- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.941
kızlar günaydın bol hamişli günler dileyerek size içinde olduğumdurumu anlatmak istiyorum.
ben geçen ay 16 sında regl oldum bu ay çok gariptirki ne hasta odum diyebiliyorum nede olmadım çünkü ayın 16 sı geçti bir kaç gün sonra yani tam hamileyim derken bi leke geldi 3--4 gündür devam ediyo kanama değil sadece leke dün doktoruma gittim muayene oldum oda vajınal ultrasona baktı ve dediki sen ne hamilesin nede hasta olacak bi durumun var yani rahmim aşşağıda olması lazım normalde regl olacağım zaman ama benimki öyle değilmiş şimdi bir kaç gün daha bekeleyelim dedi cumartesi günü tekrar kan testi yaptıracam (bu arada dün kana baktırdım yok çıktı) eğer yine bi şey çıkmazsa gelen lekeyi hastalık kabul edip pazar günü klomene başlayalım dedi . ben 6 ay kadar önce klomen ve çatletma iğnesi sayesinde hamile kalmıştım . tekrar tedavim başlıyacak galiba sizce bu normalmi yani benim durumum ne olabilir.
dün kimse bi şey yazmadı bugün cevap verirmisiniz
hamiş kalan arkadaşlar ramazanı nasıl geçirmeyı dusunuyosunuz ya ben hamiş kalırsam ne yapcagımı bılmıyorum doktorlara kalsa oruç tutmayın derler ne yapmak lazım yaa
GÜNAYDIN KIZLAR.a.s.
BEKLEYENLER LİSTESİNDEN BENİ SİLEBİLİR MİSİNİZ? ,ÇÜNKÜÜÜÜ ; HAMİŞİMM.
GEÇEN HAFTA ADETİME 2 GÜN VARKEN ÖĞRENDİM.:dance:
AÇIKÇASI DAYANAMAYIP TEST YAPMIŞTIM VE 2 ÇİZGİYDİ.hihoyyyt
AYNI GÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM VEEE POZİTİF 4 HAFTALIK.:teytey:
DOKTORLARIN HAMİLELİK HESAPLARI; SON ADET GÖRDÜĞÜN TARİHİN İLK GÜNÜNDEN OLDUĞU İÇİN 4 HAFTALIK.
ŞİMDİ İSE 4 HAFTA 5 GÜN
CUMA GÜNÜ KESEYİ GÖRMEYE GİDİCEZ.
HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ARKADAŞLAR SİZİDE TEBRİK EDİYORUMM.a.s.
ALLAH KOLAY DOĞUM VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN.
:Saruboceq:
BEBEK İSTEYENLERE DE EN YAKIN ZAMANDA NASİP EDER İNŞŞ.:Saruboceq:
kan testının yanlış olma olasılıgı yok d-sanırm canım hayırlı olsunn
çok tebrik ederim darısı başımıza inşallah kolay bir hamileleik geçirirsin canım bide kaçıncı ayda hamile kaldın?
GÜNAYDIN KIZLAR.a.s.
BEKLEYENLER LİSTESİNDEN BENİ SİLEBİLİR MİSİNİZ? ,ÇÜNKÜÜÜÜ ; HAMİŞİMM.
GEÇEN HAFTA ADETİME 2 GÜN VARKEN ÖĞRENDİM.:dance:
AÇIKÇASI DAYANAMAYIP TEST YAPMIŞTIM VE 2 ÇİZGİYDİ.hihoyyyt
AYNI GÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM VEEE POZİTİF 4 HAFTALIK.:teytey:
DOKTORLARIN HAMİLELİK HESAPLARI; SON ADET GÖRDÜĞÜN TARİHİN İLK GÜNÜNDEN OLDUĞU İÇİN 4 HAFTALIK.
ŞİMDİ İSE 4 HAFTA 5 GÜN
CUMA GÜNÜ KESEYİ GÖRMEYE GİDİCEZ.
HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ARKADAŞLAR SİZİDE TEBRİK EDİYORUMM.a.s.
ALLAH KOLAY DOĞUM VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN.
:Saruboceq:
BEBEK İSTEYENLERE DE EN YAKIN ZAMANDA NASİP EDER İNŞŞ.:Saruboceq:
Benimde regl günüm de geçti arkadaşlar....beni de listeye ekleyinnn...çok istiyorum ama yine hayirlisi ne zaman ise o zaman olsun diyelim....25.08.2008 de regl olmaliydim
inşallah bebiş vardır cnm inşallah güzel heberlerle dönersin bize ne zaman test yapmayı düşünüosun artık çıkabilir test te ama sen bilirsin hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?