Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

TEBRİLLER CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLI VE RAHAT BİR HAMİLLEİKTEN SONRA KUCAĞINADA ALMAJI NASİP ETSİN RABBİM ALLAH A EMANET OL:teytey:

ya meraktan bu gun akşam baktım negatif cıktı ama akşam cıkmayacağını biliyorum.gunumde yarın zaten.ama dedim ya merak bu duygumu bastırmak biraz daha beklemeyı öğrenmek için yaptım. sonucu bile bile yani.şimdi cumaya kadar bekleyeceğim.kırmızıları görmek istemiyorum 9 ay boyunca.boşuna iğne yiyomusum gibi geliyor 1.5 aydır.sinir bi durum.

inşallah hayirli sonuçlar alirsin canim stres yapma bol bol dua et

ya arkadaslar ne olur banada bi akil verin yardimci olun hatirlayanlar vardir belki ben gecen ay adetimin daha 3-4 gununden itibaren lekelenmem oldu ve o sekilde devam etti bu aydan biraz daha umutluydum ama tam gunumde adet oldum ama bugun 4.gunun ve kan namina bisey gormedim ilk gunu yogun kivamli avuc ici kadar akintim oldu wc ye gidince bi anda akti rengide cok koyuydu, ertesi gun de az bi parca gelmis sonrada kesildi sanki adetin son gunu gibi akinti geliyodu 3.gunude piknige gittik once bisey yoktu sanirim orda biraz top oynayinca kosunca yine parcalar gelmis siyah bugun 4.gunum ve yine akinti seklinde ama damla damla gelmis hic kan gelmedi bu normalmi sizce ne yapmam lazim bilmiyorum, adetimden 1 gun oncede eglence parkina gittik buyuk baya sabah 9 da evden ciktik aksam 9 da geldik 2 saatlik uykuyla 12 saat gezdim hep ayaktaydim ve orda hizli trene falan bindim hamile oldugumun farkina varmadan dusuk yapmis olabilirmiyim tam gunumde adet oldum fikirlerinize ihtiyacim var

biyolojik bir sorun ve ya psikolojik bir durumda olabilir ama ne olursa olsun bir düzensizlik var sanırım.ama parça gelmesi pek iyiye alamet değil gamyoncuiremsu keşke adrenalin yaşamasaydın ve hamilelikten şüpelendiğin zmanlar kendine biraz dikkat etseydin.ama bebek varsada iyi değil yoksada muhakkak bir doktora gitmen gerekli ihmal etmea.s inşallah bütün bebek isteyenlerle beraber Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı bir bebek:CüvCüv:

bu arada bende aranıza yeni katıldım 5 yıllık evliyim 1 aydan bu yana bebek istiyoruz bebek düşünmesekte rutin kontroller yaptırıyordum herşey yolunda idi inşallah hala yolundadır.isteyen herkezle beraber bende o güzel haberi sizinle paylaşmak isterim.ve ağustos ayı listesine benide eklerseniz sevinirim 19 ağustosu bekliyorum inşallah hayırlısıyla bekleğim kırmızı şeklinde değil sağlıklı hamilelik şeklinde olur.inşallah Allah ümitlerimizi boşa çıkarmaz inşallah hamilelik bütün isteyenler için hayırlı olur

ah be arkadasım adetine bir gun kala hamile kalmaya calısan biri olarak ne isin var senin hizli trende ..
ben yolda dolmus a yetismek içni hızlı adımlarla bile yurumemeye calısıyroum hos bir senedir bu halde olmak çok çanımı sıkıyor adetin ikinci dongusu ama yani sonra keske ah vah dememek için. hadi bırak yolda gerekince kosmayı falanlunaparkta o tarz aletlerde hiç isin olmamalı senin. dikkat et kendine umarım dusuk vs değildir ama bence mutlaka bir muayne olmalısın hiç normal değil anlattıkların

günaydinlar kizlar nasilsiniz
sudenazcim ben bugün regli oldum bi dahaki tarihim 12 eylül değişririmisin artik çalişmalara öbür ay devam edeceğiz hayirlisi allahtan

kıslar slmmm nasılsınız kimse yokk galiba ...hamişlerimize hayırlı olsun arkadaşlar.allah bizlerede nasip etsin.benim yeni tarihim yazmıştım ama 29 ağustos

:çok üzgünüm:sizlere güzel haber vermek isterdim.ama malesef benim kırmızılar göründü. ya cok umutluydum hep ruyamda görüyordum.mide bulantısı bazı şeylerden tiksinme hepsi piskolojikmiş.:a015:beni silin bidahakı sat:11 eylül. ama bidahakı aya bu derece umutlanmayacağım.neyse adetim beklediğim tarihde oldu en azından iyi yönunden bakayım bari napalım.

üzülme canım..aynen ben de geçen ay çok dinledim kendimi biçok belirti buldum..hatta eşimi bile belirtilerime kaptırdım..sağlık olsun birdaha ki ay inşallah..ben dün ovulasyon testi aldım..bakalım onu denicem...herşey moral..bozma moralini yeni mi deniyosunuz ??

Canim sakin kendini uzme olurmu.
BAnada gecen ay oyle oldu psikolojiktir dediler yok canim dedim inanmadim ama adet oldum(
Bu ayda cok dusunmemeye calicip deniyelim bakalim ne olcak.IYIki adetin tam gununde oldu 1 hafta sonra calismalara baslarsin zaten.
ins hamis kaliriz bu ay artik diyorum :sm_confused:

ya benim biraz sorunlu gerçi kimin sorunlu değilki.yani 2 kez düşük oldu daha önce.2.si cok ağır bi düşük oldu.araştırıldı ve kan pıhtılaşması olduğu söylendi su anda iğne vuruluyorum hergun ve folık asit alıyorum gunde 2 defa.yanı gebe olmadan bunları yapmak dahada üzüyor beni etkıleniyorumsenağlama.bosunaymıs gibi geliyor hersey.ve bende kist var aynı zamanda ama doktorum gerek yok cok kucuk sorun olmaz dedi ekime kada gebe kalamazsan gel tedavi edriz dedi.o zamana doğum kontrol verir buyuk olasılıkla yani herkese öyle veriliyor okuduğum kadarıyla.oda 3 ayımı göturur.yanı bunları dusundukce cıldırıyorum sankı.kafamçokkarıştı

haık koru mayızirandan bu yana korunmayı bıraktık.ama dediğim gibi 2 düşüğüm oldu.daha yeni bıraktık kornmayı ama testlerde herşey normal cıktı rahim filmide cekmişlerdi oda normal yanı bi sorun olmaması gerek.benim sorunum gebe kalnca başlıyor.kanım koyu ve ince damarlardan geçmeyince beslenemiyorbebek yada eşi gelişemyor ve tutunamıyor sonrasında ve düşüyor.bu yuzden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.yani hamile kalması bi dert kaldıktan sonrası ayrı bir dert.inan korkuyor aynı seyleri yaşamaktan.

sudenazcim,ilac biteli cok oldu ama daha adet olmadim!!!:bbo:
adetimin tarihi suan belli degil yani...yazarim canim sonra,beklemedeki arkadaslarin Allah yardimcisi olsun,hayirlisini versina.s.

canım izmirde yaptırdılar....4.5 saat sürüyor mesafe...

sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gerimi geldin kızzzzzzzzzzzzzzzzz

bende tatilden yeni döndüm bakayım bu deli kız dönmüşmü dedim

bırakırmıyım kız sizi döndüm tabikiiiiiiii......çok özlemiştim zaten..:lepi:

sanada tatil yaramışşşş :CüvCüv:

tebrikler canım....inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...

kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin aramıza..öncelikle çok geçmiş olsun diyorum..hiç kolay değil tam doğum zamanı düşük yapmak..allah sabır versin...

listeye son adet tarihimizi değil bi sonraki olmamız gerek adet tarihimizi yazıyoruz..yani sen ayın 8 inde olduysan bi sonra tahmini ne zaman olursun?

bu arada bende aslen trabzonluyum kaydirigubbakcemile2

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (10,08,2008)

***************AĞUSTOSSSSSSSSSSSSS***************

bebeklik::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
drgunay:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustossss
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
naz&pıtırcık:::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
şekerpembe:::::::::::::::::::::::::::::14 ağustossss
Sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustossss
delikizin türküsü:::::::::::::::::::::::15 ağustossss
angeleyes_3::::::::::::::::::::::::::::16 agustossss
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::16 ağustossss
kadriye24::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
beren35::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
mimoza77:::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
:beyazmelek:::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
şirvan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustosssss
istiridyeyim_incimsin:::::::::::::::18 ağustossss
btrklc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
sirga:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
semra84:::::::::::::::::::::::::::::::::20 agustossss
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
denizkutlar:::::::::::::::::::: :::::::::21 ağustossss
_asli_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
sultanim83:::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
nevrosky:::::::::::::::::::::::::: :::::21 ağustossss
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
enterasan::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
esrako23:::::::::::::::::::::::::::::::23 ağustossss
gozdem:::::::::::::::::::::::::::::::::25 ağustossss
esma_memo_12::::::::::::::::::::26 ağustossss
sudenaz222::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
scaarlet::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
suaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
duygu2008::::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss
ecem_1912:::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss
ankakuşu::::::::::::::::::::::::::::::30 ağustossss
vahim::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ağustossss

*******************EYLÜLLLLLLLLLLLLLL************* *****

hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::1 eylülllllllllllll
handecik81::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllllll
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
nilhan::::::::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
asi_melek_::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllll
gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::3 eylüllllllllllll
maranda::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
handefe:::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
açelya:::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylüllllllllllll
papatya0606::::::::::::::::::::::::5 eylülllllllllll
sefamolsun::::::::::::::::::::::::::7 eylüllllllllllll
pinar77::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylülllllllllll
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 eylülllllllll
morboncuk:::::::::::::::::::::::::::12 eylülllllllll

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARRRRRRRR (durumlarınızdan haberdar edin bizleri)

aslimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ağustossss
klmro::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:2 ağustossss
sadolin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
evrimmm:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustossss
brisling:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ağustossss
gözek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 agustossss
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustossss
aytug08:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 agustossss
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss
tugbamurat::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustossss

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz

AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz
*şen_ay_________________hamiişiimiizzzzzz

SİRGA - MORBONCUK - GELGİT - ŞEKERPEMBE - ECEM_1912 EKLEDİM KIZLAR SİZİ İNŞALLAH HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALIRIZ

İİPEKK SİLDİM CANIM..AMA PES ETME LÜTFEN MORALİNİDE BOZMA SAKIN...İSTEDİĞİN ZAMAN TEKRAR YENİ TARİHİNİ VEREBİLİRSİN

ŞEN_AY TEKRAR TEBRİKLER CANIM...:teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…