Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba öncelikle ya ben en erken hamilelik belirtilerini sorcaktım bide üztüne hamile kalmada nasıl olunuyor diyee

selam canım.ben üstüne görerek hamile kaldım.belirtiler normal hamilelikle aynı.ben adet günümde normal adetim geldi.tabii hamile olduğumu kendim anladım.doktorum kanama olunca düşük tehlikesi dedi.üstüne görmeye pek ihtimal vermiyor.ama benim hergün kanamam var.ayağa kalkınca daha çok kanamam oluyor.

sudeciim beni listeden silebilirmisin artik ugrasmak bile istemiyorum bu ay doktor siz calisin tutmamasi icin hic bi sebep gorunmuyo deyince cok umutlanmistim dr pazar gunu 5 gun calisin dedi 4 gun oldu biz 2 de kaldik esimin bel fitigi var ve agrilari tuttu bugun eve dr geldi ameliyat olman gerekebilir demis umutlarim iyice yikildi yoruldum biraz dusunmemek istiyorum ramazani huzurla gecirmek istiyorum stres ve sikintiyla degil insallah Allahim isteyen herkesi su mubarek aylar hurmetine bebegine kavusturur

canim üzülme, eger tutacagi varsa o 2 kere de yetmistir inan bana.. hayirlisi neyse o olsun.. umarim hersey yolunda giderde allahim gönlünüze göre verir.. esine gecmis olsun, ben 15 mayis da bel fitigi ameliyati oldum, simdi daha iyiyim, ara ara agiriyo ama önceki gibi degil cok sükür. simdide 2. ayimiz ve bekliyoruz bakalim bebek icin, gecen ay tutmadi, bu ay tutmustur ins. da eylülde kirlenmem. evet dedigin gibi allahim isteyen herkese bu mübarek aylarin hürmetine bi bebek nasip eder... cok fazla takma kafana canim, ben öyle yapiyorum, cok da korkuyorum, gecen ki düsügümden sonra (38+4 de) bu sefer cok korkuyorum ama yinede cok istiyoruz .. allahim nasip eder ins.
inaniyorumki en kisa zamanda er yada gec bizimde saglikli ve sihhatli bi bebegimiz olacak. önemli olan umudumuz yitirilmemis olsun dimi?

canim destegin icin Allah razi olsun gonlunun muradini versin insallah ve cok buyuk gecmis olsun doguma kisa sure kala kaybetmissin bebegini ama o seni Cennet kapisinda bekliyo olacak annemsiz girmem diyecek, bizim bu 15.ayimiz ve gercekten bi umut demistim ama sanki olmamasi icin hersey ust uste geliyo gibi her defasinda bu sefer sakinim olmazsa onumuzdeki ay olur diyorum ama artik nerdeyse kendimi teselli edecek gucum kalmadi isyan etmiyorum halime sonsuz hamd olsun beterin beteri var belki bizim icin boylesi daha hayirli ama esimin beli korkutuyor
babamda siyatikti dr lar ameliyat iyide gecebilir ama yuzde 1 de olsa felc kalabilirsin dediler babam riske girmedi benim esim henuz 23 yasinda ve siyatik onun durumuda cok uzuyor beni babamdanda biliyorum zorlugunu sirf bu yuzden emekli ettiler mecburen

canim sagol iyi dileklerin icin, allahtan ümit kesilmez, iyi düsünelimki iyi olsun.. ameliyata girmeden bende coook korktum zor bir karardi, ama artik fitik ameliyati cook kolay, benim dr um ameliyata güle oynaya gelmisti, muhabbet ettik o sirada düsün artik. fransada da öyledir, yarim narkozla yapiyolar artik, korkma, ins. iyi gecer ameliyati ve hemen calismalara baslarsiniz sizde. ameliyattan sonra iliski yasagi vermiyo dr lar. eve gider gitmez yapabilirsiniz demisti bana dr tabi hamilelik icin bekle demisti, ama erkeklerin öyle sorunlari yokki, eminim esin cook cabuk toparlanacaktir. bende 25 yasindayim canim, ama artik bu bel sorunu yasa bakmiyo ben 16 yasimdan beri cekiyodum artik ayagim uyusmustu, ve karar verdik ameliyata. bende öyle düsünüyorum.. hakkimizda hayirlisi canim, sen üzme kendini, esine moral vermelisin. bak hepimiz daha cok genciz beterin beteri var gercekten.. bu ay olmazsa birdahaki ay olur. cok üstünde durmamak lazim. ben ilk hamisligimde hemen hamile kalmistim 1 kere iliskiyle, ve hemen tutmustu bu seferde öyle olsun diye bekledim herhaldeki büyük hayal kirikligi yasadik ama zamanini allahim bilir.. iyi geceler canim allah rahatlik versin. konusmak istersen yazabilirsin bana.. umarim biraz yardimci olabilmisimdir...

lütfen karamsar olma canım..olcak olan 1 günlede olur...adet olmadan kimseyi silmemkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

9. gün için 27 mm çok büyük....:1shok:

boşa vurmuşlar iğneyi sana..benim bildiğim 23-24 mm den yukarıda olan yumurtalardan bi sonuca varılamazmış...neyse dr.un bi dahakine önlemini alır artık...ya ilacın dozunu düşürür..yada daha erken çağırır...a.s.

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZ (21,08,2008)

***************AĞUSTOSSSSSSSSSSSSS***************

fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
aylinam:::::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
enterasan::::::::::::::::::::::::::::::22 ağustossss
aysunsudenaz:::::::::::::::::::::::23 ağustossss
burcubiriktir_23::::::::::::::::::::::23 ağustossss
aryaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ağustossss
gozdem:::::::::::::::::::::::::::::::::25 ağustossss
esma_memo_12::::::::::::::::::::26 ağustossss
sudenaz222::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
scaarlet::::::::::::::::::::::::::::::::27 ağustossss
suaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
jasminia::::::::::::::::::::::::::::::::28 ağustossss
duygu2008::::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss
ecem_1912:::::::::::::::::::::::::::29 ağustossss
ankakuşu::::::::::::::::::::::::::::::30 ağustossss
esingül::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ağustossss
vahim::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ağustossss
_melin_:::::::::::::::::::::::::::::::::31 ağustossss

*******************EYLÜLLLLLLLLLLLLLL************* *****

hüzün_yili::::::::::::::::::::::::::::1 eylülllllllllllll
pnrhlt:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 eylüllllllllllll
handecik81::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllllll
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
nilhan::::::::::::::::::::::::::::::::::2 eylüllllllllllll
asi_melek_::::::::::::::::::::::::::2 eylülllllllllll
gelişimci::::::::::::::::::::::::::::::3 eylüllllllllllll
maranda::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
handefe:::::::::::::::::::::::::::::::4 eylüllllllllllll
açelya:::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylüllllllllllll
papatya0606::::::::::::::::::::::::5 eylülllllllllll
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylülllllllllll
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::5 eylüllllllllllll
neriman83:::::::::::::::::::::::::::6 eylüllllllllllll
aysima_85::::::::::::::::::::::::::6 eylüllllllllllll
sefamolsun::::::::::::::::::::::::::7 eylüllllllllllll
drgunay:::::::::::::::::::::::::::::::7 eylülllllllllll
beyaz16::::::::::::::::::::::::::::::7 eylülllllllllll
pinar77::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylülllllllllll
brisling::::::::::::::::::::::::::::::::8 eylülllllllllll
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::8 eylülllllllllll
muzurperi::::::::::::::::::::::::::::9 eylülllllllllll
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::9 eylüllllllllllll
elkocum::::::::::::::::::::::::::::::10 eylüllllllllll
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 eylülllllllll
sabirekara::::::::::::::::::::::::::::11 eylüllllllll
morboncuk:::::::::::::::::::::::::::12 eylülllllllll
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::12 eylüllllllll
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 eylüllllllll
nnilüfern::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylülllllll
tugbamurat:::::::::::::::::::::::::::15 eylüllllllll
istiridyeyim_incimsin:::::::::::::15 eylüllllllll
semra84:::::::::::::::::::::::::::::::16 eylülllllll
evrimmm::::::::::::::::::::::::::::::17 eylülllllllll
angeleyes_3:::::::::::::::::::::::::18 eylüllllllll
denizkutlar:::::::::::::::::::: ::::::19 eylülllllllll
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::19 eylülllllllll
mimoza77::::::::::::::::::::::::::::20 eylülllllllll
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 eylülllllllll

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARRRRRRRR (durumlarınızdan haberdar edin bizleri)

naz&pıtırcık:::::::::::::::::::::::::::::13 ağustossss
şekerpembe:::::::::::::::::::::::::::::14 ağustossss
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::16 ağustossss
kadriye24::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
patrica::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağostossss
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ağustossss
beren35::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
:beyazmelek:::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
hduygu:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ağustossss
btrklc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
sirga:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ağustossss
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
_asli_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
sultanim83:::::::::::::::::::::::::::::21 ağustossss
nevrosky:::::::::::::::::::::::::: :::::21 ağustossss

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz

AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz
*şen_ay_________________hamiişiimiizzzzzz
*delikızıntürküsü__________hamiişiimiizzzzzz
*bebeklik________________hamiişiimizzzzzzz
*şirvan__________________hamiişiimiizzzzzz

HDUYGU - ESRAKO - PERLİN EKLEDİM KIZLAR SİZİ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

HS_HS - COSMOPALİ KIZLAR HOŞGELDİNİZ ARAMIZA...EN SON ADETİNİZDEN SONRAKİ OLMANIZ GEREKEN ADET TARİHİNİ VERİRSENİZ SİZİDE EKLERİZ LİSTEYE...

günaydın herkese.hayırlı cumalar.
gurbet gelinim canım herşey allahtan bundanda vardır bir hayır.nerimana çok teşekür ediyorum sana harika destek olmuş.eşin ameliyat olursa sende ona iyi bakarsan herşey hemencik yoluna girer canım.kendini bu kadar üzme.rabbim kaldıramayacağımız dertler vermez bize.eminim sen bu kadar güçlüsündür.öpüyorum seni kendine iyi bak.

kıssslaaaarrr ben bugün bi kötüyüm ya çooook halsizim hiç bişey yapmak istemiyo canım eşimde evde dalga geçiyo önceden daha hareketliydin performanstan düştün diyo çünkü yemekten sonra çay filan meyve ben hiç durmudan getiriyodum şimdi sofrayı toplarken çay koyarsam koymazsam yerimden kalkıp koyamıyorum nazar falan mı var kıslar yoksa ????????:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

belki de üşüttün canım.vücut direncin düşüyor olabilir.ama istersen eşin annen yada kayınvaliden kim varsa bi okusun seni.

Gunaydin kuzucuklar..
OZgul44 canim moralini bozma sakin hayirlisi olsun onumuzdeki ay insallah..

Benimde 1 hafta kaldi adetime hic bir belirtimde yok.GEcen her belirtiyi yasamistim ama adet oldum belki belirtisiz gelir bebislerimiz

enelcim sana ve diğer arkadaşlara da soruyorum aslında şimdi genelde 25 inde gelen adet geçen ay 23 ünde gelmişse bu ay kaçında gelir çöz bakalım bu problemi?kafamçokkarıştı valla sanki havuz problemi gibi oldu:roflol::roflol::roflol:

canım benimde tarihim hep değişiyordu.ama ben her ay adet olduğum tarihi not ettiğim için kaç günde bir adet döngümün olduğunu tespit ettim.26 günde bir oluyordum ona göre tarihimi bulabiliyordum.sende kaç günde bir adet oluyorsan son olduğundan say bakalım bu ay hangi güne geliyor canım.açıklayıcı oldumu acaba?

şimdi enelcim geçen aya kadar 25 inde oluyodum hep düzenli sadece geçen ay 23 ünde oldum 25 olduğum zamanlar 32 adet döngüsü 23 olunca da 29 adet döngüsü sence hangisi geçen ay 29 adet döngüm buna göremi hesaplanır?a.s.

geçen ay 23 ünde olmuşsun.29 günde bir adet döngüsü oluyorsa 23 ün üzerine 29 gün say aşağı yukarı bir tarih alırsın yada 32 günüde say o ikisi arasında da olabilirsin yine canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…