- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.421
canımm benim üzülme ne olur yaa.. inş rabbim nasip edecek hepimize. sadece zamanı var. sen ne zamandır istiyosun?EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
EVET ARKADAŞLAR YİNE HERZAMANKİ GİBİ SONUÇ NEGATİF...0.37 ÇIKTI....YİNE KISMET DEĞİLMİŞ....senağlama
benim sonuç da 1,9.. hamilelik için en az 5 mi olması gerekiyodu arkadaşlar??
benim sonuç da 1,9.. hamilelik için en az 5 mi olması gerekiyodu arkadaşlar??
bundan soraki adet tarihim 26 eylül.. bakarsınız eylül sonu görürüm çift çizgiyii:):):) [/I]
bundan soraki adet tarihim 26 eylül.. bakarsınız eylül sonu görürüm çift çizgiyii:):):) [/I]
inş canımm... buna gerçekten inanıyorum. burda da paylaşıcaz bu güzel haberlerii...:1hug:inşallah canım ramazan kapanışı güzel bir liste görmek isteriz dimi ama.:1hug:
sağolasın kadriyecim.. çok uzak diil. bi sonraki adet tarihim 26 eylül:):) belki yine bu ay sevinirim... inş hepimiz sevinirizzsırnaşık şeyinş canım diğer aya nasip olurrr
baya yakınmış ne o öle bee :))9 hayırlısı inş canımsu mubarek saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?