- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.241
tarihlerinizi tam olarak yazarsanız ekleriz sizleride..bi sonraki olmanız gerek adet tarihiniz lazım kaydirigubbakcemile5
sudenaz bu yumurtlama testımı ne nasıl bısey eczaneden ne dıye ıstıycez hayatım fıyatı nedır bıde
ah be arkadasım adetine bir gun kala hamile kalmaya calısan biri olarak ne isin var senin hizli trende ..
ben yolda dolmus a yetismek içni hızlı adımlarla bile yurumemeye calısıyroum hos bir senedir bu halde olmak çok çanımı sıkıyor adetin ikinci dongusu ama yani sonra keske ah vah dememek için. hadi bırak yolda gerekince kosmayı falanlunaparkta o tarz aletlerde hiç isin olmamalı senin. dikkat et kendine umarım dusuk vs değildir ama bence mutlaka bir muayne olmalısın hiç normal değil anlattıkların
canım hoşgeldin aramıza..öncelikle çok geçmiş olsun diyorum..hiç kolay değil tam doğum zamanı düşük yapmak..allah sabır versin...
listeye son adet tarihimizi değil bi sonraki olmamız gerek adet tarihimizi yazıyoruz..yani sen ayın 8 inde olduysan bi sonra tahmini ne zaman olursun?
bu arada bende aslen trabzonluyum kaydirigubbakcemile2
hosbulduk canim sagol... evet cok zor bir dönemden gectik.. ama ilahi takdir.. senağlama
canim aslinda hep 6 sinda kirleniyorum, ama bu ay ilk defa gecikmem oldu ve 8. agustos da kirlendim..
sen 6 eylül ü yaz bir zahmet..
uyyy usagum neresindensun? ben sürmene balikli danim :)))))) cok cok memnun oldum
Günaydın arkadaşlar,
Benim regl tarihim 15'ydi..
Ama dayanamadım ve şüphelerim yüzünden dün gidip kan testi yaptırdım....
Evet HAMİLEYİİİİİMMM, 4 haftalık...
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
Rabbim bebiş isteyen herkese nasip eylesin, aratmasın, kucakları boş bırakmasın inşallaaaahhh... :Saruboceq:
canım çok tebrik ederim belirtilerinmi vardı da kan testi yaptırdın bemim günüm de 16 sı dua et lütfen tekrar tebrik ederimhihoyyyt:teytey:
Günaydın arkadaşlar,
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
Rabbim bebiş isteyen herkese nasip eylesin, aratmasın, kucakları boş bırakmasın inşallaaaahhh... :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar,
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
canım yumurtalık testi aynı gebelik testi gibi ..idrar yapıyosun..2 çizgi net ve aynı çıkarsa yumurtlaman olacak demek...eczanede pahalı bildiğim kadarıyla ...ovulasyon testi diye geçiyor heryerde...istersen satış yapan internet sitelerinde çok uygun fiyatlara alabilirsin...ben internet sitesinden 10 adetli paket almıştım 25 ytl..1 adette gebelik testi hediyeydi...4 ay oldu ama alalı...eczanelerde 1 adet bu fiyata...zaten 1 tane yetmiyor..11.günden itibaren hergün aynı saatlerde yapman lazımki kaçırmayasın...
Canım Çok Tebrik ederim.
Allah Sağlıklı Bir Gebelik geçirip, kucağına alırsın bitanem.
Allah Nazarlardan Korusun İkinizi
Bu arada Kaç aydır deniyordunuz ?
Günaydın arkadaşlar,
Çooook mutluyum..
Dualarım sizinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?