Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benim adet tarihim 19 ağustos .eğer olmazsa bu ayda eylül detüp bebek tabiii sorun bunda da çıkmazsasositososito

kızlarrrrrrrrrrr günaydın nasılsınız ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmlayhayhoylayhayhoy:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

çok geçmiş olsun canım.. herşeyin hayılrıısı..

Merhaba bayanlar. Listenize beni de ekler misiniz? Mayıs ayında hamile kalmıştım, Haziran başı boş gebelikten ötürü düşük oldu. Şimdi 2. seferi de boş geçtik 3.'ye inşallah diyoruz. Dün hastalandım yani 3 Ağustosta. 2 Eylül de tekrar hastalanırım muhtemelen!

kızlar günaydııın.. beni de silin maalesef regl oldum yeni tarihim 31 ağustossenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay canım çook geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.a.s.

merhaba canım hoşgeldin.hakkında hayırlısı olsun.zor dönemler geçirmişsin inşallah bundan sonrası iyi olur.kendine iyi bak.

kızlar günaydııın.. beni de silin maalesef regl oldum yeni tarihim 31 ağustossenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın canım.herşeyde vardır bir hayır.inşallah bir dahaki aya herşey çok güzel olur.duacınım canım öpüyorum.

canım sana da çoooooooook geçmiş olsun rabbim biran önce sağlığına kavuştursun ve bebişine tabiki:teselli:

enelcim sana özelden mesaj atıyorum ama gitmiyor...niye ki?acaba ayarlarında mı sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…