- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.461
canım ya benimde aynı öyle oldu..tedavinin ilk ayında 2 yumurtamda çatlamamış ikiside 30 mm lik kiste dönüşmüştü..dr.doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım geçti..şimdi yine aynı tedavideyim fakat bu ay tutmazsa bırakıcam..normal düzenimi bozdular..dediğin gibi adetim eskiğsi gibi değil az ve gecikme oluyor...moralini bozma canım...düzelir herşey...:teselli:
uff sorma dengem bozuldu, bide ben fransaya geleli 2 yil oldu henuz ve cogu seyi anlamiyorum esiminde turkcesi bozuk var gerisini sen dusun kist onemli degilmis bugun yine bakti pazar gunu bu 5 gun calisin demisti bugunde dogal olarak bu 3 gun calisin yumurtalar olmak uzere demis
ve bugun calisamadik esim gececi oldugu icin sabah isten geldi hastaneye gittik oglen 12 de geldik yatti ve ise 2 saat kala kalti bu arada bende gorumcemin cocuklarina baktim vaktimiz olmadi yani doktor calsiin dedi ya 1 gun bile kacirinca olmayacakmis gibi geliyo umutlarim yikiliyo dr size adetin kacinci gunleri calisma veriyo canim benim bugun 12.gunum
canım bu ay 17.gün başladık çalışmalara mecburen..çünkü yumurtalarım büyümemişti...ama geçenkinde 12.gün başlamıştık...o zaman iyiydi yumurtalar..belli olmuyor yan..yumoşlara bağlı bizim iş..sende takma kafana bence..olacağı varsa merak etme olur zaten...yerimseniben
herkeze günaydın arkadaşlar ben hala beklemedeyim yarınsabah test yapıyım diyorum sizce erkenmi geçen ay 8 gün geçti hastalandım bu ayda korkuyorum
ayzancım abna yorum yaparmsın msjıma yanı
canim 4 gün geçmiş,
geçen aya bakarsan biraz daha bekle derim.
Genelde boyle geçikme oluyormuydu
ama inşaallah bu sefer gebesindir.
ümitler boşa gitmez
Off kızlar regl olucam galiba belirtileri başladı ağlamak istiyorum yaa isyan etmek istemiyorum ama bu ayda boşuna gitti neden olmuyoki dr.1sene çalışın diyorlar ama ya problem varsa olan birseneye ne olucak şimdiden önlem almak daha iyi değilmi bugün hiç iyi değilim
olsun canım ya sıkma canınıı bende 8aylık evliyimm hala olmadı ilk başlarda çok taardım kafama ağlardım sinirim bosulurdu ama işe başladıktan sora pek takmıyorum oalca varsa ourallah büyük diyorum. kk ya eskisi kadar gebelik bölümüne girmemeye çalışıyorum girsemde sadece okuyup çıkıyorum. yoksa sürekli takıyorum kafamaa sende üzülme bence kaç ay oduki evlenelii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?