Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba arkadaşlar ben bu ayın 19'unda adet olucam,gebelikle ilgili herhngi bi beklentim yok bu ay,zaten tüm adet belirtilerim başladı.gebelik olsaydı bile bu ay kesin düşürürdüm ben temizlik yapıyorum diye tüm koltuk kanepeleri tek başıma odadan çıkardım,buna bebekmi dayanır..ayın 21'inde eşimle dr gidicez,eşimde sperm örneği verecek nihayet ikna oldu,umarım bende dahil bekleyen herkese rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi verir..sevgiler.

mrb arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine yazıyorum.ama malesef bu ayda çift çizgiyi göremedim.ve önce bayağı üzüldüm çünkü adet olmıcakmışım gibi gelmişti.ama olmadı.ne yapalım nasip değilmiş.ama bi sorunumuz olmadığını biliyorum.3-4 ay daha denicem belki sonra görünürüm doktora.bu ay kafaya takmamaya çalıştım ama eylülde okullar açılıyo daha da takmıcam biliyorum ki stres mahvediyoo.hepinizi öpüyorum.

AYZANCIM EŞİNİ İKNA EDEBİLMEN HARİKA BİR DURUM.hihoyyytBENDE EŞİMLE BU KONUDA ÇOK UĞRAŞMIŞTIM.a.sSPERM SAYISINI ARTTIRAN İLAÇ ÖNERDİ DOKTORUMUZ VE KULLANIYOR ŞUAN EŞİM.(E VİTAMİNİ)SENİN İÇİNDE FOLİK ASİT VEREBİLİR.(VİTAMİN)BEN KULLANIYORUM.HAMİLE KALDIĞIMDA:Saruboceq:BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN YARARLIYMIŞ.TABİKİ BUNLARI DOKTORUNUZ GEREKLİ GÖRÜRSE ZATEN SÖYLER CANIM SİZE.BU ARADA ARKADAŞLAR BEN BUGÜN İLAÇ İÇTİM BAŞIMIN AĞRISI İÇİN:çok üzgünüm:EĞER HAMİLE KALMIŞSAM ZARARI OLURSA DİYE KORKUYORUM.(ADETİME SON 5 GÜN KALDI) HER AY ACABA ADET OLUCAM MI DİYE DÜŞÜNMEK İNSANI STRESE SOKUYOR YA.BEN MERAK EDİYORUM VE ANNEME SORUCAM BİZ 2 KARDEŞİZ ACABA ESKİDENDE BU KADAR UĞRAŞMIŞLAR MI HAMİLE KALMAK İÇİN.BANA ESKİDEN ÇOK KOLAY BİRŞEYMİŞ GİBİ GELİRDİ HAMİLE KALMAK.ÖYLE DEĞİLMİŞ VALLA.NEYSE MORALİMİZİ BOZMUYORUZ VE DEVAM ÇALIŞMALARA DİYORUZ:roflol:

sweetbaby sana bir öneri sadece canım.doktora danışsan daha iyi olmaz mı?ben ilk evlendiğim yıl(2006)bazı şikayetlerim vardı ve bu konuyu ilk önce hemşire arkadaşım var ona söylemiştim oda zorla beni doktora çıkarttı ki iyide yapmış.bende iltahap vardı.bunun tedavisini gördüm.farkında olmadan hamile kalmış olsaydım hamilelik dönemim çok zor geçicekti.BEN SADECE BİR DOKTORA GÖRÜNÜP HAMİLE KALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLESEN DİYORUM CANIM.SANA YARDIMCI OLUCAK ÖNERİLERDE BİLE BULUNABİLİR.BAK YAZDIM DAHA ÖNCEKİ YAZIMDA.EŞİMLE GİTTİM.ODA İLAÇ KULLANIYOR.BANA DA FOLİK ASİT VERDİ.HAMİLE KALINCA BEBEĞİN BEYİN VS...GELİŞİMİ İÇİN ÇOK İYİMİŞ.TABİKİ SEN BİLİRSİN CANIM BEN SADECE SÖYLEMEK İSTEDİM.

canım teşekkürler,eşimin ikna olması için bu ay ben hiç sesimi çıkarmadım kendisi teklif etti hihoyyyt folic asit vermişti dr um bana ancak mide ülseri var bende bi çok ilaç folic asit te dahil mide ağrısı yapıyo bende..baş ağrısına gelince bende yarından sonra adet olucam ve baş ağrılarımın sebebi çğu kadın gibi adet öncesi sıkıntılar bişi olmaz bence ama ne içtiğinede bağlı olabilir..dilerim seninde en kısa zamanda muradını verir rabbim...sevgiler.:enbuyukkk:

canım bizim korunmadığımız 10.ay bitti.ve ben 4.ayda doktora gittim eşimin ve benim tüm tetkiklerimiz yapıldı.hiçbir sorunumuz çıkmadı.zaten mayısta hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.ben de folik asit kullanıyorum.kendi doktorum çok açıklayıcı bilgiler vermiyordu bend e annemlerin yanına gittiğimde üniversite hastanesinde bi doktora daha gösterdim test sonuçlarımı ultrasonla da baktı.hiçbir sorun olmadığını,kafaya takmamam gerektiğini söyledi.çünkü sizi çok evhamlı görüyorum dedi.yani stres yapıp kafaya takıyorum.bence sorun bu.yani sorun olmadığı için 3-4 ay daha denemek istiyorum.olmazsa tekrar görüncem,o zaman yumurta takibi gibi filan bir yardımcı destek almamız gerekebilir.işte durum böyle canım

kızlar hepizinize merhaba.benide listenize eklermısınız????????bende temmuzda hamiş oldugumu ögrendım test sonucu cok mutluydum fakat lekenmem oldu dr. düşük tehlıken var dedı:çok üzgünüm:.progestan kullandım 2 hafta yattım buarada doktora gıdıp geldık ama olmadı şiddetli bi karın agrım oldu(aynı regl olcakmısım gibi) tekrar gittik doktora düşük başlamıs dedısenağlamasenağlamasenağlama ve 25 temmuzda bebegımle vedalasmak zorunda kaldım :a015::a015::a015:daha 7 haftaklıktı.

Son düzenleme:
ama şükürler olsun şimdi toparladım ve gözümü önümüzdekı aylara diktimsositososito.doktor herhangı bı sorun yok dedı bı 2 ay kotrunman yeterlı dedı buay korunuyorum ve eylülde tekrar hamiş olmak istiyorum Allah ın izniyle:Saruboceq:.inşallah Allah hepimize hayırlı va saglıklı bı hamılelık sonunda saglıklı bı bebek verır İNŞALLAH.......:CüvCüv:

minik kelebek canım geçmiş olsun.kötü bir dönem geçirmişsin:a015:ama seninde dediğin gibi önümüzdeki aylar var.pes etme ben inanıyorum ki sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçireceksin ama biraz sabır.

tesekkür ederım canım evet zor bir dönemden gectım ama artık umutlarım tekrar yeserdı ve sabırsızlıka eylül ayın:lepi:ı beklıyorum.....

selamlar
benim isimi yazmamissiniz agustosta haber bekliyorum.
17 agustostu bakalim bir gun geciyor.........acabami...

kızlar benim karnımm çok şişti,göğsümün yan tarafı dokununca acıo ama ucu değil.reflim 24 ağustos daha var.acayip halsizim ve bacaklarım ağrıo ama emin olamıyorum acaba hamilemiyim ya:bbo:geçen ay daha değişik belirtiler vardı hamileyim sanmıştım ama bu ay daha farklı şeyler var sanki.ama karnım niye şiştiki sizce.uffff ümitlenmekte istemiyorum.inş.:CüvCüv:yimdir.

merhaba kızlaarrr;
tahlillerimin sonuçlarını bugün aldım. ve doktorum Allaha şükür bebek için herhangi bir engel olmadığını söyledi. Bu 5 ayın olmamasıda normal dedi Bi 5 ay daha bekle olmazsa yine gelirsin dedi... Umarım Rabbim bizim için Hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı melekler göndersin....(AMİN)

canım 2ün öncekı msjın bu ama naptın canımadet oldunmu bence 2 çizgiyi görduysen hamışsındır deger kaçtı buarada

Yok canm daha olmadım çarşamba günü olmam lazım bekliyorum ama nasıl oldu hala anlamıyorum ya 2 çıktı birde sağ tarafta galiba o değer mi pek anlamadım 0 yazıyor sonra 4 yazıyor canım nedemekki bilmiyorum ama ordaki bayan hamile değilsiniz dedi off bekliyip görücem ama hiç umudum yok canım inşallah sen hamişsindir güzelim

amın canım iyi olmana çok sevındım tatlım hadı baklalım bol bol calışartık
Sağol canım benim içim bi nebzede olsun rahatladı kafamdaki soru işaretleri kalktı tabi takdir Allahdan hayırlısı artıkk inş. sen bu ay hamişsindir canım hayırlısıyla
Bu arada ENELİ çok merak ettim inş. herşey yolundadır. İyi olsunlarda bebişiyle birlikte girmesede olurr...

arkadaslar mujdemi isterim dun agrilara dayanamayip acili boyladim ve ikisi kucuk biri 30mm boyunda nurtopu gibi kistim olmus sanirim o yuzden adetim tam olmamis ama haplar etkisini gostermis bu 5 gun calisin dedi doktor normalde tutmasi lazim dedi yarin tekrar gidecegiz yine bakacaklar herhalde insallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…