- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.001
Biz senin le beraber öğrenicez desene. Benimde 6 sı büyük ihtimal. Hayırlısı inşallahkaydirigubbakcemile5of kızlar yaa ben ne kadar acemiyim boylesenağlama adet tarihimi yanlıs hesaplayıp duruyorum....simdi su gebelik olusum sitesine gittim sadece son iki ayımı bildigim icin onları ekledim ve eylul 7 cıktı bir sonrakı adet tarıhm...anlayacagınız sunun surası 10 gun falan var
enelcim kan testine 45 ytl dediler ya
canım geçen ay silik çıktı bende gittim beklemden kan testi yaptırdım 35 ytl ve negatif çıktı sen bence gününü bekle ondan sonra kan testi yaptır canım umarım hamişsindir canım
normal günüm dündü. ama en geç 30 ağustosta bekliorum die tarihimi 30 ağustos vermiştim. normalde 26 günde bir oluyorum ama haziranda korunmayı bıraktım ve o ay 29 günde oldum o günden beri 3 gün yanılma payı veriyodum. bilmem ki şimdi ne yapsam??
aslında ne yapacağımı biliyom yarın hastaneye gidicem ama ne söylediğimi bile bilmiyorum. şu dakikakaları sanki ben yaşamıyorum gibi. sarhoş oldum resmen..
bence yarın kan testi yaptır.kendini psikolojik olarak daha fazla üzmeden canım.sonucun iyi yada kötü olması önemli değil elinde bi sonuç olması önemli.belirsizlik daha zor.
çok haklısın canım. ama sabaha kadar beklemek sonra da kan testinin sonucunu almayı beklemek... allah hepimize sabır versin çok zor sabretmek.
kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
arkadaşlar falik asit kullanıyormusunuz.Hamile kalmadan 3 ay önce kullanılacağını okumuştum...
canım en önemlisi sakin olmak kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış yarında kan testi yaptırırsın sürekli kafanda kurarsan psikolojini bozarsın umarım hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar malesef kısmet olmadı bu ay. sabah adet olmuşum. ilk denememizdi. üzüldük çünkü yoğun çalışmıştık. olmadı işte. şimdiden acaba problem mi var diye düşünmeye başladım(
kadriyecim beni ağustos ayından silebilirsin. yeni günüm 25 eylül. teşekkürler
merhaba bende bugün kadınlar kulubüne üye oldum bende mayıs 5 de doğum yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?