Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bursercim,
gördüğüm kadarı ile sen hamişsin.....kaç haftalık? hamiş olduğunu ne zaman öğrendin nasıl belirtiler vardı? bahsedermisin???

TEMMUZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*duygun _________________hamiiişiiimiizzzzz
*lemis81_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umudum01______________hamiiişiiimiizzzzz
*apexnasip_______________hamiiiişiiimiiizzzz
*nalan82_________________hamiiişiiimiizzzzz
*burser__________________hamiiişiiimiizzzzz
*mts____________________hamiiişiiimiizzzzz
*çiğtanesi________________hamiiişiiimiizzzzz
*fato____________________hamiiişiiimiizzzzz
*betul19_________________hamiiişiiimiizzzzz
*umutyaren______________hamiişiimizzzzzz
*ekim29_________________hamiişiiimizzzzzz
AĞUSTOSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*meral 83________________hamiiişiiimiizzzzz
*şen_ay_________________hamiişiimiizzzzzz
*delikızıntürküsü__________hamiişiimiizzzzzz
*bebeklik________________hamiişiimizzzzzzz
*şirvan__________________hamiişiimiizzzzzz
pnrhlt::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamiişiimiizzzzzz
nurcankaya:::::::::: hamiişiimiizzzzzz
aysunsudenaz::::::::::::::::::::::: hamiişiimiizzzzzz

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar... Allah diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah...

Bu arada imza kısmına nasıl ekleme yapıyoruz arkadaşlar? Kontrol panelinden bulamadım bi türlü imza kısmını???

bursercim,
gördüğüm kadarı ile sen hamişsin.....kaç haftalık? hamiş olduğunu ne zaman öğrendin nasıl belirtiler vardı? bahsedermisin???

canım ben soruna cevap verim ilk bebeğimi kaybettim hamiş belirtilerim şöyleydi; adete 5 gün kala başladı belirti vermeye önce halsizlik hali ve uyku çöküyordu akşam erkenden yatıyordum gün içindede iş yerinde uyukluyordum adet yaklaşınca mütiş kasık ağrıları oldu ve tam adet günümü 2 gün geçince baktım iyice halsizleştim test yaptım silik bir şekilde çıkmıştı hayırlısı inşallah sendede vardır Rabbim hayırlısını nasib etsin amin.a.s.

kızlar ben her an regl olabilirim ama bel ağrım devam ediyor. ateşim de düşmedi. bir de dünden beri feci midem yanıyo. pek umutluyum bu ay. napıcam ben ya. aklımın kontrolünü giderek kaybediyorum. dizginleyin beni kızlaaaaar

kızlar herkese merhaba...

bende listeye yazılmak istiyorummm!

ama durumum biraz karışık. adet düzensizliğim var.önceki adetimi ancak farlutal içerek olabildim. prolaktin hormonum yüksek çıktı. bu nedenle bitkisel bi ilaç ( agnucaston) kullanıyorum. bebişiçin çalışıyoruz bakalım. 10 ağustosta adet oldum... 35 günde adet olduğumu varsayarsak 15 eylüle yazın beni kızlar...

canım sıkma kendini bu kadar sakin olmaya çalış... kafandan bu düşünceyi biraz atmaya çalış... kitapya da gazete falan oku... yemek yap... başka şeylerle uğraş bence...

aysun sudenaz tebrikler canım....sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahhh

KIZLARRRRRRRRRRRR

DEMİN BEN DAYANAMAYIP TEST YAPTIM..DÜN ADET GÜNÜMDÜ OLMADIM..AMA SANCIM VAR SÜREKLİ GELECEK GİBİ..TESTİN SONUCUDA YİNE GEÇEN AYKİ GİBİ GÖLGESİ ÇIKTI YANINDA...BEN %90 NEGATİF DİYORUM..

YA NEDENSE 2 AYDIR SÜREKLİ İKİNCİ ÇİZGİ YERİNDE GÖLGESİNİ GÖRÜYORUM YAAA...DAHA ÖNCE OLMUYODU BU..AMA GEÇEN AY KAN TESTİM 0.01 ÇIKMIŞTI NE ALAKA SAÇMALIK....YİNE AYNISI VE YİNE NEGATİF.....OFFFFFF OFFFFFFF

kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım?????? neler yapıyosunuz ben biraz sıkıldım havalar çoooook sıcak bunaldım iş yerinde valla????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ankakuşum hoşgeldin öncelikle.şimdi sana yakıştıramadım sen ne kadar akıllı ve olgun birisin.bana ne kadar destek verdiğini unuttun sanırım.hadi bakalım güçlü ve sakin olmaya çalış.herşey olacağına varacak kafaayı bu kadar takma.hadi topla kendini bakayım.

paylaşımın için teşekkür ederim serdicim....uyku hali bende de var ama sürekli değil....yarın geciken reglimin 5. günü ....hayırlısı bakalım...

arkadaşlar falik asit kullanıyormusunuz.Hamile kalmadan 3 ay önce kullanılacağını okumuştum...

sudenazcım inşallah bu ay gerçekten negatiftir senin için diyorum.hayırlısı olsun.gerçekten zor bir durum.benim aile hekimi gerçekten bi hamilelik varsa alet çift çizgi olur demişti.%99 kesin sonuç verirmiş.ama sen geçen ayda böyle dedin ya şaşırdım vallaha.ama inşallah bu seferki gerçektir.belirtin varmı canım?

canim hoşgeldin bişi diycekm bak testin resmini cekip gönder bize bzide bakalm inş buay 2 cizgidir diye dua ediyoruz canim snein için

CANIM DENEDİN AMA FOTOĞRAFTA HİÇ BELLİ OLMUYOR...ZATEN ÖYLE BELİRGİN BİŞEY DEĞİLKİ..RENGİ BİLE YOK..NASIL İNSAN GÖLGESİ RENKSİZDİR..AYNI ÖYLE RENKSİZ Bİ GÖLGE...

NEYSE DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM VALLA....kafamçokkarıştı

kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım?????? neler yapıyosunuz ben biraz sıkıldım havalar çoooook sıcak bunaldım iş yerinde valla????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım hava bugün izmirde güzel yanii serin.hatta bir ara çok az yağmur atıştırdı.ben bugün klima bile açmadım.inşallah hep böyle serin olur.

canim son 1 haftadir kasiklarim çok ağriyor özellikle sabah uyandiğimda ağliycak kadar oluyorum yani..dün akşamda temizlik yapayim dedim..belime ağrilar girdi..ve adet sancilarim başladi..fakat henüz adet olmadim..geçenki belirtilerde böyleydi o yüzden umutlanamiyorumki....

anladım canım tabii kendi vücudunu en iyi sen bilirsin.vallaha senin hamiş olmanı dört gözle bekliyorum.ayrıca üye sayfanı ziyaret ettim çok güzel resimler.çok hoşuma gitti.ve onlara bakarken daha çok ısındım sana.hakkında hayırlısı bakarsın böyle bir iki derken hamiş oluverirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…