- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.421
oncelikle yorumun için teşekkurler canim benim de ne bilim benim söle son 3 ay baktigimzda gecikme olmamişti bi bakim abuyuzdne umit var bibakimada yaar dondorrtum diyprum ki belki oyuzden geçikme olmuştur rahip kendini anca toplamiştir ama doktorlara sorum gecikme olmaz yapmaz diyolar ne bilim kafam karişik bekli bugun değilde yarin yaparim test perşembe gunum 3 4 gunluugne termal tesistere gidicez eşimle.oraya gitmedne yaaprim sanirm en azindan vardir inş orda kafamda sopru işareti kalmaz
BUGUN OLMASADA YARINYAPAMYI DUŞUNUYORUM BENDE BAKAILM NASİP ARTIKK:lepi: :hooray:
canım hiç bir sorun olmadığına çok sevindim.
Allah en kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah.
bu arada hangi doktora gittin.
(yanlış hatırlamıyorsam bulgurlu civarında oturuyordun)
allah hepimizin gönlüne göre verir inş. Canım. Evet doğru hatırlıyosun ümraniyede bi doktor tavsiye ettiler bende oraya gittim. ümran tıp merkezi zeynep asil
bu arada sen ne durumdasın canım takip edemedimmm...
Sudenaz yine ortalıklarda yokkk yine nereye kayboldu yaaaaa
Sağol canım bende öyle düşünüyorum.kizlar havami aldim tek çizgi çiktiiiiiii
sğl canim benim biraz karşik bir buçuk yilonce bitane duşugum oldu onuda sayrsak yakalşik 2yildi istiyoruz temmuzda yara dondurttum duşukten kalan bilimiş ama doktorlar farkedemdiler düşükten beri çektim o durumu yarayi yani.3yillikta evliyiz 4ylimiza girdk artik dayanilmiyo yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?