- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.181
Enelcim bebşinin cinsiyeti belli değilmi hala
ankakusu tebrik ederim canım bugun mu ogrendin hamile oldugunu:)
anladım canım.bebiş bi büyüsün eli ayağı görünsün o zaman anlıyorsun gerçekten hamiş olduğunu bende bu zamanlarda inanamamışştım.böyle hareketlerini görünce insan tamam ben hamileyim diyor.ilk zamanlar ufacık belli belirsiz ben o zaman içimde bi böcek var diyordum eşime.
sen hiç endişelenme annesi kalp atışını hareketlerini tekmelerini bile göreceksin allahımın izniyle.
8 eylülde canım.hiç sorma meraktan ölcem ben.
ellerineee sağlik arkaşdimmmmm
evet canım, dün test yapmıştım silik çıkmıştı bugün hastanede idrar testi yaptırdım sonuç pozitif. allah en kısa zamanda sizlere de bebişlerinizi versin inşallah:Saruboceq:
8 eylülde canım.hiç sorma meraktan ölcem ben.
ayyy az kalmiş hayirlisi olsun inşallah cinsiyeti öğrendikten sonrada doğuma kadar artik isim araştirmalarina başlarsin insan çok karasiz kaliypr ne olsun acaba diye
eneel bana kızın olacak gibi geliyor. çook nazlı ya hani, ondan heralde. Yani aslında ben senin bebişin cinsiyetini hiç merak etmedim çünkü hep kız diye düşünüyodum. şimdi farkettim aslında belli olmadığını. Ama ben genelde hamilelerin yüzüne baktığımda hemen anlarım cinsiyetlerini. Hani kız annenin güzelliğinden çalar erkek çocuk güzellik katar derler ya, ben çok inanıyorum ona. Arkadaşlarımın hamileliklerinde hep yüzlerine baktım güzelleştilerse oğulları, çirkinleştilerse kızları oldu ve hiç şaşmadı. Gerçi çirkinleşenlerin yüzüne söylemedim ama sadece senin kızın olcak galba dedim, üzülmesinler diye. Bi aynaya bak istersen sırnaşık şey ama insan kendine tarafsız bakabilir mi bilmiyorum. Ben inşallah dünyanın en çirkin annesi olurum da kızım güzel olur, gerçi oğlanı da gayet memnuniyetle kabul ederim. Klasik bir laf ama "sağlıklı olsun da..."
eneel bana kızın olacak gibi geliyor. çook nazlı ya hani, ondan heralde. yani aslında ben senin bebişin cinsiyetini hiç merak etmedim çünkü hep kız diye düşünüyodum. şimdi farkettim aslında belli olmadığını. ama ben genelde hamilelerin yüzüne baktığımda hemen anlarım cinsiyetlerini. hani kız annenin güzelliğinden çalar erkek çocuk güzellik katar derler ya, ben çok inanıyorum ona. arkadaşlarımın hamileliklerinde hep yüzlerine baktım güzelleştilerse oğulları, çirkinleştilerse kızları oldu ve hiç şaşmadı. gerçi çirkinleşenlerin yüzüne söylemedim ama sadece senin kızın olcak galba dedim, üzülmesinler diye. bi aynaya bak istersen sırnaşık şey ama insan kendine tarafsız bakabilir mi bilmiyorum. ben inşallah dünyanın en çirkin annesi olurum da kızım güzel olur, gerçi oğlanı da gayet memnuniyetle kabul ederim. klasik bir laf ama "sağlıklı olsun da..."
ankakuşu hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnn???????????
tebrik ederimmm hayırlı olsun canım... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... vatana millete anasına babasına hayırlı şanslı uğurlu bereketli bi bebeğin olur inşallah...
vallaha ben hamile olduğumu kesin öğrendikten sonra buldum.ondan önce nişanlıykende isim belirlemiştik eşimle uzun süre nişanlı kaldığımız için.isim bolda cinsiyet belli değil.çok heyecanlıyım.onu öğrenince kime benzeyecek diye başlarım artık.
ooo istemem miiiiiii :dance:
Enelcim meur yaziyi meslek olan yerde ee işinaptin raporlumsun nerde calişiydoun buarda
amiiiiin canım ne kadar güzel dilekler bunlar böyle. Allah cümlemize böylesini versin inşallah, ama sizlere tez zamanda versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?