E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.121
enel 17 nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyor.umarım iyisndir canımm
ankakuşum ben ne dedim sana bak hamişsin artık.ne kadar sevindiğimi anlatamam.dün gerçekten hissetmiştim.hadi bakalım hamiiş hm artık dikkatli ol.allahım tamamına erdirsin.canım ya inan çok sevindim.hisserim beni yanıltmaz bir anda hissettim işte.yaşasınnnnnn:teytey:
ankakuşu sakın tembellik yapıpta bebişi aç bırakma tamam mı.miden çok bulanırsa sadece meyve yemeye çalış.meyvedeki vitaminler bebeği besliyor.ilk 4 aya kadar senin yediklerinden fazla almıyor.4 aydan sonra senin yediklerinden de almaya başlıyor.bu arada süt ayran yogurt yemeyi asla unutma.yoksa dişlerin sızlar daha sonrada eklem ağrıların olur.sakın bunları ihmal etme.başka birşey merak edersen ben burdayım canım.
hamıs arkadaslar ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebişlerınızı cok sevındım sızın adınıza
benımde mıdem 2 haftadır yanıyo hıç bole olmazdı acaba hamılelık belırtısımı?
bugüne kadar hiç mide şikayetin yoksa hamilelik belirtisi canım.kaç gün var adete?
ankakuşu ve melin çok sağolun güzel dilekleriniz için.ben biraz evhamlı bir kişiyim.aslında burda sohbet hoşuma gidiyo ama hamilelik ve bebek düşüncesi kafamda sürekli dolaşıyo .tabi stres yapıyo,düşünmiyeyim diye giremiyorum.umarım dilekleriniz bu ay gerçekleşir arkadaşlar.tekrar tebrik ediyorum sizleri umarım çok güzel sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz.
enelcim seninde umarım ağrıların en kısa zamanda yok olur.evet hamilelik zor ama güzel canım tadını çıkar.kendine çok iyi bak ve karnındaki meleğinle bana dua et.seni öpüyorum canım.
kızlar hoşçakalın ben yine çıkıyorum.Umarım Allah isteyen herkese ,bana da bebiş nasip eder.
çok teşekkür ederim tavsiyelerine, e tabi sana soracağım bundan sonra. sen bizim kıdemlimizsiz. bu arada sen ne yaptın işe başlıcan mı pt günü?
bakalım başlayacağım.bi deneyelim evde çok sıkıldım.bel ağrılarım artmazsa çalışacağım.birazcık kıdemli oluyorum.bak kendini sakın yorma tamam mı?
enelcim canım nasılsın iisin okuduğum kadarıyla hamişlik nasıl gidiyo ben hala bekliyorum adetim eski ilaçsız düzene göre 5 gün geçti ama p.tei ve çarşamba yaptığım testler negatif malesef ken testi için salıyı beklicem olmazsam kan testi yaptırcaqm hiç bi belirti yok sadece belim ve kasıklarım ara ara ağrıyo 10 gündür??? ama ne akıntım koyulaştı adet için ne de regl belirtilerim bilmem nedir durumum ???sonucu alınca haberdar ederimmm
ankakuşu canım çok tebrik ederim allahım sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin bize de dua et çok önemli ben hepimiz için bebek isteyen tüm kk için hergün düzenli dua ediyorummmm
arada bır cok nadır mıdem yanardı ama süt içince gecerdı sımdı sütte fayda etmıyo gece gunduz yanıyo mıdem azıma gelıyo
1 eylulde regl olucam
az kalmış regli gününe başka belirti varmı.uyku hali ufak baş dönmesi yada bir anda halsizlik ????
hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz da en azından oyalanmaya fırsatın olur yoksa nası geçer o altı ay di miii??
valla her ay butun belırtılerım oluyo ama sonuc hep negatıf
ama bu sefer acayıp mıde yanması var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?