- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.221
:teytey:sevgili arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın gönlünüze göre versin dileklerimle hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olduğumu müjdeliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
ya meraktan bu gun akşam baktım negatif cıktı ama akşam cıkmayacağını biliyorum.gunumde yarın zaten.ama dedim ya merak bu duygumu bastırmak biraz daha beklemeyı öğrenmek için yaptım. Sonucu bile bile yani.şimdi cumaya kadar bekleyeceğim.kırmızıları görmek istemiyorum 9 ay boyunca.boşuna iğne yiyomusum gibi geliyor 1.5 aydır.sinir bi durum.
ya arkadaslar ne olur banada bi akil verin yardimci olun hatirlayanlar vardir belki ben gecen ay adetimin daha 3-4 gununden itibaren lekelenmem oldu ve o sekilde devam etti bu aydan biraz daha umutluydum ama tam gunumde adet oldum ama bugun 4.gunun ve kan namina bisey gormedim ilk gunu yogun kivamli avuc ici kadar akintim oldu wc ye gidince bi anda akti rengide cok koyuydu, ertesi gun de az bi parca gelmis sonrada kesildi sanki adetin son gunu gibi akinti geliyodu 3.gunude piknige gittik once bisey yoktu sanirim orda biraz top oynayinca kosunca yine parcalar gelmis siyah bugun 4.gunum ve yine akinti seklinde ama damla damla gelmis hic kan gelmedi bu normalmi sizce ne yapmam lazim bilmiyorum, adetimden 1 gun oncede eglence parkina gittik buyuk baya sabah 9 da evden ciktik aksam 9 da geldik 2 saatlik uykuyla 12 saat gezdim hep ayaktaydim ve orda hizli trene falan bindim hamile oldugumun farkina varmadan dusuk yapmis olabilirmiyim tam gunumde adet oldum fikirlerinize ihtiyacim var
ya arkadaslar ne olur banada bi akil verin yardimci olun hatirlayanlar vardir belki ben gecen ay adetimin daha 3-4 gununden itibaren lekelenmem oldu ve o sekilde devam etti bu aydan biraz daha umutluydum ama tam gunumde adet oldum ama bugun 4.gunun ve kan namina bisey gormedim ilk gunu yogun kivamli avuc ici kadar akintim oldu wc ye gidince bi anda akti rengide cok koyuydu, ertesi gun de az bi parca gelmis sonrada kesildi sanki adetin son gunu gibi akinti geliyodu 3.gunude piknige gittik once bisey yoktu sanirim orda biraz top oynayinca kosunca yine parcalar gelmis siyah bugun 4.gunum ve yine akinti seklinde ama damla damla gelmis hic kan gelmedi bu normalmi sizce ne yapmam lazim bilmiyorum, adetimden 1 gun oncede eglence parkina gittik buyuk baya sabah 9 da evden ciktik aksam 9 da geldik 2 saatlik uykuyla 12 saat gezdim hep ayaktaydim ve orda hizli trene falan bindim hamile oldugumun farkina varmadan dusuk yapmis olabilirmiyim tam gunumde adet oldum fikirlerinize ihtiyacim var
:çok üzgünüm:sizlere güzel haber vermek isterdim.ama malesef benim kırmızılar göründü. ya cok umutluydum hep ruyamda görüyordum.mide bulantısı bazı şeylerden tiksinme hepsi piskolojikmiş.:a015:beni silin bidahakı sat:11 eylül. ama bidahakı aya bu derece umutlanmayacağım.neyse adetim beklediğim tarihde oldu en azından iyi yönunden bakayım bari napalım.
:çok üzgünüm:sizlere güzel haber vermek isterdim.ama malesef benim kırmızılar göründü. ya cok umutluydum hep ruyamda görüyordum.mide bulantısı bazı şeylerden tiksinme hepsi piskolojikmiş.:a015:beni silin bidahakı sat:11 eylül. ama bidahakı aya bu derece umutlanmayacağım.neyse adetim beklediğim tarihde oldu en azından iyi yönunden bakayım bari napalım.
üzülme canım..aynen ben de geçen ay çok dinledim kendimi biçok belirti buldum..hatta eşimi bile belirtilerime kaptırdım..sağlık olsun birdaha ki ay inşallah..ben dün ovulasyon testi aldım..bakalım onu denicem...herşey moral..bozma moralini yeni mi deniyosunuz ??
ah sudecim keske birkaç gnu dah aotelde vs kalsalardı madem dr bu kadar soyledi . simdi onca para bir daha verilecek birdaha o ugras çokuntu
izmirdemi bu arada dr ? mugladan ne reye kac saatlik bir yolculukla gitiler ?
bu araad yıllar evel benim arkadasımda mikro enjeksiyonla hamlile kaldı t am islemden hemen sonra mı bilmiyorum ama daha hamile oldugun ogrenmeden ist dan altınoluk a gitti orda hatta test yapıp ogurendi hamile oldugun heraled 3-4 gunu atlatmıs oluyor bu durumda onun tuttu ikizleri var su an. hersey kader kısmet direk yola çıktı diy eded dusunmemek gerek ama keske tum yapılması gereknler iyapsalardı keske demezlerdi su anda.
sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerimi geldin kızzzzzzzzzzzzzzzzz
bende tatilden yeni döndüm bakayım bu deli kız dönmüşmü dedim
kizlar bende bendeee.. beni de listeye eklermisiniz? anladigim kadariyla liste icin, son adet tarihimi vermem lazim, o da 08.08.08, ama bu ay biraz tuhaf kirlendim, zaten 3 gün geciktim (hic gecikmeyen ben)birde böyle parcalar falan geldi, cok büyük degil ama ufak ufak olsada parcalar geldi iste, cok fazla detayada girmek istemiyorum, cünkü pek hos degildi yani, ben bile zorlandim yani, ama koku da farkliydi, bi süphe düstü icime ama hayirlisiii.. gecen ay ilk denememiz idi, ama kismet degilmis. devam...:dance:
8 ay önce ilk bebegim doguma 10 gün kala karnimda ölmüstü senağlama( hersey nasip kismet...
umudumuz büyük.. a.s
biraz kendimi de tanitayim: 5 sene önce evlendim, isvicrede dogdum büyüdüm, aslen trabzonluyum..10 aydir calismiyorum(d.öncesi izin, dogum izni, bel fitigi ameliyati derken uzadi), ama birdahaki haftaya baslicam yine insallah-tatlicadiarzu-.. benden simdilik bu kadar kizlar.cok uzun yazdim yineeeama yazmadan da olmuyo kaydirigubbakcemile2
. simdiden memnun oldum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?