- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.861
hepinize teşekkür ederim ben iş istesemde yapamıyorum belim kopuyor.annemler falan yapıyorlar.çok sağolun.
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam besin zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Doktor ilaç vermeden önce hamilelik riskim olduğunu ve test yapılmasını istedim. Hem idrar hem kan aldılar. Ve doktor sonuçlar çıktığında %99 hamilesiniz, yine de bi kadın doğum uzmanına muayene olun size şu anda serum harici ilaç vermiyorum sizde kesinlikle kullanmayın dedi. Test sonucunda çıkan hormon değeri 4.hafta gebelik oranlarında çıkıyor. Yarın doktora gidicem. Eşim haberi alınca sevinçten çıldırdı. Daha bi 1,5 aylık evliyiz. Bu kadar çabuk olması çok sevindirdi bizi. Ama yinede kafam karıştı. Testin yanılma durumu var mıdır? En son 1 ağustosta regli oldum. 5 gün sonra olmam lazım. Listede 1 Eylül diye kayıtlıydım. Şimdide sanki regli belirtisi gibi ince bi sancım var. Testin yanlış çıkması olasılık mıdır???
enelcim geçmiş olsun. hakikatten sizin evde de herşey üstüste geldi. nazar mı var ne?
sen sakın takma kafana, yat dinlen bebişinle... bebişin seninle ya, gerisi adaaam sende :))
Çok tşk ederim :) Şimdi iyiyim çok şükür. Dün akşam serum verdiler. O bayağı iyi geldi. Yoksa o karın ağrısından ölüyorum heralde dedim...
kızlar müjde
3,5 haftalık hamileymişim artık bende anne olcam darısı bütün dileyenlerin başına ve tez zamanda
kızlar müjde
3,5 haftalık hamileymişim artık bende anne olcam darısı bütün dileyenlerin başına ve tez zamanda
Amin sağolasın. Valla bu aralar sürekli uyur haldeyim. Kafayı koyduğum yerde uyuyorum. Başka belirti yok. Birde sanki regli olucakmışım gibi arada bi gelen inceden bi sancım var...
kızlar müjde
sağol kuzum benim ne olsun herşey bende üst üste gelir zaten. halılar yeni yıkanmıştı.şimdi yine yıkanıyor işte.ne yapayım.
ooohhh boşver daha temiz olmuştur :roflol: sen sıkma canınıyerimseniben
evet hiç sorma canım.kaınvalidemde yazık yapacam diye çok yoruluyor.
Allah razı olsun kayınvalidenden. ne güzel eşinin ailesinden destek alıyosun. bebişin de doğduğu zaman ona anlatırsın, anneannesi, babaannesi onu ne kadar çok seviyolarmış, onun için neler yapmışlar, senin yaptığın fedakarlıkları da biz anlatırız inşallah.:1hug:
sen zaten izmirdesin bir gün gelip beni bebişi göreceksin.bende seninkini göreceğim.teyzesiyim nede olsa.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?