Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydin canlarim...
Akşam doktora gittim adetin 12.günü idi.
3 tane yumurtam oluşmuş
1-10.5 mm
2-16.6 mm
3-18.6 mm............ 16 lik ve 18 lik yumurtalarin çok iyi dedi ve hemen çatlatma iğnesi pregnil 5000 lik 2 adet verdi akşam saat 10 da iğnemi yaptirdim....
Allah nasip ettiyse olacak inşallah..
Nasip etmediyse umudum bir başka aya kalacak

günaydın arkadaşlar nasılsınız birkaç gündür yoktum özledim sizi
serdicim sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Herkese günayyydınn . Bol hamişli habelerin alıcağı bir gün olması diyeğiyle.

Serdi canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla biran önce ameliyatını olur ve kendini hemen toplarsın. Allah ondan sonra bebişini nasip etsin.

Ne güzel her geçengün hamile sayısı artıyor. Umarım o listeye bende girerim. Bu ay mümkün değil artık da inşallah Eylül'e bakacağız.

arkadaşlr seKEr haPi kullanan varmi doktor bana verdi başladim ben 2gün once.bu snei zayiflatcak dedi ama anlamadim ?

Canım neden öyle birşey verdi ki. Şeker hastalığın felan var mı? Hiç öyle birşey duymadım. Ayrıca resimde çok zayıf vgörünüyorsun. Senin zayıflamaya ihtiyacın yok ki!

Bununla birlikte öss nereyi istiyorsan orayı Allah nasip etsin.

günaydın kızler nasılsınız alo ben iyi değilim hemoroid ameliyatı olucam beniniçin dua edin bu ay bebişi erteliycez mecburen gerçi bu güne kadar korunmadık ama inşallah birşey yoktur....

günaydın kızlar.
serdicim çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşup bebeşinide beklersin canım.allah yardımcın olsun.benimde kalın bağırsağımda hemoroid var.öptüm seni canım.

canım pozitif düşün bak çok güzel bir durumdaymış yumurtaların.hadi hayırlısı olsun.allahım yanında olsun canım.

kizlar bu arada oss ye irmişitm tercih yaptik dun eşimde dua edin emi puaninm guzeldi ama eşim yuzyuze egitme gönullu değl bende acikogretimleri yazdim artikk

canım bende dün açıköğretim yazdım.bebiş olacağı için.sen neler yazdın.hayırlısı olsun canım.

kadriye merhaba;

beni listeden silebilirsin. kısmetse eylül-ekim ayında inşallah ..

canım nasıl oldun?merak ettim seni.inşallah iyisindir.verende alan da allah herşey ondan canım.inşallah sene sonunda çok tatlı bir hamiş olursun.bende aslında riskli bir durumdayım.bebek büyümüş olmasına rağmen kanama keseleri bir türlü geçmiyor.bebeği istemeyenler var ailemde eğer düşerse bebeğim çok üzülürüm ama kendimi hazırlıyorum şimdiden allahtan herşey hayırlısı diyorum canım.üzülme olurmu.tabii birazcık üzüldük ama.kendimizi toplamak lazım herşey insanlar için canım öpüyorum seni.

enelcim nasılsın?? sakın kötü düşünme ne olur. Allahın izniyle sana tutunucak bebişinn.Sen zorluklar atlatarak kavuştun bebişineee Allahda sana onu nasip ettii dualarım seninlee...Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstericek inann cnm :CüvCüv:

Kizlar hepinize gunaydinlarr
tArihim 29 du daha adet olmadim.hayirlisi ins bakalim.
Birde bi sorum olucakti hani kasik agrisi yasaniyorsa hem gebelik belirtisi hemde adet oncesinde peki iliski oldugu zamanda agri oluyormu.10 15 gundur benim iliski sirasindada agrim oluyordafisfisfis...Umarim bilen biri vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…