Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enelcim ya gebelikteki bel ağrısı naıl bi şey. benim 5 gündür çok belim ağrıyor da.. bir de masaj yapıldığında falan hiç geçmiyor, rahatlamıyor. bu konuda bilgin var mı?

enelcim ya gebelikteki bel ağrısı naıl bi şey. benim 5 gündür çok belim ağrıyor da.. bir de masaj yapıldığında falan hiç geçmiyor, rahatlamıyor. bu konuda bilgin var mı?

evet canım benim belim kopuyor.sanki biri tutup belimden ikiye ayırıyor beni.yatarsam biraz geçiyor.ama sürekli var.sanırım ben bebeği taşıyamayacağım.ilk başlarda adet olacakmışım gibiydi biraz daha şiddetli.şimdi ise belim düşüyor sanki canım.

çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum bende kızıma hamileyken çok fazla bel agrısı çekmiştim seni çok iyi anlayabiliyorum ben yatarkende geçmiyodu ama allahım onun sabrını veriyo

nurcankaya
ve pnrhlt tebrikler arkadaşlar, allah hayırlısıuyla kucağınıza almayı nasib etsin..bizede dua edin..bu arada bu aydan sonra listeye yazdırmıycam kendimi,aralık ayına kadar askıya aldım ben,gerçi yine korkunmıycam ama ilaç,dr vs gibi girişimleri erteliyorum...aralıktan sonra direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum...

enelcim bu arada ev için geçmiş olsun canım,allah kolaylık versin annenlere...sevgiler.

canım sağol.idare ediyoruz işte.daha yeni bitti iş.bendekide şans işte.

enelcim ya bu kadar karamsarlığa kapılma. bazen şaşırtıyosun beni. senin kadar pozitif bi insandan böyle şeyler duyduğumda üzülüyorum. gerçi bir yandan da çektiğin acının ne kadar büyük olduğunu düşünüyorum, seni bile böyle karamsarlığa ittiğine göre. ama lütfen bir daha böyle şeyler söyleme. sanırım sen o bebeği bal gibi de taşıyacaksın. ne diyoruz hep: iyi düşünelim iyi olsun. canım beniiiiiim, üzülme sık dişini noluur...

doktorumu aradım bugün.pazartesi bi deneme yapıp işe başlayacağım.eğer bir aksilik çıkmazsa devam edicem bişey olursa yine rapora başlayacağız.bebeğimle konuşurken diyorum ki:sen orda rahat edicen diye benim belim kopuyor.ama bi doğ popona popona vurucam dövücem seni diyorum.kendi kendime neler söylüyorum diyorum sonra kendime.insan bazen dayanamıyor.bide ben evde 4 duvarla 60 gündür oturunca böyle deliye dönüyorum işte.yemek yiyemiyorum sıcaktan bayılıyorum ağrılar kıvrandırıyor.böyle işte ne yapayım elimden bu kadar geliyor.

hadi hayırlısı bakalım. belki işe başlarsan moralin biraz daha yükselir. bu arada kanamalar nasıl gidiyor?

enelcim teşekkürler desteğin için. Düzelme var gibi ama yine de emin olmak istiyorum eşimden de evliliğimden de. Sana da geçmiş olsun umarım sağ salim kucağına alırsın bebeğini. nurcankaya
ve pnrhlt arkadaşlar sizleri de tebrik ederim :) Sevgiler...

hadi hayırlısı bakalım. belki işe başlarsan moralin biraz daha yükselir. bu arada kanamalar nasıl gidiyor?

kanamam şu 2 gündür yok canım.bakalım ne olur.çünkü bu ay sonu yine adet döngüsünün tarihi inşallah bişey olmaz.çünkü her adet döngüsünden sonra kanama bölgesi artıyor.

ne demek canım lafımı olur.bizler burda sevinç ve üzüntülerimizi paylaşıyoruz.ne zaman ihtiyacın olursa canım ben hep burdayım.

sevgili nurcankaya ve pnrhlt tebrik ederim sizi arkadaslar. allahim tamamini erdirsin, bebeklerinizi sag saglim kucaginiza versin..darisi basimiza..
ya arkadaslar benimde bugün sabahtan beri kasiklarimda tuhaf bir agrimi desem ne desem bisey vardi, sanki yumurtaliklarim sisiyo sönüyo, ara ara sanci gibi sanki bicak sapliyomuslar gibi, böyle iste... ne olabilir sizce? bir fikriniz varmi? dün de bütün gün midem bulandi ama psikolojik di diye düsünüyorum...birde uyumadan önce heeep dua ediyorum allahima, o yüzden herhalde cogunlukla tam uykuya dalarken böyle hamilelikti bebekti gibi rüyalar görüyorum...
6.eylül regl tarihim, yumurtlama dönemimi atlattik.. hayirlisi olsun..

enelcim gecmis olsun, karamsar olma lütfen.. iyi düsünelimki iyi olsun arkadaslarin dedigi gibi.. evin icinde gecmis olsun, ohh hertaraf misler gibi olmustr simdi... oksa bebegini benim icin annesiii...

enelcim gecmis olsun, karamsar olma lütfen.. iyi düsünelimki iyi olsun arkadaslarin dedigi gibi.. evin icinde gecmis olsun, ohh hertaraf misler gibi olmustr simdi... oksa bebegini benim icin annesiii...

çok sağol teyzesi.ev iyi tabii canım için ferahladı.zaten ben bu gidişle hiç iş yapmayacağım.darısı sizlerin başına ama benimkinden daha güzel ve sağlıklı bir şekilde.öpüyorum seni canım.

cümlemize enelcim sagol.. tabi canim bosver isi misi sen simdi, yapan var nasil olsa:) olmasada birak bak gercekten sakiiiiinnnn.. üzme yavrunu annesiii.. sen simdi bu hamisliginin keyfini cikar bence, gerisi bos canim.. öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…