Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

şirvancım tebrikler darısı başımıza inşallah canım değerden keşke anlasam bişey söylerdim sana RABBİM kalbine göre versin herşeyi canım

coraspirin kanı sulandırır ve bebeğin beslenmesini sağlar.öncesindende vucut hazırlanır canım.herhangibişey olmaz.ama hamilelikte verildiğini bilmiyorum.benim kan pıhtılaşması var ordan biliyorum.artık doktorlar tedbir için bile veriyor.

enelcim şu ana kadar umursamadım ama adet siklüsümü hesapladığımda 2 gün geçmiş oluyo ama geçen ay değil daha önceki aylara baktığımda günü yarın gözüküyo internetteki sitelerde diğer ayları yazdım geçen ayı da 21 adet günü diyo merak ettiğim için burda ücretsiz idrar testi yapılan bi dispanser var yaptırdım bişey çıkmadı yani negatif dedi ama daha çok erken idrar için?????? inşallah bu ay bende hamileliği tadanlardan olurum enelcim dua et bana olur mu fıstık?:CüvCüv:

canım etmem mi hemde canı gönülden dua ederim.allahım inşallah nasip etsin.belki geç döllenme olmuştur inşallah hamişsindir.sakın stres yapma ama rahat ol.haberlerini bekliyorum canım.

bende bugün dua edicem canım sana ve bebişine de dua edicem sağlıklı olarak kucağına alman için canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bugün dua edicem canım sana ve bebişine de dua edicem sağlıklı olarak kucağına alman için canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım rabbim gönlüne göre versin.iinşallah seninde sağlıklı nur topu gibi bi bebişin olur.inşallah bu ay o yolculuk başlar sen ve tüm isteyen bekleyen özleyen arkadaşlar için.aminnnn

amiiiinn allahim isteyen herkesin kucaklarini doldurur insallah...
sirvan cim tebrik ederim... degerin gercekten cok yüksekmis, ikiz olabilir... ne güzel iste.. saglikli sihhatli olsunda hepsi kabulumuz dimi ama..

şirvancım bende internette bi yerde okumuştum onunda değeri senin değerin gibi 800 küsürlü bişeylerdi dr. ikiz gebelik demiş bence seninki de öyle ohhhhhhhhh ne güzel RABBİM bebişini size bağışlasın canım sende bizim için dua etŞenizŞeniz

şirvanncim hadi hayirlisi inşallah ikizlerin olur valla çok sevindim zaten değerini görünce benimde aklima ikiz geldi arkadaşlarin düşündüğğü gibi inşallah ikizdir

Sudenazcım benim çok umudum yok ama yine de 15 Eylül yazar mısın canım... Çok boşladım listeyi umarım hamiş vardır ağustos ayında ... Sevgiler herkese...

ya gecenlerde bi ikiz haberi aldım eşim tutturmus bizimde ikiz olsun nasılsa uyutmayacaksın beni bebemiz olunca diyor bari ikiz olsunda bi işe yarasın uykusuzluğum diyor.sankı bitanesini yaptıkda ikizi kaldıaa.s.

teşekkür edrim canım. merakla günümü bekliorum işte ne olsun.

enelcim sen bu 9 ayı gayet güzel tamamlarsın bence. senin kadar pozitif düşünen, herkesin hayır duasını da arkasına alan güçlü ve iyi bir kadın için zor olabilir ama imkansız değil kesinlikle. ben inanıyorum...

bu arada durumun için doktorun ne diyor. böyle devam mı edecekmiş yoksa şu tarihi atlatırsan daha kolay olur falan diye bir şeyler söylüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…