Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama

EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama

üzülme demekten başka elden bişey gelmiyo ne yazıkki...benneyaptımki
aynı şeyi bende yaşadım...:teselli:
sanki kalbini söküp alıyolar... insanın içi acıyo... seni anlıyorum ama sabretmeyi bilmek lazım... hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah...

sudenazcım canım hiç üzülme.bak bugün en azından güzel bir yol katettin.doktorunu değiştirip süreci hızlandırdın.belki bundan sonrası daha güzel işleyecek bir sürecin başlangıcı olucak.bakalım bundan sonrası nasıl olucak?.allahım en kısa zamanda sana nasip etsin minik bir yavru diyorum.öpüyorum.

baya yakınmış ne o öle bee :))9 hayırlısı inş canımsu mubarek saatlerde

valla bilmiyorum ki canımm.. öle oldu iştee.. neysee uzun zaman beklemiycem. bikaç gün bile ne kadar farkediyo bilirsinn. beklemek zor malum.. allahım hayırlısıyla sevindirsin. bu ay sevinmeyi gerçekten çok istiyodum. eğer bebeğimi düşürmüş olmasaydım bugün yarın doğum yapmış olacaktım allahım inş güldürür yüzümüü... ve sizlerin yüzlerinii

İnşallah güldürür yüzünü güzelim.Şu mübarek günlerde cümlemizin yüzünü güldürür inşallah

sudenazcım, üzülme demek yararsız biliyorum ama elden başka da bi şey gelmiyor. yine de ben bu aydan çok umutluyum. hem sen de güzel bi dr bulmuşsun, inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak:Saruboceq:

kızlar kan tahlılı yaptırmıstım ya sonuç negatif cıktı:1no2: cok uzuldum yaaa moralim cok bozuldu.... sonuç 0.092 dıyo degerleri tam anlamıyorum ama daha adetime de 5 gun var . . ..ben dayanamayıp erkenden tahlil yaptırmıstım..simdi diyorum ki kendi kendime niye olmadı ters giden neydi neyi beceremedik?

yanı sonucta 5 senedir korunuyoduk yumurtalar haliyle temellesti mi diye dusunuyorum..e yasımın da etkisi vardır muhakkak yas 32 . . .ilk cocuguma 26 yasında hamile kalmıstım

yine de 7 eylul adet tarıhımı bekliyim diyorum olmazsa doktora gidim detaylı bir kontrolden gecicem

kızlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar biraz geç oldu ama ancak girebildim bu mübarek ayın herkesin bebek dilekleri kabul olur inşallah bol bol dua edip bol bol çalışmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…