Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende 3 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama olmadı çok büyük bir ümitsizliğe kapıldım sorunlarımı burada szilerle paylaşmak istiyorum çünkü paylaşabileceğim kimse yok

bende 3 yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz ama olmadı çok büyük bir ümitsizliğe kapıldım sorunlarımı burada szilerle paylaşmak istiyorum çünkü paylaşabileceğim kimse yok

canım hoşgeldin.güzel vakit geçirirsin umarım.hakkında hayırlısı olsun.

inşallah canım yoksa ben kafayı yerim.inşallah seninki çok rahat bir hamişlik olur.gerçi benim bünye zayıf hep ondan oluyorr.eee artık hamişsin burdan gidersin başka topiğe dimi?

gider miyim ay.. sen kötü örnek oldun bize... hiç bi yerlere gitmiyorum. seninle kalıp arkadaşlarım için dua edicemkaydirigubbakcemile5

gider miyim ay.. sen kötü örnek oldun bize... hiç bi yerlere gitmiyorum. seninle kalıp arkadaşlarım için dua edicemkaydirigubbakcemile5

kız aşk olsun.bak ne güzel yanınızdayım daha ne istiyon.asıl ben az önce ne geçirdim içimden.dedimki bu kız mutluluk şarhoşu oldu kaçtı hemen dedim.ama geldin geç vakitte olsa.vallaha sudenaz izin verdikçe burdayım.konuyu açan o nede olsa.

ankakuşu ne yaptın bugün bakalım kimlerle paylaştın.yedi cihana duyurdun mu bakayım hamiş olduğunu?

canım arkadaşlarım, güzel anne adaylarım. tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. hepinize tek tek cevap veremediysem sanmayın ki hepinize tek tek dua etmiyorum. eylül listesine bakıyorum, (henüz ağustosta kalan 3 kişi de dahil olmak üzere) hepinizin yeri ayrı. allahım en kısa zamanda hepinizin muradını verir inşallah. ben umutluyum kızlar eylülde hamiş patlaması olacak görürsünüz. hem havalar serinliyor hem duacılarımız artıyor. siz yeter ki üzülmeyin...

yaw dur bakalım umutsuzluğa kapılmak falan yok. hele artık buraya üyeysen hiç yok. paylaşa paylaşa aşıcaz inşallah:enbuyukkk:

hosbuldum canım kolay gelsin sanada ...kıs hazırlıkları malum bitmez bu aralar...valla benim gecen seneden tarhanam vardı epey kayınvalidem de yaptı bu kıs yeter bize.....salcamı da temiz bildigim bir kadın var pazardan alıyıorm evde tepsiye dokup gunusletiyorum da biraz tamamdır

ankakuşu ne yaptın bugün bakalım kimlerle paylaştın.yedi cihana duyurdun mu bakayım hamiş olduğunu?

yok öyle kaçmak falan. burdayım ama akşamüstü biraz uyudum. dün gece uyuyamamıştım heyecandan, sabah da erken kalkıp hastaneye gittim, e akşamüstü dayanamadım tabi sonra yemekti falan derken bu saat oldu. yoksa sizi unuttum değil.

öyle pek kimseye söylemedim. bir tek aile efradı biliyor. çok yakın arkadaşlarıma da yüz yüze söylemek istediğim için henüz haber vermiyorum. ama yarın öbür gün öğrenirler.
gerisi için biraz gizli kalsın diyorum. hele bi ultrasona gireyim, kalp atışlarını göreyim, sonra nasılsa yakın çevrem de öğrenir diyorum.

ailem çok sevindi havalara uçtular, herkesi bir telaş aldı. ben onlara göre çoook sakinim çünkü daha tam aklım almıyo, inanamıyorum. Allahım hayırlısıyla sağlıkla huzurla geçsin aylarım diyorum. bakalım inşallah.

canim valla bana hersene annemveririyordu halamda veriyordu ilk dafa yaptim ama çok güzel oldu salçamida yaptim bu sene hamaratliğim tuttu

anladım canım.bebiş bi büyüsün eli ayağı görünsün o zaman anlıyorsun gerçekten hamiş olduğunu bende bu zamanlarda inanamamışştım.böyle hareketlerini görünce insan tamam ben hamileyim diyor.ilk zamanlar ufacık belli belirsiz ben o zaman içimde bi böcek var diyordum eşime.
sen hiç endişelenme annesi kalp atışını hareketlerini tekmelerini bile göreceksin allahımın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…