- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.161
enelcım özelden msj attım sana bakabılcekmisin
bende 3 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama olmadı çok büyük bir ümitsizliğe kapıldım sorunlarımı burada szilerle paylaşmak istiyorum çünkü paylaşabileceğim kimse yok
mor boncuk hoşgeldin ansilsin yoktun kaç gundurrr
inşallah canım yoksa ben kafayı yerim.inşallah seninki çok rahat bir hamişlik olur.gerçi benim bünye zayıf hep ondan oluyorr.eee artık hamişsin burdan gidersin başka topiğe dimi?
gider miyim ay.. sen kötü örnek oldun bize... hiç bi yerlere gitmiyorum. seninle kalıp arkadaşlarım için dua edicemkaydirigubbakcemile5
bende 3 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama olmadı çok büyük bir ümitsizliğe kapıldım sorunlarımı burada szilerle paylaşmak istiyorum çünkü paylaşabileceğim kimse yok
ankakuşu ne yaptın bugün bakalım kimlerle paylaştın.yedi cihana duyurdun mu bakayım hamiş olduğunu?
hosbuldum canım kolay gelsin sanada ...kıs hazırlıkları malum bitmez bu aralar...valla benim gecen seneden tarhanam vardı epey kayınvalidem de yaptı bu kıs yeter bize.....salcamı da temiz bildigim bir kadın var pazardan alıyıorm evde tepsiye dokup gunusletiyorum da biraz tamamdır
yaw dur bakalım umutsuzluğa kapılmak falan yok. hele artık buraya üyeysen hiç yok. paylaşa paylaşa aşıcaz inşallah:enbuyukkk:
yok öyle kaçmak falan. burdayım ama akşamüstü biraz uyudum. dün gece uyuyamamıştım heyecandan, sabah da erken kalkıp hastaneye gittim, e akşamüstü dayanamadım tabi sonra yemekti falan derken bu saat oldu. yoksa sizi unuttum değil.
öyle pek kimseye söylemedim. bir tek aile efradı biliyor. çok yakın arkadaşlarıma da yüz yüze söylemek istediğim için henüz haber vermiyorum. ama yarın öbür gün öğrenirler.
gerisi için biraz gizli kalsın diyorum. hele bi ultrasona gireyim, kalp atışlarını göreyim, sonra nasılsa yakın çevrem de öğrenir diyorum.
ailem çok sevindi havalara uçtular, herkesi bir telaş aldı. ben onlara göre çoook sakinim çünkü daha tam aklım almıyo, inanamıyorum. Allahım hayırlısıyla sağlıkla huzurla geçsin aylarım diyorum. bakalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?