Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gelgit merhaba canım yeni girdimde ben senşin yazın dikkatimi çekti bendede kan pıhtılaşması vardı tabi ben bunu şubat ayında yaptığım düşükten sonra anladım şu anda ilaç tedavim bitti 3 ay boyunca ilaç kullandım şu andada beklemedeyim allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

canım çok sağol inşallah başarabilirim.durumumun gidişatını pek kestiremiyorlar.hep bugünü takip ediyorlar.4 aylığa kadar böyle ama ondan sonrası ne olur bakıp görecez diyorlar.yani bizimki çok nazlıymış aynı zamanda da inatçı ve güçlüymüş.bence ben bu 9 ayı zor geçireceğim kızlar.şimdiden belim kopuyor.
çok teşekkür ederim sana desteğinden ötürü canım.

canım kan sulandırıcı iğne kullanmadınmı sen.ben suanda kullanıyorum.genelde gebe kalınca veriyorla iğneyı ama nedense bana gebelikten önce verdi.genelde bakıyorum gebelikten önce aspirin gebelikte iğne veriyorlar.doğuma 1-2 hafta kalada olası kanalardan kacınmakk için bıraktırıyorlarmıs ve istisnalar dışında sezeryan oluyor.yoksa anne yada bebek tehlikeye girebiliyormus ve ayrıca kan pıhtılaşmasında fazla hareketsizlik iyi değilmiş.sen şimdi gebemisin

dodex kullandım yanı sıra 2-3 tanede hap içtim (zinco, elevit, bebek aspirini) şu anda değilim daha doğrusu beklemedeyim bakalım hayırlısı

neden ne telaşı çifte mutluluk işte ne guzel.sağlıklı alırsın kucağına inşallah ikisinidea.s

bilmiyorum güzelim korku sardi beni şimdiden;
yapim gereği hep kötüyü düşünüyorum ,

ya ikisini birden taşiyamazsan; erken doğum olur ; küvezde kalir,
ne bilim aklima bintürlü şey geliyor;

hamile oldum doğru düzgün sevinemiyorum bile ;
eşime söyledim böyle birşey olabirmiş diye o çok sevindi;
tabii o herşeyin iyi yanindan bakar hep;

bakalim bugün doktora gideceğim ne diyecek.
Belkide bu korkularim; geçen sene kimyasal düşük yaşamamdan, şimdi bunuda kaybetmek istemiyorum.

çok kötüyüm kizlarrrr

Ya tatlım üzülme hayırlı şeyler düşün ya.Neden düşüresin,neden küvezde kalsınlar hayat bu kadar acımasız değil.Annem tevekkelin koyununu kurt yemez der hep.Elinden geleni yap ve Allah a emanet et.O meleklerini koruyacaktır.Allah a çok şükür meleklerin şu an yanında ve inşallah hep orada kalacaklar 9 ay boyunca.Sonra kuzucukların kucağında olucak.Bence sen ikisi ne isim düşün şimdiden bence zor iki güzel isim bulmak dimi ama?Güzel düşün güzel olsun.Lütfen canını sıkma.Dualarımız hepimizin sıkıntıları için Allah a emanet olun

yok canım iyi düşün iyi olsun.kormak sana göre değil şuanda.sana yakışmaz suan senanne adayısın.iyi bak kendine ve bebişlerine.buyumesine gelince zaten buyur olunca hemde ne guzel byutursun senonları.:lepi:cok guzel bence.sakın korkma.içini rahat tut.a.s.

canım içini ferah tut lütfen, güzel düşün güzel olsun herşey, RABBİM sana iki melek göndermişse eğer kuvvetinide sabrınıda verir inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.sevgiler..a.s.

kızlar iyi haftasonları herkese..bişi sormak istiyorum sizlere bugün adetimin 3.günü ve planlarıma göre bugün dr gidicektim, ama öğrendimki dr um yıllık izinde ve pazatesi dönücek,pazartesi adetimin 5.günü sizce 5.günü dr görünmemin bi anlamı varmı, yumurtlama olup olmadığı 5.gün öğrenilebilirmi,birde biliyosunuz adetin 5.günü kullanılmaya başlayan bi ilaç var şuan adı aklıma gelmiyoonu verebilirmi acaba gitsem..eğer pazartesi gitmezsem bir ay daha beklemem gerekecek,kafam çok karıştı, bi akıl verin bana lütfen, sevgiler..

akadaşlar çok sağolun;
aceyip moral oluyorsunuz, iyiki varsınız,
sizleri seviyorum. gelin öpüm bir sizi Şeniz

burası acayip bir yer , kimseye anlatamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim.Destekleriniz için . :1hug:

şirvancım allahım hayırlısını versin.emin ol ikiz olunca çifte mutluluk olacak sizin için.rabbim kaldıramayacağımız sıkıntı vermez biz kullarına.seni canı gönülden tebrik ediyorum kucağına sağlıkla almayı nasip etsin rabbim.şimdi sıkıntı yapmayı bırak eğer iki bebiş varsa onlara daha çok destek olman gerek.sağlıkla inşallah öpüyorum seni.

Ayzancım senin öykünü bilmiorum ama dok 3. gün çağırdıysa sana klomen veye ona benzer bir ilaç daha var onu verecek olabilir endişelenme 5. günde bu ilaçlar başlanıon ya 3. gün ya 5. gün o yüzden pzt. mutlaka git derim canım ihmal etme bir üşendimi insan yada soğudumu hiç gitmek istemio. Bizim sınavımız zor gidip gelcez rabbim fazla aratmaz inş. hayırlı olur umarım senin için görüşmek üzere

kızlar listede bende vardım sanırım 12 ağustos daha sabah evime yeni geldim yazarmısınız ağustos hamişi diyee:)))))

canım doktorunun telefon numarası yokmu sende.ara bir sor.aklında soru kalmasın.ben en ufak bir seyde ararım yanlış bir şey yapmayayım diye.o doktor sende hastasısın ilgilenmek ve seni dinlemek zorunda.bence ara canım.içinde rahat eder ve ne yapacağını bilirsin.

canım bende öyleyim bişi oldumu ararım hemen, sabahtan beri arıyorum ulaşamıyorum bi türlü..ben yinede pazartesi bi gidim belki klomen verir,eşimde tahlil vericek zaten...

mevzey cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben kasımda 2 yıllık evli olucam,ilk 3 ay korundum sadece,daha sonrasında sol yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim 3 ay içinde kist kendiliğinden patladı,son kontrollerimde kiste veya başka bi soruna rastlanmadı hala beklemedeyim en son eşimden sperm testi istedi dr eşimi ikna etmem 4 ay sürdü ve bu zamana kadar böyle geldik..umarım en kısa zamanda hepimiz muradımıza ereriz,sevgiler.

Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin.Bende 1 seneyi aşkın uğraştım didindim en sonunda doğal yollarla hamile kaldım.İşte size çookçokk önemli öneriler:
1-Kilolu bir bayansanız kesinlikle kilo verin .Akşam yemeklerinde sadece salata ve yoğurt yiyin..Bol bol yürüyün .Doktorlar diyorki vereceğiniz 4-10 kilo yumurtlamanızı sağlayacaktır.Arkadaşlar ben 10 kilo verdim.Klomenin yapamadığını verdiğim kilolar yaptı.Özellikle polikistik over hastalarına öneririm.
2-Yumurtlama gününüzü doktor kontrolünde öğrenin.Yaklaşık adetin 12-17.günler arası kabul ediliyor.
3-Eşiniz bol bolkeçi boynuzu pekmezi yesin.
4-İşte en önemlisi kızlar.Yumurtlama döneminizde birleşirken eşiniz hemen üzerinizden kalkmasın.Böylelikle spermlerin çıkış yolu tıkandığı için daha çabuk ilerliyor ve çok azı dişarı çıkıyor.Tabi sizde hemen kalkmayın uzanın.
Ha birde stras yok.Bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…