Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gözdemcim hoşgeldin canım.sabah ben erken girdim 8 de baktım kimse yok biraz uzanmıştım.karşılaşamadık demekki.nasılsın bakalım görüşmeyeli?

hoşbulduk canım iyiyim canım görüşmeyeli çok daha rahatım eskisinden daha çok gezmeye başladık kocamla bi de bir ay yanlız olucaz inşallah kayınvalidemler bu akşam gidiyorlar:teytey::teytey::teytey: sen nasıl oldun canım hamişlik nasıl gidiyolayhayhoy

idare ediyoruz canım.cumartesi biraz kanamam oldu.ama şimdi iyiyim.allah herkse nasip etsin.amin.iyi olmana sevindim.öpüyorum seni.

inşşşşaalllaahhh tez zamanda bebek sahibi olursunuz arkadaşlar
benim 2 arkadaşımda aylardır uğraşıyor olmuyor
hiç bir sorun yok ikisindede.
allah herşeyin hayırlısını verisin
hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze

Slm kizlar umut yolculuğuna devam bu benim 3ü ağustos ayina bağladiğim umut inşallah bu ay olur gerçi temmuzda olmadiğina sevindim ilk defa regl olduğuma sevindim yani rahim filmi cektirmiştim zaten. Ama bu ay ve sonraki aylar inşallah olur tüm isteyenlerin benide listeye eklebilirsiniz.

:a015:arkadaşlar adetim 1 gün geçti olmadım. dün idrar testine yaptım sonuç negatif. bu ay için umudumu yitirmek üzereyim.bidaki aya inşallahhh kısmetse artık

Canim hayirlisi olsun.bende gecen aya umut baglamistim ama olmadi.Onumuzde yeni bir ay var ins bu ay tuttururuzyerimseniben hamisler listesine gireriz insallah

:a015:arkadaşlar adetim 1 gün geçti olmadım. dün idrar testine yaptım sonuç negatif. bu ay için umudumu yitirmek üzereyim.bidaki aya inşallahhh kısmetse artık

ben de adet oldum 3 ağustos ta kadriyecim beni listeden çıkarabilirsin canım ...Ama bi daha ki adetim 1 ya da 2 eylül e yazarsın olur mu şimdiden teşekkürler

Canim hayirlisi olsun.bende gecen aya umut baglamistim ama olmadi.Onumuzde yeni bir ay var ins bu ay tuttururuzyerimseniben hamisler listesine gireriz insallah

inşallah canım. önümüzdeki ayı bekleyelim bakalım hayırlısyla.3. ayımdı bu. başımın etini yiyorlar etrafımdakiler bebek yap die. sanki benim elimdee.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…