Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enelcim regl olmam gereken gün yaptım negatif çıktı yarın yapmayı düşünüyorum çünkü belirtilerde değişen artan hiç bir şey yok.

sudenaz222 ben bu ay senin hamile haberini alacaz diye umut ediyorum yanı hep öyle dua etmiştim ediyorumda.herkesden önce sıra sendeymiş gibi geliyordu.yani Allhın takdiride ben etkilenmiştim senin yazılarından cok o yuzden.inşallah hamişsindir.insallah kanamamn gelmez yada yerleşme kanaman gelir belkia.s.dimi ama öyle umut edilim

Fotoyu bilmem ama. Silik çıktığı zaman büyük ihtimal gebelik çıkıyo. Bende silik çıkmıştı kan testimde pozitif olduğu anlaşıldı. Kaç gün geçti.Hatta ben günüm geçmeden yapmıştım.
İnşallah hamişsindir:Saruboceq: :Saruboceq:

testin fotosunu size göstermek istiyorum ama nası eklicem bilmiom

ankakuşum sakin ol bakalım inşallah hayırlısı ile hamişsindir.bekle bakalım yarın bi kan testi yaptır yada hemen yaptıracağın acil bir yer varsa da yaptır.sende sakin ol herşey olabilir bi sakinleş bakalım.dualarım seninle.ben burdayım canım.

normal gününü 1 gün geçti. ama son aylarda çok düzensiz o yüzden listeye de günümü 30 ağustos die ekletmiştim. en geç o zaman gelir die.

normal gününü 1 gün geçti. ama son aylarda çok düzensiz o yüzden listeye de günümü 30 ağustos die ekletmiştim. en geç o zaman gelir die.

canım bende de silik çıkmıştı ikinci çizgi ve hamileymişim.bende silik çıksa bile kesinlikle hamilesin diye düşünüyorum.ama bugün yazıştıklarımızı okursan sudenazın 2 aydır böyle silik çıkıyormuş.yanıltmayayım seni sonra üzülme.ama eminim hislerin hamile olduğundan yanaysa onlar yanılmaz.gönlümden hamiş olman geçiyor inşallah.aminnnnnnn

çoook teşekkür ederim enelim, inşallah öyledir. ben de zaten bunun gibi örnekler yüzünden korkuyorum ya yanlışsa die.. miratech gebelik testi yaptım nasıl bi testtir hiç bilmiorum

of kızlar yaa ben ne kadar acemiyim boylesenağlama adet tarihimi yanlıs hesaplayıp duruyorum....simdi su gebelik olusum sitesine gittim sadece son iki ayımı bildigim icin onları ekledim ve eylul 7 cıktı bir sonrakı adet tarıhm...anlayacagınız sunun surası 10 gun falan var

inşallah hamilesndirrr.bir kaç gun aha bekle o zaman ve ilk idrarla bak zaten 2 gunde bile cok fazla değişiklik olur.idrarda bile.bende önceki gebeliğimde merakımdan 2 gun sonra bakmıstım ilk idrarla hiç silik falan cıkmamıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…