme olurmu.tabii birazcık üzüldük ama.kendimizi toplamak lazım herşey insanlar için canım öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?