- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.001
Ben adet oldum kızlar.hemde beklediğim tarihten önce.beni listeden çıkarın.diğer ayada yazmayın.artık günümü bile hesaplıyamıyom.allah yardımcımız olsun......ben çok çaresiz hissediyom kendimi.....
Ben adet oldum kızlar.hemde beklediğim tarihten önce.beni listeden çıkarın.diğer ayada yazmayın.artık günümü bile hesaplıyamıyom.allah yardımcımız olsun......ben çok çaresiz hissediyom kendimi.....
15 aydır olmuyo.2 ay tedavi oldum işe yaramadı.geçen ay rahim filmi çekilcem diye gitmedim doktora.bu ay yine gidemicem şu rahim filminden korkuyom acıdan değil.utanıyom yaaaa.
Slm kizlar umut yolculuğuna devam bu benim 3ü ağustos ayina bağladiğim umut inşallah bu ay olur gerçi temmuzda olmadiğina sevindim ilk defa regl olduğuma sevindim yani rahim filmi cektirmiştim zaten. Ama bu ay ve sonraki aylar inşallah olur tüm isteyenlerin benide listeye eklebilirsiniz.
NASILSN SUDENAZCIM SENİ ARAMIZDA TEKRAR GÖRMEK NE GÜZEL BİRDAHA BİZİ YANLIZ BIRAKMA EMİ :d
merhaba kızlar nasılsınız bi süre giremedimm işden ayrıldımm(( İş bulamaya çalışıyorum...Sudenazcımm hoşgeldin canımm nasılsınn seni burda gördüğüme çok sevindim inan herşey yolundadır umarımmm...
Enelcim nasılsınnnn......
sağol canim..bende burda olmaktan çok mutluyum..bomba gibiyim artik....tekrar başladim tedaviye..sen nasilsin? :1hug:
TEŞEKKÜRLER CANIM ÇOK İYİYİM...UMARIM SENDE İYİSİNDİR...İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL Bİ İŞTE BULURSUN KENDİNE :1hug:
merhaba kızlar nasılsınız bi süre giremedimm işden ayrıldımm(( İş bulamaya çalışıyorum...Sudenazcımm hoşgeldin canımm nasılsınn seni burda gördüğüme çok sevindim inan herşey yolundadır umarımmm...
Enelcim nasılsınnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?