Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benıde cıkarabılırsın sudecım lısteden artık tarıh belırlemek ıstemıyorum herseyı akısına bırkama ıstıyorum hayırlısı hakkımızda

slm kıslar ben de yoktum ne zamandır.ama geldim.adet oldum.yeni tarihim 29 ağustos.umarım allah gönlümüze göre verir.sude hoşgeldinnnn. :))

sagol canim, hosbulduk.. sizin topic ugur getirir insallah..
herseyin hayirlisi... ben akisina biraktim kizlar, illa hadi bu ay tutsun falan demiyorum..CADIARZU
aklima getirmemeye calisiyorum.. böylesi daha iyi galiba... bakip görecez artik :dance::dance:
öpüyorum sizleri

neriman hoşgeldin canım bebişine gerçekten üzüldümm ama Mevla büyüktür en kısa zamanda verir yerine inşallah bu topiğin sana şans getirmesi dileğiyle...

hoşgeldin neriman aramıza bende yeni sayılırım.bebişine üzüldüm bende.inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın.geçmiş olsun sanada.

:teytey:sevgili arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın gönlünüze göre versin dileklerimle hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olduğumu müjdeliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr canım darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhh adetin geçince mi öğrendin
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

camım tebrik ederim darsı başımıza inşallah

ŞENAY.............ah canım.ne güzel bir müjde verdin bizlere......hiç de birşeyler demedin daha önce...hani hazırlıklı olurduk senin için....çok büyük sürpriz yaptın bize..........hepimiz kendimiz kadar derin yaşadığımızı bil sevincini........yanacıklarından öptüm..............

benide eklermisiniz kızlar yine bi umut ya hani inşallah bu ay tutar 14 ağustos için beklemedeyim pekde bişi kalmadı ama umutsuz bi şekilde bekliyorum çöldeki bahtsız bedeviyide geçtim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 14 ağustos teşekkür ederim arkadaşlar

HOŞ GELDİN...
valla bugün tadım tuzum yok güldürdün beni..
hayırlısı olsun canım

tebrik edrim cok sevindim Allah tamamına erdirsin.darısı basımıza.

sen daha 20 yaşındaymışsın be şeker:))
ne bahtsızı ne bedevisi..stres yapma canım.çok mu uzun süredir olmuyor nedir bu kadar bahtsız yapan seni

evet canlarım hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına anlatayım durumları yumurta takibim yapılıyodu doktorum yumurtamın çatladığını söylediği zaman ilişki oldu yumurtam 16. gün çatladı adetime 12 gün vardı ben yumurta çatladıktan 2 gün sonra yani adetime 10 gün kala kirpik karışmasından mide bulantısına kasık ağrısına bilinen bütün belirtileri yaşadım etraftakiler psikolojik dediği için sizlerede yazamadım acayip aş erdim halen eriyorum canım deli gibi şağgam suyu ekşi ayran acı biber çekti çok sevdiğim dondurmadan uzak durur oldum adetime 5 gün kala nova diye bi test yaptım güya erken sonuç veriyomuş ama bende negatif çıktı moralim bozuldu dün adet günümdü geçince iyice celallendim bu gün kan testi yaptırdım pozitif işte böleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…