- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.401
çok sağolun kızlar.sizlerde olmasanız ben burda ölmüştüm sıkıntıdan.belkide yatarak geçiremeyecektim günlerimi.
rabbimden dileğim sizlere bu minik yaramazlardan versin bir an önce.ama benimki kadar yaramaz olmasın sakın.hepiniz hamile görmek beni çok mutlu kılıcak.rabbim dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:
kadriye canım sudenaz yok sanırım seside çıkmıyor umarım bi aksilik yoktur sudenaz gelince haberdar et arkadaşım bizleri
kadriye senle sudenaz ilgileniyor diye ben dokunmuyum dedim yeni adet tarihimi 30 eylül olarak değiştirirmisin sana zahmet arkadaşım
selam kızlar.sonunda gelebildim.dün ilk günüm ben iyi geçti derken gece başladı herşey.tüm gece mahvoldum.izmirde gece güzel yağmur yağdı.o yağdı ben ağladım tüm gece ağrım geçmedi kasıklarımdan öldüm.sağ salo dön sırt üstü yat geçmek bilmedi.en sonunda sırtımın altını yastık doldurdum öyle sızmışım.eşim çok üzüldü.senin böyle böyle çekeceğini bilseydim istemezdim diyo garibim.yeni geldim doktordan.riskimiz hala var.ben yine raporluyum.hala çalışamaz durumdayım.
ankakuşum başaramadık işte ilk günümüz hüsran oldu.
ayvalık canım kan tahlili aç tok farketmiyor.sabah yada akşam olmasıda fark etmiyor.kandaki hormon seviyesine bakılıyor.hepsi bu.o hormon aç tok olmakla değişmiyor canım.
kizlar nihayetinde girebildim...
Biliyosunuz pazartesi yeni bir dr.dan randevu almiştim...
Dün gittim ve çok memnun kaldim açikcasi..
Bütün testlerimi götürdüm gösterdim...herşeyi anlattim...daha önceki dr.umun tedaviyi yanliş uyguladiğini söyledim ve kadin şaşirdi vallaa....benim yumurtalari daha büyümeden çatlattiği için ters tepiyor dedi...kendisi 19-20 mm olmadan iğne yaptirtmiyormuş...ben ise ilkini 16mm ikincisinde ise 14 mm ken 3 gün sonra vurdurtmuştu eski dr.um...
Neyse ben hala adet olmadim bugün 7 ci gecikme günüm...dünkü vajinal muayenede dr..parmağiyla bakti ve dediki rahmin yumuşamiş dedi...rahim ya gebelik yada adet yakinken yumuşarmiş...kan testi yaptik...saat 6 da belli olcakmiş....
Bunun dişinda gebe kalmamişsam eğer bu ay kullanacağim ilaçlari yazdirtti...bu sefer klomen yerine gonaphene kullanicam....bu daha etkiliymiş....
Arkadaşlar iyiki dr.umu değiştirdim...şimdi hamile olmasam bile tedaviyi doğru uygulayacak biri bulduğum için huzurluyum...
sudenaz bişi sorcam yumurtlama gunlerinde akinti oluyoya koku da olurmu akintiyla birlikte benim kokulu akintim var bugunlerde de bilğin varmi bu konuda
kizlar nihayetinde girebildim...
Biliyosunuz pazartesi yeni bir dr.dan randevu almiştim...
Dün gittim ve çok memnun kaldim açikcasi..
Bütün testlerimi götürdüm gösterdim...herşeyi anlattim...daha önceki dr.umun tedaviyi yanliş uyguladiğini söyledim ve kadin şaşirdi vallaa....benim yumurtalari daha büyümeden çatlattiği için ters tepiyor dedi...kendisi 19-20 mm olmadan iğne yaptirtmiyormuş...ben ise ilkini 16mm ikincisinde ise 14 mm ken 3 gün sonra vurdurtmuştu eski dr.um...
Neyse ben hala adet olmadim bugün 7 ci gecikme günüm...dünkü vajinal muayenede dr..parmağiyla bakti ve dediki rahmin yumuşamiş dedi...rahim ya gebelik yada adet yakinken yumuşarmiş...kan testi yaptik...saat 6 da belli olcakmiş....
Bunun dişinda gebe kalmamişsam eğer bu ay kullanacağim ilaçlari yazdirtti...bu sefer klomen yerine gonaphene kullanicam....bu daha etkiliymiş....
Arkadaşlar iyiki dr.umu değiştirdim...şimdi hamile olmasam bile tedaviyi doğru uygulayacak biri bulduğum için huzurluyum...
günaydin kizlar, bengiiiii napti acaba? cok merak ettim?? enel de yok 2 gündür? ise baslicakti, insallah hersey yolundadir...
selam arkadaşlar... ben bugün kan testi yaptırdım. adetime 3 gün kala. negatif çıktı. bebiş yok yani bu ay daallahım inş bi dahaki aya nasp eder..[/I]
selam arkadaşlar... ben bugün kan testi yaptırdım. adetime 3 gün kala. negatif çıktı. bebiş yok yani bu ay daallahım inş bi dahaki aya nasp eder..[/I]
sağol canım benim.. geçmiş olsun. rabbim sana da sorunsuz rahat bi hamilelik nasip eder inş. moralini yüksek tut. onun senden ayrılmayacağına inan.. dualarım seninle..:Saruboceq:inşallah canım.moralini bozma.bak mübarek aydayız.allah herşeyi biliyor görüyor canım.elbet sanada bir gün nasip edicek.:Saruboceq:
hakkında hayırlısı olsun inş canımm.. hayırlı haberlerini bekliyoruzz..a.s.canlarim yaaa vakit azaldikça bi heyecan basti yaaaa....
10 dkka sonra arayacammmmm.....
allah razı olsun canım benim.. elbetteki öylee. bugün sonucu beklerken allahım hayırlı sağlıklı evlat ver bana. bi acı daha yaşatma diye çok dua ettim. hakkımda hayırlı olan buysaa tevekkül etmekten başka bişey düşmez bana. allahım inş sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bu ay sizinle sevinelim inş..:1hug:canim benim moralini bozma üzülmemeye calis, allahim verecegi günü bilir sen merak etme,, bizim sabirli olmamiz lazim, bende bekliyorum, hersey nasip kismet, bol bol dua ediyorum hepimiz icin, bu insallah kismetlimiz olur...öpüyorum kendine cok cok iyi bak:Saruboceq:
EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
evet arkadaşlar yine herzamanki gibi sonuç negatif...0.37 çikti....yine kismet değilmiş....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?