Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

enel 17 nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyor.umarım iyisndir canımm

canım hoşgeldin.iyiyiz riski atlatacağız inşallah bel ağrılarım çok var.hamişlik zor iş.sen nasılsın.
melincim senide tebrik ederim.
ankakuşum mide yanması hamişlikle ilgili belirtilerinde var senin dedim ben sana.hadi bakalım iyi bak bebişimize.

canım beniiiim ben de seni bekliyodum. senin yorumunu almasam mutluluğum eksik kalacaktı. çok sağolasın hisleri kuvvetli arkadaşım benim. :teytey:

ankakuşu sakın tembellik yapıpta bebişi aç bırakma tamam mı.miden çok bulanırsa sadece meyve yemeye çalış.meyvedeki vitaminler bebeği besliyor.ilk 4 aya kadar senin yediklerinden fazla almıyor.4 aydan sonra senin yediklerinden de almaya başlıyor.bu arada süt ayran yogurt yemeyi asla unutma.yoksa dişlerin sızlar daha sonrada eklem ağrıların olur.sakın bunları ihmal etme.başka birşey merak edersen ben burdayım canım.

hamıs arkadaslar ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız bebişlerınızı cok sevındım sızın adınıza
benımde mıdem 2 haftadır yanıyo hıç bole olmazdı acaba hamılelık belırtısımı?

çok teşekkür ederim tavsiyelerine, e tabi sana soracağım bundan sonra. sen bizim kıdemlimizsiz. bu arada sen ne yaptın işe başlıcan mı pt günü?

ankakuşu ve melin çok sağolun güzel dilekleriniz için.ben biraz evhamlı bir kişiyim.aslında burda sohbet hoşuma gidiyo ama hamilelik ve bebek düşüncesi kafamda sürekli dolaşıyo .tabi stres yapıyo,düşünmiyeyim diye giremiyorum.umarım dilekleriniz bu ay gerçekleşir arkadaşlar.tekrar tebrik ediyorum sizleri umarım çok güzel sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz.
enelcim seninde umarım ağrıların en kısa zamanda yok olur.evet hamilelik zor ama güzel canım tadını çıkar.kendine çok iyi bak ve karnındaki meleğinle bana dua et.seni öpüyorum canım.
kızlar hoşçakalın ben yine çıkıyorum.Umarım Allah isteyen herkese ,bana da bebiş nasip eder.

bugüne kadar hiç mide şikayetin yoksa hamilelik belirtisi canım.kaç gün var adete?

enelcim canım nasılsın iisin okuduğum kadarıyla hamişlik nasıl gidiyo ben hala bekliyorum adetim eski ilaçsız düzene göre 5 gün geçti ama p.tei ve çarşamba yaptığım testler negatif malesef ken testi için salıyı beklicem olmazsam kan testi yaptırcaqm hiç bi belirti yok sadece belim ve kasıklarım ara ara ağrıyo 10 gündür??? ama ne akıntım koyulaştı adet için ne de regl belirtilerim bilmem nedir durumum ???sonucu alınca haberdar ederimmm

ankakuşu canım çok tebrik ederim allahım sağlıklı bi şekilde tamamına erdirsin bize de dua et çok önemli ben hepimiz için bebek isteyen tüm kk için hergün düzenli dua ediyorummmm

inşallah canım en kısa zamanda sende hamiş olacaksın.sırası gelen hamiş oluyor işte allahımın taktiri.dileklerin için çok sağol.senin için dua etmez olurmuyum canım arkadaşım benim.hamişlerin dilekleri tutarmış.sen merak etme hiç dualarım seninle.kendine çok iyi bak.öpüyorum seni.

hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz inşallah darısıda bizim başımıza inşallah bizde hamiş kalırız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim tavsiyelerine, e tabi sana soracağım bundan sonra. sen bizim kıdemlimizsiz. bu arada sen ne yaptın işe başlıcan mı pt günü?

bakalım başlayacağım.bi deneyelim evde çok sıkıldım.bel ağrılarım artmazsa çalışacağım.birazcık kıdemli oluyorum.bak kendini sakın yorma tamam mı?

bakalım başlayacağım.bi deneyelim evde çok sıkıldım.bel ağrılarım artmazsa çalışacağım.birazcık kıdemli oluyorum.bak kendini sakın yorma tamam mı?

hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz da en azından oyalanmaya fırsatın olur yoksa nası geçer o altı ay di miii??

canım benim inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin.ilaç kullanıyorsun sanırım.benim ilaç kullanımı ile ilgili pek bilgim yok.o yüzden bu konuda pek yardımcı olamıyorum canım.ama sen haberler vermeye devam et bize.bakalım hayırlısı olsun.bende hep size sürekli aklıma her gelişinizde dua ediyorum.

hadi hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz da en azından oyalanmaya fırsatın olur yoksa nası geçer o altı ay di miii??

inşallah canım yoksa ben kafayı yerim.inşallah seninki çok rahat bir hamişlik olur.gerçi benim bünye zayıf hep ondan oluyorr.eee artık hamişsin burdan gidersin başka topiğe dimi?

ankakuşu kaç haftalıkmış doktora göründün mü?kendine doktor seçtin mi?bunları paylaşalım seninle nede olsa aynı ildeyiz.ben sana ne demiştim :teyzesi sen benim bebişi doğunca göreceksin bende seninkini,beni tek bırakmayacak hamiş olacaksın demiştim hatırladın mı?aramızda 2 ay var kızz.yiğenler arka arkaya geliyor inşallah.

ya enelcım banada bı akıl versene adetim 4gün gecıktı dun test yaptım negatıf cıktı ama uyku halı mıdede gaz sık sıkda ıdrara cıkıyorum atesimde normalden yüksek 37normalde 36falandı ateş basmaları terlemeler oluyo nolur bı cvp yaz napıyım sence hamilemıyım???cvbını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…