- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.381
AYZANCIM EŞİNİ İKNA EDEBİLMEN HARİKA BİR DURUM.hihoyyytBENDE EŞİMLE BU KONUDA ÇOK UĞRAŞMIŞTIM.a.sSPERM SAYISINI ARTTIRAN İLAÇ ÖNERDİ DOKTORUMUZ VE KULLANIYOR ŞUAN EŞİM.(E VİTAMİNİ)SENİN İÇİNDE FOLİK ASİT VEREBİLİR.(VİTAMİN)BEN KULLANIYORUM.HAMİLE KALDIĞIMDA:Saruboceq:BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN YARARLIYMIŞ.TABİKİ BUNLARI DOKTORUNUZ GEREKLİ GÖRÜRSE ZATEN SÖYLER CANIM SİZE.BU ARADA ARKADAŞLAR BEN BUGÜN İLAÇ İÇTİM BAŞIMIN AĞRISI İÇİN:çok üzgünüm:EĞER HAMİLE KALMIŞSAM ZARARI OLURSA DİYE KORKUYORUM.(ADETİME SON 5 GÜN KALDI) HER AY ACABA ADET OLUCAM MI DİYE DÜŞÜNMEK İNSANI STRESE SOKUYOR YA.BEN MERAK EDİYORUM VE ANNEME SORUCAM BİZ 2 KARDEŞİZ ACABA ESKİDENDE BU KADAR UĞRAŞMIŞLAR MI HAMİLE KALMAK İÇİN.BANA ESKİDEN ÇOK KOLAY BİRŞEYMİŞ GİBİ GELİRDİ HAMİLE KALMAK.ÖYLE DEĞİLMİŞ VALLA.NEYSE MORALİMİZİ BOZMUYORUZ VE DEVAM ÇALIŞMALARA DİYORUZ:roflol:
sweetbaby sana bir öneri sadece canım.doktora danışsan daha iyi olmaz mı?ben ilk evlendiğim yıl(2006)bazı şikayetlerim vardı ve bu konuyu ilk önce hemşire arkadaşım var ona söylemiştim oda zorla beni doktora çıkarttı ki iyide yapmış.bende iltahap vardı.bunun tedavisini gördüm.farkında olmadan hamile kalmış olsaydım hamilelik dönemim çok zor geçicekti.BEN SADECE BİR DOKTORA GÖRÜNÜP HAMİLE KALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLESEN DİYORUM CANIM.SANA YARDIMCI OLUCAK ÖNERİLERDE BİLE BULUNABİLİR.BAK YAZDIM DAHA ÖNCEKİ YAZIMDA.EŞİMLE GİTTİM.ODA İLAÇ KULLANIYOR.BANA DA FOLİK ASİT VERDİ.HAMİLE KALINCA BEBEĞİN BEYİN VS...GELİŞİMİ İÇİN ÇOK İYİMİŞ.TABİKİ SEN BİLİRSİN CANIM BEN SADECE SÖYLEMEK İSTEDİM.
minik kelebek canım geçmiş olsun.kötü bir dönem geçirmişsin:a015:ama seninde dediğin gibi önümüzdeki aylar var.pes etme ben inanıyorum ki sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçireceksin ama biraz sabır.
canım 2ün öncekı msjın bu ama naptın canımadet oldunmu bence 2 çizgiyi görduysen hamışsındır deger kaçtı buarada
Sağol canım benim içim bi nebzede olsun rahatladı kafamdaki soru işaretleri kalktı tabi takdir Allahdan hayırlısı artıkk inş. sen bu ay hamişsindir canım hayırlısıylaamın canım iyi olmana çok sevındım tatlım hadı baklalım bol bol calışartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?