Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hiç bir sorun olmadığına çok sevindim.
Allah en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah.
bu arada hangi doktora gittin.
(yanlış hatırlamıyorsam bulgurlu civarında oturuyordun)

çok geçmiş olsun canim allah acil şifa versin inşallah tabiki bu aralarda çalişmalarinin sonucunu nur topu gibi kislerle değilde nur topu gibi bebişlerle versin rabbim

merhaba canlar gönlünüzden geçen güzel şeyler sizinle olsun.
ben de bu ay bebiş görmek isteyenlerdenim. ama benim işim zor düzensz bir adete sahibim. biz çalışmaları yaptık
inşallah:Saruboceq: sonuç olumlu olur ve bebişimiz olur. ve Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip eder.amin.dua edin.
bol bebişli günler canlar.

arkadaşlar..bende bir süredir yazamadım.......biraz aşırı titizim.benim evde işim hiç bitmez..............eşimde tam tersim aşırı pasaklı...........önemli değil ne yapalım..........bu arada eşimin kızı geldi almanyadan...........onun için çok sık yazamamayabilirim şu sıralar..............hepiniz sağlıcakla kalın..........

kızlar bende vajinismus hastasıydım bu sitedeki melekler sayesinde yendim ve artık bebiş istiyoruz ama bişi sorcam hani hamile kalıpta üstüne regl olunuyormus ya o zaman regl dönemi nasıl geciyor bilginiz varmı???

arkadaşlar beklemek ne zor ya doktora gittim ayın 27 sine kadar beklemek lazım herhangi bir tepki olmaz o günden önce dedi doktor

canım keşke dediğin gibi olsa hamile değilim o 11 gün benim yumurtlama dönemi hesaplayarak başladığım hamilelik serüvenim.Kasıklarımda belimde ağrı var göğüslerimde de zaman zaman sızı bende doktora gittim psikolojik dedi test felan yapalım demedi.En son ayın 30 unda hastalanmıştım.en erken ayın 27 sinden sonra belirti verir dedi doktor bende bekliyorum:Saruboceq:Hayırlısı inşallah:Saruboceq:

bu arada ne kadar az hamilemiz var bu ay. her ay rakam biraz daha düşüyor. bence sıcaklardan oluyor. aşırı sıcaklar eşlerimizin sperm kalitesini etkiliyor biz de hamile kalamıyoruz. olabilir mi sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…