E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.841
öncelikle arkadaşlar üstüste ayni kişiye puan veremezsiniz..uyari alirsiniz..en son kadriyeyemi gönderdin mesela ondan sonra en az 10 farkli üyeye puan vermen gerekki sonrasinda tekrar kadriyeye puan verebilesin.. Bu şekilde ayarlanmiş sistem...isteyen istediği kadar puan veremiyor maleseff...
şerenim hoşgeldin canım.eşinle aranız düzelmiş sanırım çok sevindim.inşallah bir daha sorun çıkmaz.hadi hayırlsı olsun bakalım.inşallah bebişin bu ay yanında olur.öpüyorum seni.
sağol enelcim..iyi dileklerin için teşekkürler...bu görüşemediğimiz dönem benim için çok sıkıntılı geçti...bebek olursa eğer bu ay çok büyük bir süpriz olacak...çünkü bir süre askıya almıştık...evliliğimizi tam oturtana kadar..bende halen hiç bir belirti yok,ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi....bakalım hayırlısı...
canım bu aralar yaşadıklarımı zaten biliyorsun,bende herşeyin hayırlısı diyorum...herşeyi çok güzel yoluna koyduk ama yinede korkuyorum.. yinede olması yönünde çok umutlanmak istemiyorum bakarsın tek çizgi çıkar iyice moral bozulur...
hakkında herşeyin hayırlısı şerenim.kaderde ne varsa o yaşanacak.belki can yakar belki mutlu eder.ama dileklerim mutlu olman yönünde.hayırlısı neyse o olsun.belki bu bebiş bu ay gelirse herşey değişir.
şeremim senle aynı durumdayız . Ben de evliliğimdeki sorunlar nedeni ile ara verdim bebek denemelerine. Düzelince yine başlicaz. Umarım sende bebiş vardır. Sevgiler...
slm arkadşalr nasılsın ben geldımmm iş başvuruu yapmay calışıyorum netten bakaılm hayırlsı
amnn olmadıkı bualamdım
neyse arkadşalr ben gune gidiyorum kendınıze iyi bakın sonra göruşuruz inş öptum hepiniziziiziziiiiiiii
herkese günaydın.
günaydın gözdemcim nasılsın bakalım.
ben iyiyim enelcim sen nasılsın bebişin ne yapıyo bakalım annesini üzüyo mu?????hihoyyythihoyyythihoyyyt
iyiyiz ama şansımız pek iyi değil.evimi su bastı zaten yeni taşınmıştım.neyse temizlemeye çalışıyoruz.akşam görüşürüz kızlar.
iyiyiz ama şansımız pek iyi değil.evimi su bastı zaten yeni taşınmıştım.neyse temizlemeye çalışıyoruz.akşam görüşürüz kızlar.
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam besin zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Doktor ilaç vermeden önce hamilelik riskim olduğunu ve test yapılmasını istedim. Hem idrar hem kan aldılar. Ve doktor sonuçlar çıktığında %99 hamilesiniz, yine de bi kadın doğum uzmanına muayene olun size şu anda serum harici ilaç vermiyorum sizde kesinlikle kullanmayın dedi. Test sonucunda çıkan hormon değeri 4.hafta gebelik oranlarında çıkıyor. Yarın doktora gidicem. Eşim haberi alınca sevinçten çıldırdı. Daha bi 1,5 aylık evliyiz. Bu kadar çabuk olması çok sevindirdi bizi. Ama yinede kafam karıştı. Testin yanılma durumu var mıdır? En son 1 ağustosta regli oldum. 5 gün sonra olmam lazım. Listede 1 Eylül diye kayıtlıydım. Şimdide sanki regli belirtisi gibi ince bi sancım var. Testin yanlış çıkması olasılık mıdır???
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam besin zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Doktor ilaç vermeden önce hamilelik riskim olduğunu ve test yapılmasını istedim. Hem idrar hem kan aldılar. Ve doktor sonuçlar çıktığında %99 hamilesiniz, yine de bi kadın doğum uzmanına muayene olun size şu anda serum harici ilaç vermiyorum sizde kesinlikle kullanmayın dedi. Test sonucunda çıkan hormon değeri 4.hafta gebelik oranlarında çıkıyor. Yarın doktora gidicem. Eşim haberi alınca sevinçten çıldırdı. Daha bi 1,5 aylık evliyiz. Bu kadar çabuk olması çok sevindirdi bizi. Ama yinede kafam karıştı. Testin yanılma durumu var mıdır? En son 1 ağustosta regli oldum. 5 gün sonra olmam lazım. Listede 1 Eylül diye kayıtlıydım. Şimdide sanki regli belirtisi gibi ince bi sancım var. Testin yanlış çıkması olasılık mıdır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?