- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.201
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDIN ARAMIZA İNŞ KK SANA UGUR GETİİR CANIM DUALRIMZ SENINLE BBEĞİNEDDE ÇOK UZLMDUM AMA DESENE SENINDE CENNETIN KAPISINDA Bİ KORUYUCU SEFATATÇI MELEĞİN VAR BÖLE DÜŞÜN VE BUNDAN UMİT BUL CANIM.İNŞ EN YAKIN ZMANDA TEKRARDAN BEBİŞİNE KAVUSURSUN CANIMM SNEIÇOK OPUYORUZZZ:CüvCüv:
:teytey:sevgili arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın gönlünüze göre versin dileklerimle hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olduğumu müjdeliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
:teytey:sevgili arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın gönlünüze göre versin dileklerimle hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olduğumu müjdeliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
benide eklermisiniz kızlar yine bi umut ya hani inşallah bu ay tutar 14 ağustos için beklemedeyim pekde bişi kalmadı ama umutsuz bi şekilde bekliyorum çöldeki bahtsız bedeviyide geçtim benide aranıza alırsanız çok sevinirim 14 ağustos teşekkür ederim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?