Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

allah yardımcın olsun güzelim bende 1 gün çok iyiyim geziorum ayaktayım ertesi gün böle işte açıkkahva sarımsı lekelenmeler görüorum morelim bozuluyo banada doktor içerde bi kanama görünmüo demişti bu neden oluyo çözemedim ama hiç kanama şeklinde olmadı öle bel ağrısı dışında bişeyimde yok inşallah bi sorun çıkmaz teşekkür edrim rahatladım biraz

4 gün geçikmiş çıkması lazım.olmayabilir canım.kist falan varmıydı ilaç tedavin falan varmıydı..yada adet gecikmesi olabilir mi?istersen bi kan testi yaptır.belki geç döllenmede olmuş olabilir.

cnım tedavı yokdu yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum bıde acaba sımdı ıdrar testını tekrarlasammı acaba bıyerdede okuduguma gore ıdrar yollarında enfeksıyon olanlarda yanlıs cıkabılırmıs benımde ıdrarımya bakterı varmış ondanmı böyle cıktı acaba?

merak etme canım hiçbirşey olmaz.benim şakır şakır kanamam olduda bişey olmadı.plesanta oluşurkende o lekelenmeler olabiliyormuş.endişelenme sen.bak ben 3 ayımı kanama ile geçirdim halada var.

tamam anladım.o zaman sen yarın kan testi yaptır.dediğin gibi olabilir.bende idrarda gözükene kadar 3 test yapmıştım.4.de pozitif çıktı.allahtan umut kesilmez canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.dua ediyorum sana.

yok tatlım bu ay nadasa bıraktım ilaç felan kullanmadım hiçbişe içmedim gün saymadım aeş ölçmedim saldım çayıra mevlam kayıra yinede saol cicimmm bekliyorum bakalım sonuç ne olursa olsun ilk önce kk ya sölerim emin ollll

belli olmaz allahımın takdiri.nede olsa 1 damlası yeter dimi ama? yerimseniben

saol cnım yarın kan testı yaptırcam dualarınızdan benı de eksık etmeyın arkadaslar allah hepımızın yanında olsun inşallah yarabbim coook buyuk herseye gücü yeter onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…