E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.601
merhaba öncelikle ya ben en erken hamilelik belirtilerini sorcaktım bide üztüne hamile kalmada nasıl olunuyor diyee
sudeciim beni listeden silebilirmisin artik ugrasmak bile istemiyorum bu ay doktor siz calisin tutmamasi icin hic bi sebep gorunmuyo deyince cok umutlanmistim dr pazar gunu 5 gun calisin dedi 4 gun oldu biz 2 de kaldik esimin bel fitigi var ve agrilari tuttu bugun eve dr geldi ameliyat olman gerekebilir demis umutlarim iyice yikildi yoruldum biraz dusunmemek istiyorum ramazani huzurla gecirmek istiyorum stres ve sikintiyla degil insallah Allahim isteyen herkesi su mubarek aylar hurmetine bebegine kavusturur
arkadaslar ben iki gun erken adet oldum. bu ay ilk kez klomen kullanmıstım ve 9. gun yumurtam 27 mm idi hemen catlatma ignesi oldum . ve yumurtam normalden birkaç gun erken igne ile catlatılmıs oldu herzaman benim 15-16. gunler catlar çunku. dolayısıyla bugun adet oldum listeden silebilirsiniz
yeni tarihim 19 eylul
sudeciim beni listeden silebilirmisin artik ugrasmak bile istemiyorum bu ay doktor siz calisin tutmamasi icin hic bi sebep gorunmuyo deyince cok umutlanmistim dr pazar gunu 5 gun calisin dedi 4 gun oldu biz 2 de kaldik esimin bel fitigi var ve agrilari tuttu bugun eve dr geldi ameliyat olman gerekebilir demis umutlarim iyice yikildi yoruldum biraz dusunmemek istiyorum ramazani huzurla gecirmek istiyorum stres ve sikintiyla degil insallah Allahim isteyen herkesi su mubarek aylar hurmetine bebegine kavusturur
günaydın kıslaaaaaaaarrrrrrrr ve enelcim, sudenazcım, serdicim diğer bütün kıslaaaaaaaarrrrr
kıssslaaaarrr ben bugün bi kötüyüm ya çooook halsizim hiç bişey yapmak istemiyo canım eşimde evde dalga geçiyo önceden daha hareketliydin performanstan düştün diyo çünkü yemekten sonra çay filan meyve ben hiç durmudan getiriyodum şimdi sofrayı toplarken çay koyarsam koymazsam yerimden kalkıp koyamıyorum nazar falan mı var kıslar yoksa ????????:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
enelcim sana ve diğer arkadaşlara da soruyorum aslında şimdi genelde 25 inde gelen adet geçen ay 23 ünde gelmişse bu ay kaçında gelir çöz bakalım bu problemi?kafamçokkarıştı valla sanki havuz problemi gibi oldu:roflol::roflol::roflol:
canım benimde tarihim hep değişiyordu.ama ben her ay adet olduğum tarihi not ettiğim için kaç günde bir adet döngümün olduğunu tespit ettim.26 günde bir oluyordum ona göre tarihimi bulabiliyordum.sende kaç günde bir adet oluyorsan son olduğundan say bakalım bu ay hangi güne geliyor canım.açıklayıcı oldumu acaba?
şimdi enelcim geçen aya kadar 25 inde oluyodum hep düzenli sadece geçen ay 23 ünde oldum 25 olduğum zamanlar 32 adet döngüsü 23 olunca da 29 adet döngüsü sence hangisi geçen ay 29 adet döngüm buna göremi hesaplanır?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?