- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.441
kardeşimi test almaya gönderdim kzilar dualarinizi bekliyorum dayanamim yapicam testi
kizlar havami aldim tek çizgi çiktiiiiiii
sğl canim benim biraz karşik bir buçuk yilonce bitane duşugum oldu onuda sayrsak yakalşik 2yildi istiyoruz temmuzda yara dondurttum duşukten kalan bilimiş ama doktorlar farkedemdiler düşükten beri çektim o durumu yarayi yani.3yillikta evliyiz 4ylimiza girdk artik dayanilmiyo yaaaaaa
arkadaslar mujdemi isterim dun agrilara dayanamayip acili boyladim ve ikisi kucuk biri 30mm boyunda nurtopu gibi kistim olmus sanirim o yuzden adetim tam olmamis ama haplar etkisini gostermis bu 5 gun calisin dedi doktor normalde tutmasi lazim dedi yarin tekrar gidecegiz yine bakacaklar herhalde insallah tutar
Kızlar sorum geliyor yardın edinnnn
Takvimin 11.gününde yumurta çatlar mı? Dün Ateşim 36.3 den 36.0 a düştü.Bugünde 36.0 sırtımda bugün feci ağrıyor ...
kizlar havami aldim tek çizgi çiktiiiiiii
kızalr abna yorum yapın yorumlarınız bekliyorum canalrım canım arkadaşlrım benım nolurrrrr
kizlar ya etrafimda arkadaşlarim sanki inadina hamile kaliyolar..çok zor oluyor benim için ya....hergün bi hamile haberi..
1.si çok yakin arkadaşim canim benim 9 yaşinda bi kizi var...ikinciyi yapmak için kocasini zor ikana ettik...ilk ay misafirleri vardi..bi adetinin ertesinde bide adetine yakin zamanda yapmişlar..hiç beklemiyodu hamile kaldi 2 aylik şuan...
2. Si yine bi arkadaşim onunda 9 yaşinda bir kizi var..ikinci için çalişmaya erken başladi nasilsa hemen olmaz diye 2. Denemede hamile kaldi 3 aylik şuan..
3. Sü bugün öğrendim yine samimi bi arkadaşim 6 yaşinda bir oğlu vardi..ve 5 sene sonra hamile kalbilmişti oğluna...2. Yi eşi istemiyodu bigün kocasini baştan çikartti ve kazayla yaptirtti...sonuçta bi geceden hamile kaldi adeti 5 gün geçti pazar günü test yapti iki belirgin çizgi...
4. Arkadaşimda evliliğini 6. Ayinda hamile kaldi..şimdi 40 i yeni çikmiş bi oğlu oldu....
Hepsi en yakin arkadaşlarim..bi ben kaldim..ne şans ya....artik tamammen tedaviden ümidimi kestim..herşey yüce rabbimin istemesiyle...onlar için çok seviniyorum ama çokta buruk hissediyorum kendimi..şuan muhabbetlerimiz artik onlarin hamilelik dönemleri...benim için çok zor oluyor...
Rabbim sen büyüksün isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasib et..kimsenin kucağini boş birakma...
Aslinda cevremde en yakin örneği var.amcamin gelini ikl keset testede kan testindede çikmadi.20gun sonra tekrar yaptirdilar onda çikti geç dollenmiş maa inssan teste tek çizgi görünce kotu oluyo işte yaaaa
canım ya benimde aynı öyle oldu..tedavinin ilk ayında 2 yumurtamda çatlamamış ikiside 30 mm lik kiste dönüşmüştü..dr.doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullandım geçti..şimdi yine aynı tedavideyim fakat bu ay tutmazsa bırakıcam..normal düzenimi bozdular..dediğin gibi adetim eskiğsi gibi değil az ve gecikme oluyor...moralini bozma canım...düzelir herşey...:teselli:
uff sorma dengem bozuldu, bide ben fransaya geleli 2 yil oldu henuz ve cogu seyi anlamiyorum esiminde turkcesi bozuk var gerisini sen dusun kist onemli degilmis bugun yine bakti pazar gunu bu 5 gun calisin demisti bugunde dogal olarak bu 3 gun calisin yumurtalar olmak uzere demis
ve bugun calisamadik esim gececi oldugu icin sabah isten geldi hastaneye gittik oglen 12 de geldik yatti ve ise 2 saat kala kalti bu arada bende gorumcemin cocuklarina baktim vaktimiz olmadi yani doktor calsiin dedi ya 1 gun bile kacirinca olmayacakmis gibi geliyo umutlarim yikiliyo dr size adetin kacinci gunleri calisma veriyo canim benim bugun 12.gunum
kizlar ya etrafimda arkadaşlarim sanki inadina hamile kaliyolar..çok zor oluyor benim için ya....hergün bi hamile haberi..
1.si çok yakin arkadaşim canim benim 9 yaşinda bi kizi var...ikinciyi yapmak için kocasini zor ikana ettik...ilk ay misafirleri vardi..bi adetinin ertesinde bide adetine yakin zamanda yapmişlar..hiç beklemiyodu hamile kaldi 2 aylik şuan...
2. Si yine bi arkadaşim onunda 9 yaşinda bir kizi var..ikinci için çalişmaya erken başladi nasilsa hemen olmaz diye 2. Denemede hamile kaldi 3 aylik şuan..
3. Sü bugün öğrendim yine samimi bi arkadaşim 6 yaşinda bir oğlu vardi..ve 5 sene sonra hamile kalbilmişti oğluna...2. Yi eşi istemiyodu bigün kocasini baştan çikartti ve kazayla yaptirtti...sonuçta bi geceden hamile kaldi adeti 5 gün geçti pazar günü test yapti iki belirgin çizgi...
4. Arkadaşimda evliliğini 6. Ayinda hamile kaldi..şimdi 40 i yeni çikmiş bi oğlu oldu....
Hepsi en yakin arkadaşlarim..bi ben kaldim..ne şans ya....artik tamammen tedaviden ümidimi kestim..herşey yüce rabbimin istemesiyle...onlar için çok seviniyorum ama çokta buruk hissediyorum kendimi..şuan muhabbetlerimiz artik onlarin hamilelik dönemleri...benim için çok zor oluyor...
Rabbim sen büyüksün isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasib et..kimsenin kucağini boş birakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?