E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.901
sevgili nurcankaya ve pnrhlt tebrik ederim sizi arkadaslar. allahim tamamini erdirsin, bebeklerinizi sag saglim kucaginiza versin..darisi basimiza..
ya arkadaslar benimde bugün sabahtan beri kasiklarimda tuhaf bir agrimi desem ne desem bisey vardi, sanki yumurtaliklarim sisiyo sönüyo, ara ara sanci gibi sanki bicak sapliyomuslar gibi, böyle iste... ne olabilir sizce? bir fikriniz varmi? dün de bütün gün midem bulandi ama psikolojik di diye düsünüyorum...birde uyumadan önce heeep dua ediyorum allahima, o yüzden herhalde cogunlukla tam uykuya dalarken böyle hamilelikti bebekti gibi rüyalar görüyorum...
6.eylül regl tarihim, yumurtlama dönemimi atlattik.. hayirlisi olsun..
cümlemize enelcim sagol.. tabi canim bosver isi misi sen simdi, yapan var nasil olsa:) olmasada birak bak gercekten sakiiiiinnnn.. üzme yavrunu annesiii.. sen simdi bu hamisliginin keyfini cikar bence, gerisi bos canim.. öptüm sizi
yorumun icin cok cok tesekkür ederim enelcim. hadi bulantiyi psikolojik diyorum ama bu agrilar ilk hamileligimdede vardi, bugün kendimi hamile gibi hissettim (allahim hayirlisini versin) ama cok erken gibime geliyo.. kasiklarim böyle gerildi de gerildi... ooofff gel 6 eylül geeeeelll... kendimi dinleyince böyle hissediyorum iste ama cok da kaptirmak istemiyorum.. sonra cok üzülüyo insan yaaa...gecen ay hic böyle belirtilerim yoktu ve 3 gün geciktim.. bakalim allah büyüktür.. artik hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun da gerisi bos.. allahim sabrini da veriyo.. öpüyorum seni sagol canim
insan insana benzermis ya canim, demekki benimde ikizim senin is arkadasinmi... sende foto varsa bana da göster bende cok merak ettim simcik bak :))
selam kızlar bende çift çizgi görmek istiyorum yakınlarda benıde listeye alın lutfenn17 agustos son adetim ve 13 eylül de adet olmam lazım inş. olmam hadi bakalım hayırlısı:CüvCüv:a.s.
selam kızlar bende çift çizgi görmek istiyorum yakınlarda benıde listeye alın lutfenn17 agustos son adetim ve 13 eylül de adet olmam lazım inş. olmam hadi bakalım hayırlısı:CüvCüv:a.s.
arkadaslar benim safak 9 size bisey danismak istiyorum fikir verirseniz sevinirim
ben 3 aydir klomen kullaniyordum bu ay sondu gecenlerde acile gitmek zorunda kaldim ve kucuk bi kist gordu dr lar ve bi daha ki adetimin 12.gunu tekrar kontrollere cagirdilar (insallah hamisimdirde gerek kalmaz) konunun birinde su corekotu bal ve tarcin karisimini okudum yumurtalari gelistiriyomus sizce bu karisimi kullansam mi kullanmasam mi sormamin sebebi 3 aydir zaten klomen kullanarak yumurtalarla bi sekilde oynadik bu seferde dr dogal haliyle bakmasi daha mi iyi olur acaba yoksa kullanip yumurtalarin ne kadar gelistigini gormemizmi daha iyi olur biraz karisik oldu arkadaslar kusura bakmayin
kızlar müjde
3,5 haftalık hamileymişim artık bende anne olcam darısı bütün dileyenlerin başına ve tez zamanda
selam. inşallah hamiş kalırsın canım. :Saruboceq:
selam seninle aynıgünlerdyiz.beni de listeye alın.18 ağustosta benim adetin başlangıcı. uzunca bir süredir 6-7 ay gibi uğraşıyorum,her ay bekliyorum olmuyor bu çift çizgi!!!
senin uğraşılar kaç aydır? sorun varmı? dr.un teşhisi nedir? bende sorun görünmüyor.ama eşim test yaptırmadığı için durum net değil.
kızlar umudumu yitirdim.İnşallah sizler hayırlı haberler alırsınız.Beni listede 24 eylüle yazın.Allah a emanet olun
arkadaşlar sabah kalktım adet olmamıştım,hemen test yapayım dedim...mutfağa su içmeye gittim bir lavaboya geldimki o arada adet oldum,yani teste falan gerek kalmadı:-( ilk defa adetim 3 gün gecikmişti...ama dediğim gibi hiçbir belirti yoktu ve benim hamile olabileceğime dair en ufak hissim yoktu,onun için 3 gündür test yapmamıştım...eşim çok üzüldü... hayırlısı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?