- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.961
Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.Çok kötü bir trafik kazası geçirdim tamda yumurtlama günümde,orası mühim değil zaten de karaciğerim hasar gördü onun için bir süre ara vereceğim çocuğaaa....Yinede çok şükür...........Adet de gördüm...Ve ilk kez bunu öyle bir bekledimki sevindim geldiğine hemde çokkk.Çünkü zaten düşermiş ya da aldırmam gerekirmiş.Tomoğrafiler,röntgenler,iğne,ilaçlar............Hayırlısı buna şükür........
Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar.Çok kötü bir trafik kazası geçirdim tamda yumurtlama günümde,orası mühim değil zaten de karaciğerim hasar gördü onun için bir süre ara vereceğim çocuğaaa....Yinede çok şükür...........Adet de gördüm...Ve ilk kez bunu öyle bir bekledimki sevindim geldiğine hemde çokkk.Çünkü zaten düşermiş ya da aldırmam gerekirmiş.Tomoğrafiler,röntgenler,iğne,ilaçlar............Hayırlısı buna şükür........
Merhaba bayanlar. Listenize beni de ekler misiniz? Mayıs ayında hamile kalmıştım, Haziran başı boş gebelikten ötürü düşük oldu. Şimdi 2. seferi de boş geçtik 3.'ye inşallah diyoruz. Dün hastalandım yani 3 Ağustosta. 2 Eylül de tekrar hastalanırım muhtemelen!
kızlar günaydııın.. beni de silin maalesef regl oldum yeni tarihim 31 ağustossenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
TEŞEKKÜRLER CANIM...BİLDİĞİMCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM...BURAYI SEVİYORUM..ÇÜNKÜ AMACIMIZ , DERDİMİZ AYNI a.s. a.s.
tamam tamam beni kimse özlememiş bi hoşgeldin bile yok bana
tamam tamam beni kimse özlememiş bi hoşgeldin bile yok bana
aaaa olur mu hiç??
a.s.a.s.hoşgeldiina.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?