- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.981
gözdemcim hoşgeldin canım.sabah ben erken girdim 8 de baktım kimse yok biraz uzanmıştım.karşılaşamadık demekki.nasılsın bakalım görüşmeyeli?
hoşbulduk canım ya valla şaka bi yana özledim siziŞeniz
hoşbulduk canım iyiyim canım görüşmeyeli çok daha rahatım eskisinden daha çok gezmeye başladık kocamla bi de bir ay yanlız olucaz inşallah kayınvalidemler bu akşam gidiyorlar:teytey::teytey::teytey: sen nasıl oldun canım hamişlik nasıl gidiyolayhayhoy
idare ediyoruz canım.cumartesi biraz kanamam oldu.ama şimdi iyiyim.allah herkse nasip etsin.amin.iyi olmana sevindim.öpüyorum seni.
e biz de seni özledik nerelerdesin eşin nası oldu??[/QUOv
RABBİME şükür canım eşim iyi yanlız biraz moralimiz bozuldu zaten moralimiz bozuktu bi de sperm yavaşlığı iltihap derken varikosel çıktı ameliyat olucak bi sonraki ay bu ay ameliyat olmasını istemedik bi tekrar deneyelim dedik inşallah tutar ama ne olursa olsun kendi sağlığı için gerekliymiş yani 2-3 çocuğunuz bile olsa bu ameliyatın kesin olması gerekirmiş orta düzeydeymiş hastalığı o yüzden önemliymiş:uhm::uhm::uhm:
idare ediyoruz canım.cumartesi biraz kanamam oldu.ama şimdi iyiyim.allah herkse nasip etsin.amin.iyi olmana sevindim.öpüyorum seni.[/QUO
dr. ne dedi normalmiymiş bu kanamalar???
e biz de seni özledik nerelerdesin eşin nası oldu??[/QUOv
RABBİME şükür canım eşim iyi yanlız biraz moralimiz bozuldu zaten moralimiz bozuktu bi de sperm yavaşlığı iltihap derken varikosel çıktı ameliyat olucak bi sonraki ay bu ay ameliyat olmasını istemedik bi tekrar deneyelim dedik inşallah tutar ama ne olursa olsun kendi sağlığı için gerekliymiş yani 2-3 çocuğunuz bile olsa bu ameliyatın kesin olması gerekirmiş orta düzeydeymiş hastalığı o yüzden önemliymiş:uhm::uhm::uhm:
e hadi hayırlısı diyelim o zaman. inşallah tez zamanda eşin sağlığına kavuşur, sonra da bebenize:CüvCüv:
e hadi hayırlısı diyelim o zaman. inşallah tez zamanda eşin sağlığına kavuşur, sonra da bebenize:CüvCüv:
çoooooook sağol canım inşallah RABBİM her isteyene biran önce verir:1hug:
enelcim doktor ne diyo bu kanamalar için. neden oluyo ne kadar sürer söylüyo mu?
idare ediyoruz canım.cumartesi biraz kanamam oldu.ama şimdi iyiyim.allah herkse nasip etsin.amin.iyi olmana sevindim.öpüyorum seni.[/QUO
dr. ne dedi normalmiymiş bu kanamalar???
canımeşine üzüldüm herşey allahtan.herşeyin başı sağlık inşallah bu ay olur.allah sağlık versin.ankakuşum burdayım canım.
normal değil canım.1 aydır işe falan gidemiyorum evden de çıkamıyorum.atlatmaya çalışıyorum.ben 5 günde bir kontrole gidiyorum.daha şimdiden bizim nazlı bebişe bir sürü para harcadım.ilk bebeğimi kaybetmek istemiyorum.tabii herşey allahtan hayırlısı olsun diyorum.
:a015:arkadaşlar adetim 1 gün geçti olmadım. dün idrar testine yaptım sonuç negatif. bu ay için umudumu yitirmek üzereyim.bidaki aya inşallahhh kısmetse artık
Canim hayirlisi olsun.bende gecen aya umut baglamistim ama olmadi.Onumuzde yeni bir ay var ins bu ay tuttururuzyerimseniben hamisler listesine gireriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?