Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ankakuşum evet pahalıymış.bence yarın devlet hastanesine git.eşine bişey dememeye çalış.inşallah sonuç güzel çıkacak.miratech iyi bende onunla yapmıştım.ne diyeyim ki canım inşallah rabbim gönlüne göre versin.şimdi sakin olmak senin içinde bebiş içinde iyi olucak tamam mı?

Biz senin le beraber öğrenicez desene. Benimde 6 sı büyük ihtimal. Hayırlısı inşallahkaydirigubbakcemile5

canım geçen ay silik çıktı bende gittim beklemden kan testi yaptırdım 35 ytl ve negatif çıktı sen bence gününü bekle ondan sonra kan testi yaptır canım umarım hamişsindir canım

normal günüm dündü. ama en geç 30 ağustosta bekliorum die tarihimi 30 ağustos vermiştim. normalde 26 günde bir oluyorum ama haziranda korunmayı bıraktım ve o ay 29 günde oldum o günden beri 3 gün yanılma payı veriyodum. bilmem ki şimdi ne yapsam??

bence yarın kan testi yaptır.kendini psikolojik olarak daha fazla üzmeden canım.sonucun iyi yada kötü olması önemli değil elinde bi sonuç olması önemli.belirsizlik daha zor.

aslında ne yapacağımı biliyom yarın hastaneye gidicem ama ne söylediğimi bile bilmiyorum. şu dakikakaları sanki ben yaşamıyorum gibi. sarhoş oldum resmen..

aslında ne yapacağımı biliyom yarın hastaneye gidicem ama ne söylediğimi bile bilmiyorum. şu dakikakaları sanki ben yaşamıyorum gibi. sarhoş oldum resmen..

haklısın zor bir durum.insanın en çok istediği şey acaba varmı yokmu?deli olur insan.ama dediğim gibi bu gece zor olsada yarın elinde muhakkak bir sonuç olmalı.çift çizgi çıkmasınında bir nedeni olacagı gibi.

bence yarın kan testi yaptır.kendini psikolojik olarak daha fazla üzmeden canım.sonucun iyi yada kötü olması önemli değil elinde bi sonuç olması önemli.belirsizlik daha zor.

çok haklısın canım. ama sabaha kadar beklemek sonra da kan testinin sonucunu almayı beklemek... allah hepimize sabır versin çok zor sabretmek.

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

selam kızlar ben geldim yaramaz kızımdan fırsat buldukça giriyorum takip etmeye çalışıyorum bütün hamile arkadaşları kutluyorum

çok haklısın canım. ama sabaha kadar beklemek sonra da kan testinin sonucunu almayı beklemek... allah hepimize sabır versin çok zor sabretmek.

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

canım en önemlisi sakin olmak kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış yarında kan testi yaptırırsın sürekli kafanda kurarsan psikolojini bozarsın umarım hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

ben de o yüzden korkuyorum, şimdi sabaha kadar kurup da yarın negatif alırsam die. ama şu an o kadar şaşkınım ki zaten aslında inanmıyorum gibi, ya da ne bileyim hiç bi şey düşünemiyorum gibi. hadi hayırlısı bakalım.
çok teşekkür ederim..

kızlar malesef kısmet olmadı bu ay. sabah adet olmuşum. ilk denememizdi. üzüldük çünkü yoğun çalışmıştık. olmadı işte. şimdiden acaba problem mi var diye düşünmeye başladım(

kadriyecim beni ağustos ayından silebilirsin. yeni günüm 25 eylül. teşekkürler

eger 30 yaşın altındaysan dr verdiği süre 1 senedir bu süre zarfında hamile kalmazsan sorun olma ihtimali ortaya çıkıyo yoksa senin durumun çok normal üzülme inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız çalışmalara devam bide her ay düzenli olarak birlikte olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…