Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

teşekkürr ederim canım.siteden yardım alarak öğrendim.daha öğrenmem gereken çok şey var sanırım.ilğinç bir sistem olmuş.

şerenim hoşgeldin canım.eşinle aranız düzelmiş sanırım çok sevindim.inşallah bir daha sorun çıkmaz.hadi hayırlsı olsun bakalım.inşallah bebişin bu ay yanında olur.öpüyorum seni.

sağol enelcim..iyi dileklerin için teşekkürler...bu görüşemediğimiz dönem benim için çok sıkıntılı geçti...bebek olursa eğer bu ay çok büyük bir süpriz olacak...çünkü bir süre askıya almıştık...evliliğimizi tam oturtana kadar..bende halen hiç bir belirti yok,ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi....bakalım hayırlısı...

hakkında herşeyin hayırlısı şerenim.kaderde ne varsa o yaşanacak.belki can yakar belki mutlu eder.ama dileklerim mutlu olman yönünde.hayırlısı neyse o olsun.belki bu bebiş bu ay gelirse herşey değişir.

ama şu da var içimde hamile olacağıma dair en ufak bir his yok ...içimde bir can olsa hissetmez miyim?eşimi eczaneye göndericem test almaya..sonucu yazarım...

moraller bozulmasın hiç canım.sen hayatını bi toparla herşey yoluna girecek.herşeyin hayırlısı şerenim.sonucu bekliyorum.

hakkında herşeyin hayırlısı şerenim.kaderde ne varsa o yaşanacak.belki can yakar belki mutlu eder.ama dileklerim mutlu olman yönünde.hayırlısı neyse o olsun.belki bu bebiş bu ay gelirse herşey değişir.

canım bu aralar yaşadıklarımı zaten biliyorsun,bende herşeyin hayırlısı diyorum...herşeyi çok güzel yoluna koyduk ama yinede korkuyorum.. yinede olması yönünde çok umutlanmak istemiyorum bakarsın tek çizgi çıkar iyice moral bozulur...

şeremim senle aynı durumdayız . Ben de evliliğimdeki sorunlar nedeni ile ara verdim bebek denemelerine. Düzelince yine başlicaz. Umarım sende bebiş vardır. Sevgiler...

şeremim senle aynı durumdayız . Ben de evliliğimdeki sorunlar nedeni ile ara verdim bebek denemelerine. Düzelince yine başlicaz. Umarım sende bebiş vardır. Sevgiler...

canım bak üzüldüm şimdi.ben annemle babamın yıllarca boşanma davaları aralarında kaldığım için sizleri çok iyi anlıyorum.inşallah herşey düzelir.güzel ve mutlu yuvalarınıza gelsin bebişleriniz.sabır en büyük erdem canlarım.biz kadınlar için hayat zor katlanmak,sabırlı olmak biraz bize düşüyor.herşeyin hayırlısı olsun.konuşmak istersen burdayım canım.

ben iyiyim enelcim sen nasılsın bebişin ne yapıyo bakalım annesini üzüyo mu?????hihoyyythihoyyythihoyyyt

iyiyiz ama şansımız pek iyi değil.evimi su bastı zaten yeni taşınmıştım.neyse temizlemeye çalışıyoruz.akşam görüşürüz kızlar.

Arkadaşlar merhaba. Dün akşam besin zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Doktor ilaç vermeden önce hamilelik riskim olduğunu ve test yapılmasını istedim. Hem idrar hem kan aldılar. Ve doktor sonuçlar çıktığında %99 hamilesiniz, yine de bi kadın doğum uzmanına muayene olun size şu anda serum harici ilaç vermiyorum sizde kesinlikle kullanmayın dedi. Test sonucunda çıkan hormon değeri 4.hafta gebelik oranlarında çıkıyor. Yarın doktora gidicem. Eşim haberi alınca sevinçten çıldırdı. Daha bi 1,5 aylık evliyiz. Bu kadar çabuk olması çok sevindirdi bizi. Ama yinede kafam karıştı. Testin yanılma durumu var mıdır? En son 1 ağustosta regli oldum. 5 gün sonra olmam lazım. Listede 1 Eylül diye kayıtlıydım. Şimdide sanki regli belirtisi gibi ince bi sancım var. Testin yanlış çıkması olasılık mıdır???

CAnim oncelikle hayirli olsun bence kan tahlilinde pek yanilma olmaz..VE de gecmis olsun tatlim ya besin zehirlenmesi cok zordur.Sen bir kadin dogumcuya gorundunmu bugun canim.Ama geciktirme yarin mutlaka git bir dr ye.HAdi gozun aydin tekrar canim.NE guzel hemen bebisine kavusmussun

canım öncelikle geçmiş olsun sonra da diyorum ki RABBİM analı babalı büyütsün:CüvCüv:

hepinize teşekkür ederim ben iş istesemde yapamıyorum belim kopuyor.annemler falan yapıyorlar.çok sağolun.

canım çok geçmiş olsun.testin yanılma payı yok.hadi hayırlısı olsun.adet sancısı ilk 3 aya kadar oluyor.allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…