S
serdi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.181
Teşekkür ederim canım ya.Ama hastalanıyorum.Karnımda ağrılar başladı.Pembe akıntılarım da yoğunlaştı.Bu ay da böğle gitti yani.Çok mutsuzum ya çok...
canım kan testını ugun bıle yaptırsan sonuc çıkar canım a.s.:CüvCüv:
CANIM bugün pazar yaa ama yarın yaptırim diyorum burda anasaglıgı var oraya gidip yaptırayım bakalım hayırlısı kaç günde kan sonucunu veriyolar gebelikle ilgili yeni yaptırıyorum
aynı gün içerisinde alırsın sabah verirsen akşam çıkar sonuç normalde tahlil beş dakkalık bişey ama geç veriyorlar hadi hayırlısı bakalım.a.s.
canim sanirm oun biraz dolenme olmuş tam dollenemmiş galiba ole parca geliyodur diye e düşünüyorum ama doktorunu arasin sorsun baklaim nediycek peki doktorlar ne diyolar niye tutmamiş
tuğbamurat yazılarını hep takip ettim ve umutlandırmak istemiyorum ama nedense her yazını okurken hamiş olduğun geçti içimden hep hakkında hayırlısı neyse o olsun ama içim benim inanılmaz şekilde hamiş olduğunu söylüyor
ABLAMIN ANLATTIĞI KADARIYLA HASTANE ÇOK İYİ VE İLGİLİYMİŞ....HERŞEY TİTZLİKLE YAPILDI...TRANSFERE KADAR HERŞEY İYİ GİTTİ TRANSFERDE BAŞARILI GEÇTİ....FAKAT DR. 3-4 GÜN ŞEHİR DIŞINA ÇIKILMIYCAK DEDİ...ABLAMLAR MUĞLADAN GİTMİŞLERDİ..ANCAK 1 GÜN KALABİLDİLER....GERİ MUĞLAYA GELDİLER....BEN BUNA BAĞLADIM AÇIKÇASI..BİDE NASİP TABİ AMA NE BİLİYİM ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM VALLA...TRANSFERDEN SONRA 4 SAAT HİÇ KIMILDAMADAN SIRT ÜSTÜ YATIRDILAR..SONRASINDADA DR. YİNE 3-4 GÜN YATICAK SADECE YEMEK VE TUVALET İHTİYACINA KALKICAK DEDİ..HEPSİNE UYULDU YANİ...AH BİDE ŞU MECBURİ YOLCULUK OLMASAYDI...
ŞİMDİ TAM Bİ ÇÖKÜNTÜ..MADDİ AÇIDANDA 2. Sİ İÇİN EN AZ 3-4 AY BEKLİYECEKLER....RABBİM ONLARA Bİ MUCİZE GÖNDERSEDE HAMİLE KALSA DİYORUM :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?