- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.141
canım benim sürekli devam ediyor arada kanamaya çeviriyor o zaman endişeleniyorum.bazende kanama durmuyor.ama endişelenme içerdeki kurumuş pis kan leke leke atılıyor diyebilirim.tabii çok artarsa doktor kontrolünde olmasının avantajı olur canım.ben alıştım.kanamayla ağrı olması daha riskli bu konuda neredeyse mastır yapıcam ben.
ya enelcım banada bı akıl versene adetim 4gün gecıktı dun test yaptım negatıf cıktı ama uyku halı mıdede gaz sık sıkda ıdrara cıkıyorum atesimde normalden yüksek 37normalde 36falandı ateş basmaları terlemeler oluyo nolur bı cvp yaz napıyım sence hamilemıyım???cvbını beklıyorum
allah yardımcın olsun güzelim bende 1 gün çok iyiyim geziorum ayaktayım ertesi gün böle işte açıkkahva sarımsı lekelenmeler görüorum morelim bozuluyo banada doktor içerde bi kanama görünmüo demişti bu neden oluyo çözemedim ama hiç kanama şeklinde olmadı öle bel ağrısı dışında bişeyimde yok inşallah bi sorun çıkmaz teşekkür edrim rahatladım biraz
cnım tedavı yokdu yarın kan testı yaptırmayı dusunuyorum bıde acaba sımdı ıdrar testını tekrarlasammı acaba bıyerdede okuduguma gore ıdrar yollarında enfeksıyon olanlarda yanlıs cıkabılırmıs benımde ıdrarımya bakterı varmış ondanmı böyle cıktı acaba?
saol cnım benım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
canım benim inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin.ilaç kullanıyorsun sanırım.benim ilaç kullanımı ile ilgili pek bilgim yok.o yüzden bu konuda pek yardımcı olamıyorum canım.ama sen haberler vermeye devam et bize.bakalım hayırlısı olsun.bende hep size sürekli aklıma her gelişinizde dua ediyorum.
yok tatlım bu ay nadasa bıraktım ilaç felan kullanmadım hiçbişe içmedim gün saymadım aeş ölçmedim saldım çayıra mevlam kayıra yinede saol cicimmm bekliyorum bakalım sonuç ne olursa olsun ilk önce kk ya sölerim emin ollll
canlarımmmmmmmm ben geldim
veeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey
saol cnım yarın kan testı yaptırcam dualarınızdan benı de eksık etmeyın arkadaslar allah hepımızın yanında olsun inşallah yarabbim coook buyuk herseye gücü yeter onun
melin senide tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizim başımıza
canım inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
canlarımmmmmmmm ben geldim
veeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİMMMMMMM:dance::sm_cool::teytey:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?