Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım sendeki değişikliği en iyi sen anlayabilirsin.bende bu belirtiler vardı hamileyim dedim arkadaşlarım psikolojik dedi.ve son anda farkettim gerçekten hamile olduğumu.kanamam var diye ardakaşlarım iyice psikolojik seninki dediler.ama ben een başından beri biliyordum hamile olduğumu.sen kendini iyice dinle canım.belirtiler var dediğine göre ama bunların gerçek olup olmadığı sana bağlı canım.hayırlı haberler olur inşallah.

cümlemize enelcim sagol.. tabi canim bosver isi misi sen simdi, yapan var nasil olsa:) olmasada birak bak gercekten sakiiiiinnnn.. üzme yavrunu annesiii.. sen simdi bu hamisliginin keyfini cikar bence, gerisi bos canim.. öptüm sizi

nerimancım şu avatarın aynı benim arkadaşım nahideye benziyor.sürekli ona bakıyorum.60 gündür işe gidemediğim için çok özledim onlarıda ondan.sana bakınca sanki ona bakıyorum gibi geliyor.:1rolleyes:

yorumun icin cok cok tesekkür ederim enelcim. hadi bulantiyi psikolojik diyorum ama bu agrilar ilk hamileligimdede vardi, bugün kendimi hamile gibi hissettim (allahim hayirlisini versin) ama cok erken gibime geliyo.. kasiklarim böyle gerildi de gerildi... ooofff gel 6 eylül geeeeelll... kendimi dinleyince böyle hissediyorum iste ama cok da kaptirmak istemiyorum.. sonra cok üzülüyo insan yaaa...gecen ay hic böyle belirtilerim yoktu ve 3 gün geciktim.. bakalim allah büyüktür.. artik hayirlisi olsun saglikli sihhatli olsun da gerisi bos.. allahim sabrini da veriyo.. öpüyorum seni sagol canim

insan insana benzermis ya canim, demekki benimde ikizim senin is arkadasinmi... sende foto varsa bana da göster bende cok merak ettim simcik bak :))

allah güzel mutluluklar versin canım.seni çok öpüyorum.güzel mutluluklar diliyorum canım.haber et her ne olursa sonuç.

selam kızlar bende çift çizgi görmek istiyorum yakınlarda benıde listeye alın lutfenn 17 agustos son adetim ve 13 eylül de adet olmam lazım inş. olmam hadi bakalım hayırlısı:CüvCüv:a.s.

arkadaslar benim safak 9 size bisey danismak istiyorum fikir verirseniz sevinirim
ben 3 aydir klomen kullaniyordum bu ay sondu gecenlerde acile gitmek zorunda kaldim ve kucuk bi kist gordu dr lar ve bi daha ki adetimin 12.gunu tekrar kontrollere cagirdilar (insallah hamisimdirde gerek kalmaz) konunun birinde su corekotu bal ve tarcin karisimini okudum yumurtalari gelistiriyomus sizce bu karisimi kullansam mi kullanmasam mi sormamin sebebi 3 aydir zaten klomen kullanarak yumurtalarla bi sekilde oynadik bu seferde dr dogal haliyle bakmasi daha mi iyi olur acaba yoksa kullanip yumurtalarin ne kadar gelistigini gormemizmi daha iyi olur biraz karisik oldu arkadaslar kusura bakmayin

selam seninle aynıgünlerdyiz.beni de listeye alın.18 ağustosta benim adetin başlangıcı. uzunca bir süredir 6-7 ay gibi uğraşıyorum,her ay bekliyorum olmuyor bu çift çizgi!!!
senin uğraşılar kaç aydır? sorun varmı? dr.un teşhisi nedir? bende sorun görünmüyor.ama eşim test yaptırmadığı için durum net değil.
selam kızlar bende çift çizgi görmek istiyorum yakınlarda benıde listeye alın lutfenn 17 agustos son adetim ve 13 eylül de adet olmam lazım inş. olmam hadi bakalım hayırlısı:CüvCüv:a.s.

selam 3 aylık hap ile hormon tedavisinden sonra , beklemeye alıyorlar. veya testleri genişletiyorlar.. rahim filmi ve sperm testi istenebilir.
yumurta gelişimine gelince, sağlıklı ve düzenli beslendikten sonra takviye gıdaya bence ve dr.uma göre hiç gerek yok. bu yumurta işi tamamen beyin işi.beyini rahat tutmak için de bir formül varsa bana da hemen gönder. en zoru bu bence..kafaya takmamakta imkansız.

kızlar günaydın bol hamişli günler dileyerek size içinde olduğumdurumu anlatmak istiyorum.
ben geçen ay 16 sında regl oldum bu ay çok gariptirki ne hasta odum diyebiliyorum nede olmadım çünkü ayın 16 sı geçti bir kaç gün sonra yani tam hamileyim derken bi leke geldi 3--4 gündür devam ediyo kanama değil sadece leke dün doktoruma gittim muayene oldum oda vajınal ultrasona baktı ve dediki sen ne hamilesin nede hasta olacak bi durumun var yani rahmim aşşağıda olması lazım normalde regl olacağım zaman ama benimki öyle değilmiş şimdi bir kaç gün daha bekeleyelim dedi cumartesi günü tekrar kan testi yaptıracam (bu arada dün kana baktırdım yok çıktı ) eğer yine bi şey çıkmazsa gelen lekeyi hastalık kabul edip pazar günü klomene başlayalım dedi . ben 6 ay kadar önce klomen ve çatletma iğnesi sayesinde hamile kalmıştım . tekrar tedavim başlıyacak galiba sizce bu normalmi yani benim durumum ne olabilir.

selam. inşallah hamiş kalırsın canım. :Saruboceq:

AÇELYA inş. cnm yaa 5 seneye giriyoruz neredeyse .. artık bi bebiş şart boş geliyo ev bi zaman sonraa ... inş. adet olmam:1hug:

PELOSH datlum 6-7 ay mı dedın kıs ben daha bu ay bıraktım korunmayı adetten sonra ayy benımde olmaz o zaman tüü neyse hayırlısı .. ya dogum kontrol hapı ile korunduysan uzun sure hamiş kalamıyomussun sabret olacak inş. hayırlısıyla tabıkı . ben hap kullanmadım 2005 te bi kürtaj vakkam var bebişimin kalbı durmustu o zamn ondan sonra baya bı çekındık bu zamana kadar korunduk. artık istiyoruz inş. ikimizde hamiş kalırız irtibatı koparmayalım oke kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar umudumu yitirdim.İnşallah sizler hayırlı haberler alırsınız.Beni listede 24 eylüle yazın.Allah a emanet olun

arkadaşlar sabah kalktım adet olmamıştım,hemen test yapayım dedim...mutfağa su içmeye gittim bir lavaboya geldimki o arada adet oldum,yani teste falan gerek kalmadı:-( ilk defa adetim 3 gün gecikmişti...ama dediğim gibi hiçbir belirti yoktu ve benim hamile olabileceğime dair en ufak hissim yoktu,onun için 3 gündür test yapmamıştım...eşim çok üzüldü... hayırlısı diyorum...

NEVERGİVEUP
ŞEREMİM
Arkadaşlar allah büyük asla umudunuzu kaybetmeyin.
inşallah önümüzdeki ay olur hayırlısıyla.

herkese selam kızlar güzel günler,hayırlı haberler diliyorum.
şerenim hayırlısı olsun canım.bu ay pek çalışmamıştık demiştin dimi?inşallah ramazan ayında güzel haberler alırsınız.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…