- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.621
sevgili enel önceki sayfalarda sanada geçmiş olsun demiştim ama oda arada kaynadı sanırım, umarım gebeliğinin kalan kısmını sorunsuz geçirir ve hayırlısıyla alırsın meleğini kucağına,buna sıkıntıya dayanabildiğine göre bence çok dirayetli bi bebişin olucak, tekrar geçmiş olsun..
KIZLAR MERHABA;
BEN AKŞAM KOCİŞE SÖYELEDİM. (ne yapım dayanamadım)
ÜSTÜME ATLADI, SEVİNÇTEN , NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI.:sm_cool:
DÜN AKŞAM MİSAFİRLER VARDI. 2 SENELİK EVLİYİM ; KOCAM DÜN BULAŞIKLARI İLK DEFA YIKADI, HEMDE ARKADAŞLARIYLA BEN SALONDA OTURDUM. KENDİSİ MUTFAKTA ::))
HAMİLELİK ÇOK GÜZEL BİŞEY ;
9 AY ÇOK ÇALIŞTIRIM BARİİİ.,ANLASIN HALİMİZİ
:roflol::roflol::roflol: çok güldürdün beni allah ta seni güldürsün, güzel ve sağlıklı be gebelik geçirirsin umarım,bebeğinide hayırlısıyla alırsın kucağına, bizlerede dua edin, hamişlerin duası geri çevrilmezmiş...
ŞİRVANCIM,canım içini ferah tut, dua et, kendine dikkat et, dualarımız seninle..inşallah bi sorun çıkmayacaktır...
bende yarın gidicem doktora sen korkuyu bende gör, eşim sperm örneği vericek,benimde kontrolüm var,kendimden çok eşim için endişeliyim,umarım bi sorun çıkmaz..malum erkekler bu konuda bizlerden daha hassas...
ayzancım inşallah bişeycik çıkmaz.güzel haberlerini bekliyoruz.allahım sağlık sıhhat versin ikinizede nur topu gibi bi bebişiniz olsun inşallah.
canım benim, inşallah isteyen herkesle beraber benide görür rabbim...bu güne kadar pek takmıyodum ama artık bende çok istiyorum bir meleğimizin olmasını...senağlama
ŞİRVANCIM,canım içini ferah tut, dua et, kendine dikkat et, dualarımız seninle..inşallah bi sorun çıkmayacaktır...
bende yarın gidicem doktora sen korkuyu bende gör, eşim sperm örneği vericek,benimde kontrolüm var,kendimden çok eşim için endişeliyim,umarım bi sorun çıkmaz..malum erkekler bu konuda bizlerden daha hassas...
arkadaşlar ben bu ay corasprin kullandim;
hamiş olmamda faydasi olmuş olabilirmi acaba?
Gerçi genelde hamilelik başlangicinda düşük tehlikesi olanlara veriyorlarmiş, kuzenimin doktari, hamile olmak isteyenlerede veriyormuş, yumurtanin tutunmasina yardinci oluyormuş,
bu arada ben dayanamadım gene;
iş yerimin ordaki hastaneye gidip .
doktor 5 gün geçtiyse daha görünmez dedi. kan testi yaptık. 2 saat snra alacağız sonucu
bakalım ne çıkacak.
canım sen kaç gün geçince öğrendin idrar testinden sence 2 gün geçmesi idrarda çok mu erken olur?
2 gün geçtikten sonra yapılsa erken mi çıkabilir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?