L
lotuss75
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.961
bursercim,
gördüğüm kadarı ile sen hamişsin.....kaç haftalık? hamiş olduğunu ne zaman öğrendin nasıl belirtiler vardı? bahsedermisin???
kızlar ben her an regl olabilirim ama bel ağrım devam ediyor. ateşim de düşmedi. bir de dünden beri feci midem yanıyo. pek umutluyum bu ay. napıcam ben ya. aklımın kontrolünü giderek kaybediyorum. dizginleyin beni kızlaaaaar
kızlar ben her an regl olabilirim ama bel ağrım devam ediyor. ateşim de düşmedi. bir de dünden beri feci midem yanıyo. pek umutluyum bu ay. napıcam ben ya. aklımın kontrolünü giderek kaybediyorum. dizginleyin beni kızlaaaaar
canım ben soruna cevap verim ilk bebeğimi kaybettim hamiş belirtilerim şöyleydi; adete 5 gün kala başladı belirti vermeye önce halsizlik hali ve uyku çöküyordu akşam erkenden yatıyordum gün içindede iş yerinde uyukluyordum adet yaklaşınca mütiş kasık ağrıları oldu ve tam adet günümü 2 gün geçince baktım iyice halsizleştim test yaptım silik bir şekilde çıkmıştı hayırlısı inşallah sendede vardır Rabbim hayırlısını nasib etsin amin.a.s.
aysun sudenaz tebrikler canım....sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahhh
KIZLARRRRRRRRRRRR
DEMİN BEN DAYANAMAYIP TEST YAPTIM..DÜN ADET GÜNÜMDÜ OLMADIM..AMA SANCIM VAR SÜREKLİ GELECEK GİBİ..TESTİN SONUCUDA YİNE GEÇEN AYKİ GİBİ GÖLGESİ ÇIKTI YANINDA...BEN %90 NEGATİF DİYORUM..
YA NEDENSE 2 AYDIR SÜREKLİ İKİNCİ ÇİZGİ YERİNDE GÖLGESİNİ GÖRÜYORUM YAAA...DAHA ÖNCE OLMUYODU BU..AMA GEÇEN AY KAN TESTİM 0.01 ÇIKMIŞTI NE ALAKA SAÇMALIK....YİNE AYNISI VE YİNE NEGATİF.....OFFFFFF OFFFFFFF
canim hoşgeldin bişi diycekm bak testin resmini cekip gönder bize bzide bakalm inş buay 2 cizgidir diye dua ediyoruz canim snein için
kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım?????? neler yapıyosunuz ben biraz sıkıldım havalar çoooook sıcak bunaldım iş yerinde valla????kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sudenazcım inşallah bu ay gerçekten negatiftir senin için diyorum.hayırlısı olsun.gerçekten zor bir durum.benim aile hekimi gerçekten bi hamilelik varsa alet çift çizgi olur demişti.%99 kesin sonuç verirmiş.ama sen geçen ayda böyle dedin ya şaşırdım vallaha.ama inşallah bu seferki gerçektir.belirtin varmı canım?
8 günüm kaldı...çift çizgi istiyoruuuuuuuuuuummmmm Allahııım
canim son 1 haftadir kasiklarim çok ağriyor özellikle sabah uyandiğimda ağliycak kadar oluyorum yani..dün akşamda temizlik yapayim dedim..belime ağrilar girdi..ve adet sancilarim başladi..fakat henüz adet olmadim..geçenki belirtilerde böyleydi o yüzden umutlanamiyorumki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?