- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.661
coraspirin kanı sulandırır ve bebeğin beslenmesini sağlar.öncesindende vucut hazırlanır canım.herhangibişey olmaz.ama hamilelikte verildiğini bilmiyorum.benim kan pıhtılaşması var ordan biliyorum.artık doktorlar tedbir için bile veriyor.
teşekkür edrim canım. merakla günümü bekliorum işte ne olsun.
enelcim sen bu 9 ayı gayet güzel tamamlarsın bence. senin kadar pozitif düşünen, herkesin hayır duasını da arkasına alan güçlü ve iyi bir kadın için zor olabilir ama imkansız değil kesinlikle. ben inanıyorum...
bu arada durumun için doktorun ne diyor. böyle devam mı edecekmiş yoksa şu tarihi atlatırsan daha kolay olur falan diye bir şeyler söylüyor mu?
valla bilmiyorum ki
diğer taraftan şenayda aynısını söyledi.
şimdi beni ikiz telaşı sardı.
neden ne telaşı çifte mutluluk işte ne guzel.sağlıklı alırsın kucağına inşallah ikisinidea.s
bilmiyorum güzelim korku sardi beni şimdiden;
yapim gereği hep kötüyü düşünüyorum ,
ya ikisini birden taşiyamazsan; erken doğum olur ; küvezde kalir,
ne bilim aklima bintürlü şey geliyor;
hamile oldum doğru düzgün sevinemiyorum bile ;
eşime söyledim böyle birşey olabirmiş diye o çok sevindi;
tabii o herşeyin iyi yanindan bakar hep;
bakalim bugün doktora gideceğim ne diyecek.
Belkide bu korkularim; geçen sene kimyasal düşük yaşamamdan, şimdi bunuda kaybetmek istemiyorum.
çok kötüyüm kizlarrrr
bilmiyorum güzelim korku sardi beni şimdiden;
yapim gereği hep kötüyü düşünüyorum ,
ya ikisini birden taşiyamazsan; erken doğum olur ; küvezde kalir,
ne bilim aklima bintürlü şey geliyor;
hamile oldum doğru düzgün sevinemiyorum bile ;
eşime söyledim böyle birşey olabirmiş diye o çok sevindi;
tabii o herşeyin iyi yanindan bakar hep;
bakalim bugün doktora gideceğim ne diyecek.
Belkide bu korkularim; geçen sene kimyasal düşük yaşamamdan, şimdi bunuda kaybetmek istemiyorum.
çok kötüyüm kizlarrrr
akadaşlar çok sağolun;
aceyip moral oluyorsunuz, iyiki varsınız,
sizleri seviyorum. gelin öpüm bir sizi Şeniz
burası acayip bir yer , kimseye anlatamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim.Destekleriniz için . :1hug:
kızlar iyi haftasonları herkese..bişi sormak istiyorum sizlere bugün adetimin 3.günü ve planlarıma göre bugün dr gidicektim, ama öğrendimki dr um yıllık izinde ve pazatesi dönücek,pazartesi adetimin 5.günü sizce 5.günü dr görünmemin bi anlamı varmı, yumurtlama olup olmadığı 5.gün öğrenilebilirmi,birde biliyosunuz adetin 5.günü kullanılmaya başlayan bi ilaç var şuan adı aklıma gelmiyoonu verebilirmi acaba gitsem..eğer pazartesi gitmezsem bir ay daha beklemem gerekecek,kafam çok karıştı, bi akıl verin bana lütfen, sevgiler..
kızlar iyi haftasonları herkese..bişi sormak istiyorum sizlere bugün adetimin 3.günü ve planlarıma göre bugün dr gidicektim, ama öğrendimki dr um yıllık izinde ve pazatesi dönücek,pazartesi adetimin 5.günü sizce 5.günü dr görünmemin bi anlamı varmı, yumurtlama olup olmadığı 5.gün öğrenilebilirmi,birde biliyosunuz adetin 5.günü kullanılmaya başlayan bi ilaç var şuan adı aklıma gelmiyoonu verebilirmi acaba gitsem..eğer pazartesi gitmezsem bir ay daha beklemem gerekecek,kafam çok karıştı, bi akıl verin bana lütfen, sevgiler..
canım doktorunun telefon numarası yokmu sende.ara bir sor.aklında soru kalmasın.ben en ufak bir seyde ararım yanlış bir şey yapmayayım diye.o doktor sende hastasısın ilgilenmek ve seni dinlemek zorunda.bence ara canım.içinde rahat eder ve ne yapacağını bilirsin.
kızlar listede bende vardım sanırım 12 ağustos daha sabah evime yeni geldim yazarmısınız ağustos hamişi diyee:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?