Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amiiiiiiin canım inşallah Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah.

ankakuşu hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnn???????????

tebrik ederimmm hayırlı olsun canım... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... vatana millete anasına babasına hayırlı şanslı uğurlu bereketli bi bebeğin olur inşallah...

8 eylülde canım.hiç sorma meraktan ölcem ben.

eneel bana kızın olacak gibi geliyor. çook nazlı ya hani, ondan heralde. yani aslında ben senin bebişin cinsiyetini hiç merak etmedim çünkü hep kız diye düşünüyodum. şimdi farkettim aslında belli olmadığını. ama ben genelde hamilelerin yüzüne baktığımda hemen anlarım cinsiyetlerini. hani kız annenin güzelliğinden çalar erkek çocuk güzellik katar derler ya, ben çok inanıyorum ona. arkadaşlarımın hamileliklerinde hep yüzlerine baktım güzelleştilerse oğulları, çirkinleştilerse kızları oldu ve hiç şaşmadı. gerçi çirkinleşenlerin yüzüne söylemedim ama sadece senin kızın olcak galba dedim, üzülmesinler diye. bi aynaya bak istersen sırnaşık şey ama insan kendine tarafsız bakabilir mi bilmiyorum. ben inşallah dünyanın en çirkin annesi olurum da kızım güzel olur, gerçi oğlanı da gayet memnuniyetle kabul ederim. klasik bir laf ama "sağlıklı olsun da..."

ayyy az kalmiş hayirlisi olsun inşallah cinsiyeti öğrendikten sonrada doğuma kadar artik isim araştirmalarina başlarsin insan çok karasiz kaliypr ne olsun acaba diye

vallaha ben hamile olduğumu kesin öğrendikten sonra buldum.ondan önce nişanlıykende isim belirlemiştik eşimle uzun süre nişanlı kaldığımız için.isim bolda cinsiyet belli değil.çok heyecanlıyım.onu öğrenince kime benzeyecek diye başlarım artık.

canim kiz annenin gzeliğini alir erkek güzellik katar derler ya ben katilmiyorum ben hamileyken herkez bana ne kadar güzelleştin erkekmi doğuracaksin dediler ama benim kizim oldu ama çevremde senin dediğin gibi olanlarda olmadi değil ama o belli olmuyor

canım benim sağol tahminin için.herkes kızın olacak diyor sanırım çirkinleştim.senağlama
insan kendine tarafsız bakamıyor.aynada hayır ben güzelleştim diyorum.ama sanırım kız eşim erkek istesede.hayırlısı olsun bakalım.bi hamiş olarak tahminin çıkacakmı?hislerin kuvvetlenmeye başlayacak.

amiiiiin canım ne kadar güzel dilekler bunlar böyle. Allah cümlemize böylesini versin inşallah, ama sizlere tez zamanda versin:Saruboceq:

yaşadiğim için seni çok iyi anliyorum kime benzeyecek falan bende çok merak ederdim

hadi kızlar ben kaçıyorum yoruldum.belim de ağrıyor.
hepinize hayatınızda kolaylıklar diliyorum rabbim gönlünüze göre versin.
anakakuşum sevincini yarında paylaşmaya devam edicez.
hadi tatlı rüyalar hayırlı geceler hepinize.

amiiiiin canım ne kadar güzel dilekler bunlar böyle. Allah cümlemize böylesini versin inşallah, ama sizlere tez zamanda versin:Saruboceq:

amin canım... isteyen herkese versin inşallah...

en yeni hamiş sensin. çok klasik bi soru olacak ama seni etkileyen bi belirti yaşadınmı canım? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…